Τι διάολο, πήγε πίσω το ρολόι μου?
Αλλά όντως τελειώσανε στις 22:15, οπότε μάλλον έχεις δίκιο nimlot, δεν παίζει να παίξανε μια ώρα.
ασχετο, από merchandise είχε τπτ ?? Δεν πιστεύω να τα αγοράσατε όλα τα tshirts ?
Είχε T-Shirts με το εξώφυλλο από το καινούριο album, εγώ αυτά είδα τουλάχιστον…
ok thanx
Δεν λέω το live πολύ καλό. Oi poem πολύ καλοί, δεν τούς περίμενα τόσο καλούς !!! (δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητοι). καταπληκτικοί οι paradise lost έπαιξαν ωραία μας έστειλαν κανονικά. Αλλά η μικρή διάρκεια του σετ και τα τεχνικά προβλήματα τους στέρησαν το τέλειο.
A και επίσης παίξαν το “Last Time” αντί του “Requiem” νομίζω.
ο ακυρος: τι πανεμορφα που εκθειαζετε ολοι τους ποεμ
αν ημανε εντος συνορων, μιας και PL δεν μου λενε τιποτα, θα πηγαινα μονο για τους ποεμ
εδιτ: οποιος κανει φιξτ το ακυρος με αμπαλος, να του πσοφησει η κατσικα
στο erased πεσαν τα drums! νομιζω δεν το ανεφερε καποιος αυτο… ο holmes γιατι ηταν τοσο ξενερωμενος??
Φεύγω σε λίγο…
Άντε να δούμε τι θα δούμε γιατί την προηγούμενη φορά δεν ήταν τόσο καλά.
Kαι POEM σήμερις!!! Τι τέλειο support!
Όσοι πάτε στην Αθήνα στο live καλά να περάσετε, και να μου πείτε αν ο ντράμερ των Poem θα παίζει και σήμερα με τις κάλτσες.
Μου φάνηκε ότι η συναυλία στη Θεσσαλονίκη τελείωσε κάπως απότομα… Μόνο 1 ώρα και 15 λεπτά??
Δυο φορές κατεύρρευσε το drum kit… Και προς το τέλος υπήρχαν συνεχείς μικροφωνισμοί…
Ίσως να σπάστηκαν από τα παραπάνω…
Κατά τα άλλα, ήταν πολύ καλή η συναυλία… Και οι poem φανταστικοί!!!
συναυλία PL χωρίς το “true belief” γίνεται??
αν ξέρει κανείς κάτι, ας ποστάρει…
Δεν εχω κατσικα.
Επισης φιλε βοιβοντ μια ωρα και ενα τεταρτο μονο οι PL,ή μαζι με τους ποεμ.Μου φαινεται τρομακτικα μικρο.:-k
Μόλις γύρισα από την συναυλία, αρκετά καλοί οι Lost αλλά και οι Poem! Έπιασα και μπλουζάκι τους, να είναι καλά τα παιδιά! Μαγική έκπληξη το τέλος της συναυλίας όπου μπήκαν για δεύτερο encore και ο Nick ρωτάει: Last Time or Eternal??? Και πολύ απλά μας αποχαιρέτισαν με το Eternal!!! Πανικός!
Απλά τα σπάσανε ! Ευχάριστη εκπληξη τα τραγούδια από το Ιn Requiem που έδειξαν πόσο μετράνε λαιβ και πόσο τα γουστάρει ο κόσμος. Επίσης …ποσό γαματο είναι το Horizons end όταν το ακούς ζωντανά … Και eternal για κλείσιμο :band:… Εξαιρετικό σετλιστ. Αρκετά καλός ήχος (όχι τέλειος) , επικοινωνία κοινού και μπάντας. Απόδοση : κλασικά πολύ καλή . Ετσι γουστάρουμε τους λοστ ! Τέλος.
Περάσαμε καλά νομίζω, αρκετά καλοί οι Lost - όχι κάτι το τρομερό αλλά για μένα που τους έβλεπα live πρώτη φορά ήταν ωραία… Αύριο περισσότερα…
Hταν απο την Τεταρτη- σολντ αουτ;8O8O
ειχαν εισητηρια σημερα στο ταμειο παντως
Νταξει, καλα ηταν
Οκ, είμαστε φανμπόυδες, και το χαρήκαμε ακόμα και αν οτιδήποτε παίχτηκε σήμερα το είχαμε ακούσει ξανά (αναφέρομαι σε όσους τους έχουμε ξαναδει). Και χαρήκαμε που είδαμε τον Χολμς τόσο ανεβασμένο (κατά κοινή ομολογία). Και ναι, Pity The Sadness, Eternal, ωραία τα καινούργια live (ειδικά το As Horizons End) κλπ κλπ
Τώρα να γκρινιάξω?.. Λες και δε ξέρουμε. Λες και δε ξέραμε (αλλά ρε γμτ… ήλπιζα. Πραγματικά ήλπιζα).
[SPOILER]Αυτά για το ίδιο σετλιστ μπορεί να ακούγονται γραφικά, αλλά ρε γαμώτο, επιβεβαιωνόμαστε συνέχεια. Για τη μία και μοναδική έκπληξη απέφευγα να δω σετλιστ τόσο καιρό, ένα τραγούδι έκπληξη έστω - απο τις δεκάδες που έχουν - αλλά η έκπληξη δεν ήρθε.
Αν τυχαίνει και διαβάζει αυτό το ποστ ο τύπος που φώναζε να παίξουν το… “Praise Lamented Shade” , οκ, φίλε, σόρρυ κιόλας, αλλά πέταξες την πιο ΑΚΥΡΗ παραγγελία της βραδιάς! :lol:
Οι άλλοι που σκοτώθηκαν, σχεδόν έριξαν ξύλο μεταξύ τους, για να πιάσουν την μπαγκέτα ήταν απο άλλο ανέκδοτο…
Ο ήχος προβληματικός, η κιθάρα του Μακιντος πνιγόταν κάτω απο τους υπόλοιπους ήχους.
Αν πέρασα ωραία παρόλ’ αυτά? Ασφαλώς. Όπως και να χει, είναι αγάπη οι Lost, τι να κάνω. 8)[/SPOILER]
Enchantment.-