και η ελπιδα πεθανε τελευταια
οπως παντα δηλαδη
για κατι σπεσιαλ
και 3-4-5 λεπτα που θα τους επαιρνε να παιξουν ενα τραγουδι για καποιους πορωμενους
οπαδους τους ,απο τους οποιους εχουν αρκετους στην ελλαδα και το ξερουν
anyway
οπως ειπωθηκε
τα ξεραμε
και του χρονου λοιπον
παρατηρηση
α) εχουν περασει ανεπιστρεπτη οι δοξασμενες μερες του μεταλ κοινου (?)
β) περα απο το ντεμπουτο , αποκυρηξανε και το ομωνυμο αλμπουμ?
γ) merchandize ειχανε??
δ) cold hearts will still haunt you…
Τους περιμενα πιο πεσμενους με βαση αυτα πουακουσα για το λαιβ στην θεσ/νικη, αλλα φροντισαν να με διαψευσουν. Ο νικολακης χτες γαμουσε και εδερνε σε σχεση με τις τρεις προηγουμενες φορες που τους ειχα δει… Forever Failure, Embers Fire και παει λεγωντας… Αποκορυφωμα η ερωτηση που εκανε στο κοινο, σχετικα με το ποσοι εχουν ‘κατεβασει’ το καινουργιο album !!! Οι ποεμ ηταν πολυ καλοι, σιγουρα πολυ καλυτεροι, απο τους θελω να γινω inactive messiah, deathstars Sad Dolls. ( ο τιμιος κιθαριστας γιατι φορουσε μπλουζακι λοστ ? ). Αυτα προς το παρρν, ο λαιμος μου ποναει απο το κοπανημα και η φωνη μου ακουγεται σαν τραβεστις… Επισης συνχαρητηρια στον βλαμμενο που επεσα πανω στο κεφαλι μου ενω εκανε crowd - surfing.
ωραία ήτανε χτες, πολυ καλυτερα απο την τελευταια φορα
η εκπληξη της βραδιας ηταν ο κεφατος χολμς βσκ, δεν το περιμενα, απο σετλιστ τι εκπληξη να περιμενεις, ειναι γνωστο οτι ειναι αρτηριοσκληρωτικοι οι λοστ πανω σε αυτο το θεμα
τι λαστ ταημ η ετερναλ ρε, παιξτε τα και τα 2, τοσο πολυ σας πεφτει?
Οι Lost θεοί. Το setlist καλό. Δεν με χάλασε που επαιξάν πολλά από το καινούργιο γιατι όταν βγαζεις ένα τέτοιο album έχεις το δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις.
O Νίκος σε τρέλη φόρμα, ειδικά στο Forever Failure και στα καινούργια κομμάτια…
Λίγος ο χρόνος που έπαιξαν. Πιστεύω πως θα μπορούσαν να αφιερώσουν έστω 15 λεπτά ακόμα για 3-4 κομμάτια (True belief, Sweetness:( και κάτι από Believe in Nothing, Host, ή Paradise Lost που δεν καταλαβαίνω γιατί τα έχεσαν με τέτοιο τρόπο).
Τεσπα, Θεοί! Κάθε χρόνο θα τους περιμένουμε…
Θα ήταν άδικο να μην μιλήσω για τους Poem. Μεγάλη εμφάνιση, καταπληκτικός ήχος, απίστευτη φωνή το παλικάρι. Και για όποιον θέλει να στηρίζει την ελληνική σκηνή, το cd τους έιναι κατα τη γνώμη μου ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτη τη στιγμη. Μπράβο τους και εις ανώτερα…
Μπράβο ρε που λες 2 κουβέντες. Όσοι μιλάνε μόνο για λοστ είναι απαράδεκτοι. Το ίδιο και όποιος έδωσε 10 ευρώ για μπύρες και δεν πήρε το σιντί των Πόεμ.
Απ’ ότι κατάλαβα μιλάμε για μια κλάσικ εμφάνιση Λοστ.
Πάντως αυτό που κατάλαβα είναι ότι πέρα ότι οι Λοστ είναι αναξιοι στα λαιβ σε σύγκριση με το πόσο μπαντάρα είναι, είναι ότι βλέπεις Λοστ ξανά και ξανά για το προσωπικό ρεκόρ.
Ξαναλέω, μάλλον ήταν η Last Time.
Θα συνεχίσω να τους λατρεύω μέσω της μουσικής τους (και με το t shirt που πήρα :Ρ) αλλά αν δεν αλλάξουν μερικά πράγματα στις συναυλίες τους, sorry δεν θα πάρω.
Πάντως η ατάκα του Χολμς για το I See your Face εδώ πάνω, ήταν όλα τα λεφτά.
