^ :lol:
Eίδαμε και τον χαμένο αδερφό του Αγκμαρ.
Απίστευτη ομοιότητα στο όλο στυλ.
Φορούσε και μπλούζα Primordial.
^ :lol:
Eίδαμε και τον χαμένο αδερφό του Αγκμαρ.
Απίστευτη ομοιότητα στο όλο στυλ.
Φορούσε και μπλούζα Primordial.
Αδικουν τους εαυτους τους.
Πολυ καλη αποδοση, ιδιως απο τον Χολμς που δεν γενικα στα live ειναι πεσμενος.
Ο Adrian σαν πολυ να κοπανουσε, τουλαχιστον ετσι ηχουσε στα αυτια μου. Ειπαμε, ο ντραμμερ πρεπει να βαραει δυνατα αλλα οχι και 75 λεπτα (τοσο παιξανε) να τα κοπαναει λες και του φαγαν το μπιφτεκι.
Ψιλοβαρεθηκαμε στα καινουργια (απαραδεκτο το 1/3 της συναυλιας να αποτελειται απο καινουργια. Η αντιδραση του κοσμου στα παλια με τα καινουργια ηταν μερα-νυχτα. Αφου στο μοτιβο του σετλιστ παλιο-καινουργιο-παλιο-καινουργιο ελεγα καθε φορα οταν παιζαν καινουργιο απο μεσα μου "αντε να τελειωσει να ακουσουμε κανα κλασσικο επος.
Ανατριχιλα τα Enchantment kaii Forever Failure.
Holmes: “This is First Light”
μικρη παυση μεχρι να ξεκινησει το κομματι και στην ησυχια πεταγεται ενας απο την πρωτη-δευτερη σειρα: “I SEE YOUR FACE!”
Holmes: “I see your face too my friend”
Παλι ενδιαμεσα απο δυο κομματια
Holmes: “Would you like a song from the first album??”
Αρκετοι απο κατω: “YEEEEEAAAAAAAAH!”
Holmes: “Not a chance!”
Ποσο Rotting Misery guy!
PS. Ανελπιστα καλοι οι Poem που πρωτη φορα ακουσα οτιδηπωτε απ’αυτους. Θα πανε μπροστα.
Καλα οτι θα μας τα πρηξουν με τα καινουργια αναμενομενο ηταν… Τι ωρα ανοιγουν οι πορτες σημερα ? Αντε καλα να περασουμε
:lol3: :lol3: :lol3:
Not a chance λεει ο μιζερος :lol:
Το εισητηριο λεει ωρα εναρξης 21:00. Εγω παντως κυριως για να ακουσω το καινουριο θα παω. Και ελπιζω να το παιξουν και ολο.
Όχι, τον είδα με τα ίδια μου τα μάτια ότι ήταν αυτός.
Χμ, εγώ φορούσα ένα φούτερ Primordial χθες στο Live.:roll:
αν δεν κανω λαθος, εσυ εισαι ο παυλος! Θανος εδω ρε φιλε! Ησουν χθες στη συναυλια και δε σε ειδα??? Πως ξερεις τοσες λεπτομερειες?
Πλάκα κάνεις έτσι ? Τι περίμενες δηλαδή ? η περιοδία γίνεται για την προώθηση του νέου δίσκου και όπως όλα τα συγκροτήματα του κόσμου παίζουν κυρίως από το νέο δίσκο. Τώρα εάν δεν σου αρέσει ο νέος δίσκος αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό ζήτημα. Εξάλλου δεν έρχονται και πρώτη φορά στην Ελλάδα…
Άντε να δούμε κ εμείς σήμερα!!ελπίζω να πέσουν κεφάλια
Εμενα παντως γενικα δε μου αρεσε η συναυλια. Οι λογοι:
Διαρκεια ελαχιστη, εμεινα με τη γλυκια γευση και δεν πιστευα οτι ακουγα το say just words (το κλασικα τελευταιο), ελεγα δεν μπορει, θα ξαναβγουν. Το κοινο εδωσε πολυ εντυπωσιακοτερο σοου απο τη μπαντα. Και φυσικα θα μπορουσαν να ειχαν παιξει πολυ καλυτερα τραγουδια απο αυτα που επαιξαν.
Δεν εμεινα ευχαριστημενος απο τη συναυλια.
+1
Οι Lost παιζουν παντα πολλα νεα τραγουδια. Με καθε νεο tour, 5 κομματια στανδαρ.
Θυμαμαι τη ξενερα που χαμε φαει στο ομωνυμο δλδ. Εκει το χαν τραβηξει οσο δε παει.
Καλά τα είπαν οι προλαλησαντες, καλό λάιβακι, 75 λεπτά ψιλόαπαράδεκτο, ικανοποιητικοί οι λοστ, όντως κ εμένα μου φάνηκε ότι οι ποεμ είχαν καλύτερο ήχο, οι οποίοι πάντως ήταν πολύ καλοί κ κρίμα που δεν τους πέτυχα από την αρχή. Και του χρόνου πάλι λοστ λοιπόν με υγεία κ χαρά…
Ναι, αλλά τότε είχε και sweetness, widow… και κάτι over the madness, don’t belong που ήταν επικά. Και δεύτερο encore. Αλλά γενικά λίγο παίζουν πάντα.
Αυτό.
Αλλά 2ο ενκορ δεν θυμάμαι να είχανε :Ρ
Το ομώνυμο είναι καλύτερο από το καινούργιο έτσι και αλλιώς.
Καλά να περάσετε (και;) σεις σήμερα.
“Last Time” στο παλιό club 22, αλλά ίσως και γίνεται μπέρδεμα με τις 2 βραδιές στο gagarin το '03.
ένα πρακτικό ζήτημα : μπορεί να πει κάποιος τι ώρα βγήκαν οι poem ? τι ώρα οι λοστ? να ξέρουμε ρε σεις γιατί πήζουμε από δουλειες κλπ ?
Να ρωτήσω κάτι…όταν λέει ώρα έναρξης 9 τι εννοεί?.. θα βγούνε οι Poem ή οι Lost?.. Γιατί έχει τύχει να πάω σε συναυλία και να χάσω το support επειδη το έβγαλαν κάνα σαρανταπεντάλεπτο πρίν την ώρα που έλεγε το εισιτήριο…και τους poem θα ήθελα να τους δω.
Οι πόεμ θα σε γελάσω, φτάσαμε γύρω στις 21.25 και παίζανε ήδη, αλλά αν κρίνω από την διάρκειά τους πρέπει να ήταν κάπου στην αρχή.
Οι λοστ 22.50 ακριβώς.
Οι Poem ξεκίνησαν στις 21:15 just.
Σε άλλο live ήμουν; :-k
21:28-22:15 οι Poem
22:50-00-10 οι Lost