Paradise Lost 16/10 Principal, 17/10 Gagarin

Sold out ε? Ωραια, μολις μειναμε με το πουλι στο χερι:(

εεε του χρόνου εδώ θα είναι, υπομονή:p
πάντως δεν το περίμενα αυτό με βάση κυρίως τιμή εισιτηρίου.Νταξ θα μου πεις έρχονται με ένα καινούργιο δίσκο, που αρέσει στους περισσότερους.

Now playing: Machine Head - Death Church
via FoxyTunes

Mεγάλη υπόθεση να είναι sold out, το ελληνικό κοινό δεν ξεχνά την μεγαλύτερη μπάντα των 90s!! Καλά να περάσετε παίδες σήμερα στον βορρά, περιμένουμε εντυπώσεις…

Όντως παιδιά και σήμερα και αύριο να περάσετε καλά…Σοκ εντυπώσεις θέλω για το σημερινό:):wink::!:

Ρε τι απαράδεκτοι που είστε!

Κάνετε sold out μια μπάντα που έχει έρθει διακόσιες φορές!

Και, δηλαδή, τώρα πώς θα πάμε εμείς οι άσχετοι;

Εισητήριο κανείς;

Εγώ λέω να πάτε εκεί και το πολύ να μπείτε μέσα τσάμπα.

Σε καμιά ώρα θα την κάνω για το Πρίνσιπαλ, καλά να περάσουμε.:drunk::slight_smile:

Και εγώ αυτό θα κάνω scourge.

Το πολύ πολύ να χάσω τη μισή συναυλία! :stuck_out_tongue:

Καλά να περάσετε σήμερα εσείς εκεί πάνω!

θελω ενα ακομη εισιτηριο για αυριο ρε παιδες αν εχει κανεις!!!

80 λεπτά; 8O:(

Sorry, καλοί, χρυσοί αλλά δε θα ξαναπάρουμε.

Τα υπόλοιπα στο διπλό report που θα ακολουθήσει.

Μια ζωη τοσο παιζουν :stuck_out_tongue:

ναι μωρε τόσο…δεν μιλάνε και πολύ , 80 λεπτά αλλά συμπιεσμενα :wink:. Απόδοση ? φωνή του νικ ?

Μιλησα με Μεταλοζ και Σκουρτζο (<3) και μου ειπαν πολυ καλη η αποδοση, κλασικη για Λοστ, λιιιγο πιο πανω απο οτι μας εχουν μαθει τελευταια + σε καλη φορμα ο Χολμς

εντάξει και με κατάμεστο το γαγαριν, ότι και να παιξουν χαμός θα γίνει… Δεν περιμενω και πολλές εκπλήξεις έτσι και αλλιώς

Γενικά καλή απόδοση, o Holmes λίγο ζορίστηκε κάποιες φορές αλλά τεσπα.
Έκοψαν και κανα-δυο κομμάτια… To setlist ολόιδιο με αυτό της Μόσχας.

Ο ήχος των Poem ήταν καλυτερος.

Ήταν η τρίτη φορά που είδα τους PARADISE LOST και πάλι δεν έφυγα ¨γεμάτος¨ απο μια συναυλία τους. Για άλλη μια φορά παίξαν λίγο, ενώ η απόδοση τους μου φάνηκε χειρότερη προηγουμένων ετών. Ναι ήταν πιο μέταλ η συναυλία, συμβάδιζε το ύφος με αυτό του τελευταίου εξαιρετικού δίσκου, ωστόσο υπήρχαν προβλήματα στον ήχο( σε σημεία εκκωφαντικός, ξερός χωρίς βάθος), κυρίως με τον Greg, οπότε και οι θεϊκές μελωδίες κάπου ψιλοχάθηκαν. Πολύ καλές στιγμές ό,τι παίχθηκε απο DRACONIAN TIMES( μάλλον το στιλ που τους ταιριάζει περισσότερο). Ο Ηolmes ικανοποιητικός, αν και τα γρέντζα φωνητικά του τελευταίου δίσκου τα απέφυγε( για παλαιότερα ούτε λόγος). Όσο μάλλον συγκρίνω το live με αυτό των MADDER MORTEM απο πλευράς απόδοσης, διάρκειας συναυλίας, παρουσίας κοινού και χώρου, τόσο χάνει κατά κράτος. Σε ένα γεμάτο PRINCIPAL και σε μια χώρα, οπου λατρεύονται θεωρώ πως όφειλαν να κάνουν κάτι παραπάνω απο ένα επαγγελματικό live.Δεν λέω θεοί οι LOST, αλλά κάποια στιγμή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται. Πολύ καλοί οι POEM, με καλό ήχο και ευφάνταστες συνθέσεις.

Ηχος καλός, τα φωνητικά πεντακάθαρα.

Το Enemy παίζει να ήταν η πιο ένθερμη στιγμή πλάκα πλάκα, ακούγεται 10 φορές καλύτερο απ’ότι στο στούντιο, με ξένισαν μερικά playback στα Faith Divide Us & Frailty αν δεν κάνω λάθος.
Δεν κρύβω οτι βαρέθηκα στα καινούργια.

Για απόδοση Δρ. Χολμς αναζητείστε το Anatomy of Melancholy με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ιδιαίτερα στο Forever Failure με εξέπληξε.
Είπε και μια τρομερή ατάκα, θα σας την πει ο METAL_LAWS.
Ο Ερλαντσον βάρεσε λιγάκι παραπάνω, αλλά δεν θέλησε να κλέψει την παράσταση και πολύ καλά έκανε.
Ο Γρηγόρης και οι υπόλοιποι σταθερές αξίες.

Αδικούν τους εαυτούς τους. Κρίμα…

Δεν την λέω κακή συναυλία, ήξερα ακριβώς τι μπορεί να δώσουν και τι θα παίξουν.

Μάλλον ήταν η Last Time εκτός από απροόπτου.
Και νομίζω δεν φταίει μόνο το σετλιστ που δεν δίνουν το κάτι παραπάνω.

Αααα και πολύ καλοί οι Poem, ίσως να μετάνοιωσα που δεν τσίμπησα το σιντάκι τους. :wink:

Πρώτη φορά που είδα τους Paradise Lost, και μπορώ να πω πως μου άρεσαν πάρα πολύ.
Δεν θα ανεφερθώ σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες, απλά ευχαριστήθηκα τη συναυλία, η οποία για μένα άξιζε τα λεφτά της.
Πολύ καλοί και οι Poem, αν και δεν είμαι γενικά ιδιαίτερος fan του είδους.
Α, και μετά τη συναυλία, επειδή δεν βρίσκαμε ταξί, γύρισα εγώ κι ένας φίλος μου με το ίδιο ταξί που ήταν μέσα ο ντράμερ και ο τραγουδιστής/κιθαρίστας των Poem, και αφού μιλήσαμε για αρκετή ωρίτσα, μπορώ να πω πως είναι και γαμώ τα παιδιά.8)

Ο ντράμερ Ελληνας είναι;
Σαν Σουηδός φαίνεται.:stuck_out_tongue:
Χωρίς πλάκα.

Λεπόν, στο myspace τους λέει ότι τον ντράμερ τον λένε Kamil.
Τώρα δεν ξέρω για Σουηδός, αλλα δεν μου κάνει για ελληνικό όνομα.:slight_smile:
Πάντως το παλικάρι μια χαρά τα μιλούσε τα ελληνικά.

Μηπως ηταν καποιος ασχετος και σου εκανε πλακα? ;p