:respect:
Ήθελα να το σχολιάσω κι εγώ αλλά είπα δε γμτ. Αλλά αφού το θίγεις, ας το πω: πως διατυμπανίζεις σαν εταιρεία ότι έχεις κάνει σολντ άουτ κι έχεις εισιτήρια στο ταμείο? Είσαι αφερέγγυος, αισχροκερδής και αυτούς που έχουν αγοράσει εισιτήρια είτε πριν είτε μετά τους βλέπεις σαν πρόβατα που δε σε ενδιαφέρει άμα βελάξουν από τη ζέστη, την πολυκοσμία και τον καπνό στο γκαγκάριν. Έλεος.
Λοιπόν… καλά ήταν!
Για τους Lost δε θα μιλήσω, τα λένε καλύτερα οι φανμπόηδες!
Poem δεν είδα (αν και τους έχω ξαναδεί και -λογικά- κάπου θα τους ξαναπετύχω), γιατί μη έχοντας βρει εισητήριο περίμενα απέξω.
Και πάμε στο ζουμί!
Αφού στα 2 εισητήρια δεν κάνανε δώρο μια ελεύθερη είσοδο, εφόσον δε βρήκα τελευταία στιγμή, σκέφτομαι να δω τι θα κάνω.
Βλέπω κόσμο έξω από το ταμείο, οπότε λέω να περιμένω.
Στο βάθος του γκισέ αναγνωρίζω μια… οικεία φιγούρα! Ρε λες να είναι αυτός;
Κόσμος να παρακαλάει για εισητήριο απέξω κτλ.
Σε μια στιγμή, η οικεία φιγούρα πάει στην έκδοση εισητηρίων.
Και τον αναγνωρίζω! Είναι ο… Χάκος!!! (Καλησπέρα Χάκο!)
Λέει (υποθέτω, καθώς ήμουνα πιο πίσω) ότι θα δει τι μπορεί να κάνει.
Έρχεται άλλη μία, για μια καινούργια διαπραγμάτευση.
Και λίγο μετά “ξαφνικά” εμφανίζεται ένα μπλοκάκι με καμιά 50αριά εισητήρια!
(Σημ. Η συναυλία ήταν sold out όπως έχουμε πει)
Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πανικός, φέρε δύο εισητήρια εδώ, φέρε τέσσερα αποδώ και τα σχετικά!
Αφού τσίμπησα το τελευταίο που υπήρχε, έσκασα τα 40 ευρώ και μπήκα.
Για μία ώρα και 25 λεπτά!
Χμ… :-k
ΥΓ: Το live διοργάνωνε η onstage, με την οποία κάποια σχέση έχει ο Χάκος ή το Χάμμερ. Λεπτομέρειες δεν ξέρω.
Τρελή μορφή και πολύ καλός drummer… Γενικά οι poem γάμησαν και πιστεύω πως είχαν και καλύτερο ήχο από τους lost οι οποίοι ήταν τελικά καλύτεροι απ’ότι περίμενα.
Ο Νικολάκης σε σχετικά καλή φόρμα δε με απογοήτευσε.Αυτό που με απογοήτευσε ήταν ο ήχος,θα μπορούσαν να έχουν καλύτερο. Οι headliners ήταν εξάλλου.
Tο setlist τα κλασσικά, μας έκαναν τη “χάρη” και με το eternal, αλλά όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω παίξτα και τα 2… 3:30 λεπτά είναι παραπάνω.
Ξέχασα να πω για τα support, τι να γίνει, 7 το πρωί όταν γράφεις εντυπώσεις απο μια συναυλία που είδες πριν 10 ώρες σχεδόν, σου διαφεύγουν πράγματα (μη με δείρει και ο redrum που δεν είπα κάτι για τους Poem :p)
Το πρώτο support (δε θυμάμαι όνομα) ηταν πολύ καλό για εισαγωγή, μπράβο στα παιδιά. Οι Poem σα στυλ δεν είχαν και μεγάλοι σχέση με τους Lost, ωστόσο άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όλους μας. Ήταν η πρώτη μου επαφή μ’ αυτούς και τους βρήκα μπορώ να πω εξαιρετικούς.
Πάρ’τε και το Enchantment απο χθες (ένα παιδί στα σχόλια λέει πως στεναχωρέθηκε που δεν έπαιξαν το Last Time… ααχ, να χα και γω τέτοιες προσδοκίες μόνο, θα μουν ευτυχισμένος… :p)
Μεγάλη μπάντα λέμε ρε!! Ανυπομονώ ήδη για το επόμενο cd.
Για Lost τα γνωστά.Φυσικά, όπως πολλοί άλλοι, ήθελα το κάτι παραπάνω από πλευράς διάρκειας (έστω ένα Once Solemn ρε παιδιά:().Τα νέα κομμάτια μετράνε live.
Την κιθάρα του Greg δεν άκουγα καθαρά κατά τ’άλλα ο ήχος απλά καλός.
Θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπάω PL αφού ξέρω ότι θα παίξουν πάνω κάτω τα ίδια.