Paradise Lost 16/10 Principal, 17/10 Gagarin

Aν και τους ακουω (οχι φανατικα, αλλα με ενδιαφερον) απο το Symbol Of Life, δεν ειχα παρει την αποφαση να τους δω καποια στιγμη, οποτε ειπα να παω φετος.

Απο αποδοση μου φανηκαν μια χαρα, τωρα για το σετλιστ φυσικο ειναι να υπαρχουν γκρινιες οταν εχουν πανω απο 10 albums που στην πλειοψηφια τους ειναι καλα. Εαν σε καποιον δεν αρεσε το Faith Divides Us - Death United Us δεν θα ευχαριστιοταν ιδιαιτερως την συναυλια. Εμενα που μου αρεσει αρκετα, δεν βαρεθηκα καθολου.

Poem θα συμμεριστω τα καλα σχολια της πλειοψηφιας. Toυς ειχα δει και παλαιοτερα, ελπιζω να τους δω καπου οπου θα εχουν περισσοτερο χρονο στην διαθεση τους

Χαλάλι οι μελανιές και ο πονεμένος σβέρκος, εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα…oi Paradise Lost έπαιξαν αγαπημένα μου κομμάτια και ο Mackintosh ήταν Θεός (κι ας μη μου έδωσε καμία από τις 2 πένες που έδωσε σε αυτόν που ήταν αριστερά μου κ σε αυτόν που και σε αυτόν που ήταν δεξιά μου:p!..είδες ρατσισμος που πέφτει στις γυναίκες…:-s??)πολλή ένταση και πόρωση, από τις κορυφαίες στιγμές το Forever Failure και ο πανικός στο Eternal που μας πήρε και μας σήκωσε!!!..και φυσικά, οι Poem κέντησαν!!Για όση ώρα έπαιζαν, αναρωτιόμουν τί λαρρύγι έχει αυτός ο άτιμος ο τραγουδιστής!Μπράβο!!!

τελευταίο κομμάτι παίξανε το pillow sickness

Τον τραγουδιάρη των Poem τον ρωτήσαμε για τη φωνή του και μας είπε πως κάνει φωνητική εδώ και 6 χρόνια.
Φωνάρα πραγματικά.

Εγώ πέρασα πολύ καλά!!! Ίσως επειδή δεν τους είχα ξαναδεί ποτέ και έτσι ότι και να έπαιζαν δεν το είχα ξανακούσει live. Ο Holmes μια χαρά φάνηκε και 10 χρόνια νεότερος. Ο Greg μεγάλη μορφή. Είχε πολύ πλάκα που τραγουδούσε και πολλούς από τους στίχους και ζούσε τα κομμάτια. Για τη διάρκεια της συναυλίας το έχουν πει όλοι, αλλά το ξέραμε από πριν ότι δεν πρόκειται να παίξουν παραπάνω από τα καθιερωμένα. Και εγώ ήθελα να ακούσω και άλλα κομμάτια. Next time…

:lol::lol: Το είχα ξεχάσει αυτό. Καλά ρωτάει ο Holmes πόσοι έχουν αγοράσει το cd και σηκώνουν το χέρι ελάχιστοι. Μετά ρωτάει πόσοι το έχουν κατεβάσει και έγινε χαμός. Νομίζω ότι εκεί στράβωσε λίγο :stuck_out_tongue:

Έπρεπε να τα παίξουν και τα δυο. Εγώ πάντως φώναζα both

Έπαιξαν 4 κομμάτια απ’ ότι θυμάμαι. Το giant σίγουρα

Παρατηρηση

Ο ντραμμερ των Λοστ ειχε 2 κασες.Οι παλιοτεροι ντραμμερς με 1 δεν επαιζαν?

Για την ιστορία, να πω πως φώναξα “Rotting Misery” (ένας συμπαθής τύπος δίπλα μου είπε χαμογελαστός “ε, δε νομίζω”) και “Permanent Solution” (ο συμπαθής τύπος με αγνόησε). :lol:

^^

Που καθοσουν??

δεν μας ακουσε ο χολμς :frowning:

Ναι, το “Permanent Solution” ζητήθηκε και λίγο παραπέρα…!

Κατα τ’άλλα, καλή εμφάνιση, ο Νικ μια χαρά σε σχέση με άλλες εφανίσεις και το As Horizons End τέλειο απλά. Επίσης, Enchantment. Όσες φορές και να το παίξουν, πάντα θα σπέρνει το ίδιο. best pl track ever. Τι “Last Time” και “Eternal”, παίξτε εκεί ένα “Sufferer” να ψαρώσει κόσμος…!

Οι poem πολύ πολύ καλοί. Πολύ ωραία μπάντα, με σωστό ήχο και ενδιαφέρουσες συνθέσεις και ωραία περάσματα και σολίδια.

Είσαι βλήμα ε.

ps. Συμφωνώ για το Enchantment. Απο τα λίγα lost τραγούδια που δεν έχω πρόβλημα να ακούω συνέχεια.

To rotting misery ζητηθηκε και στην Θεσσαλονικη απο εναν γραφικο για το γαμωτο της υποθεσης! :stuck_out_tongue:

Παρατηρησα τον Γκρεγκ να τραγουδαει με παθος στιχους απο Erased και One Second, βγαλτε ξανα κατι αναλογο!

Holmes στο Say just words: “Your talk is always fucking nonsense, say just words to me”. :stuck_out_tongue:

Μια μηχανη του χρονου να τους δω το '95, '97, ‘02’ και '06(που τους ειχα δει :lol:).

Τα τραγούδια όπως τα enemy και requiem, eternal είχανε πολύ περισσότερο θέση στο χθεσινό σετλισt απ’ ότι τα permanent solution και the suferer. Αυτό είναι σίγουρο.

Τραγουδια οπως το enemy & requiem ειναι απο τα πολυ χειροτερα τους και σαφως αξιζει μια θεση το σαφερερ απο αυτα τα 2 κομματια.

Με το σκεπτικο σου δεν θα επρεπε να παιχτει καν το one second & say just words, σωστα?

Ναι, οκ. Και το “Shallow Seasons” ή το " True Belief" ταίριαζαν πολύ περισσότερο από κάποια άλλα στο σετλιστ. Όπως σε κάθε σετλιστ τους. Αλλά οι Paradise Lost είναι μια μπάντα που καλώς ή κακώς συνήθιζε να κάνει εκπλήξεις στις εμφανίσεις της. Βέβαια μετά από τόσες φορές που έχουν έρθει, δύσκολο να κάνουν και άλλες εκπλήξεις, αλλά για κάποιον fanboy ίσως μια απρογραμμάτιστη εκτέλεση του “Lydia” πχ, θα μέτραγε παραπάνω από το χιλιοπαιγμένο “The Last Time”.

Σε ότι αφορά το πρώτο σκέλος της απάντηση σου δεν φάνηκε να συμφωνεί καθόλου το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου που πήγε χθές στη συναυλία όπου και αμφότερα από τα πολύ χειρότερα τους απλά αποθεώθηκαν. Και εντάξει δεν θα μπω στη λογική τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο διότι μπαίνει και ο υποκειμενικός παράγοντας , τα έχουμε ξαναπεί …Τα one second, sjw ναι εντάξει δύσκολο να φανταστείς συναυλία pl χωρίς αυτά και καλά κάνανε και τα παίξανε . Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως κανείς νομίζει ότι με ένα τέτοιο δυναμικό σετλιστ θα περίμενε κανείς να ακούσει κομμάτια από το host ή να κλείσει η συναυλία με το sufferer . Είτε το θέλουμε είτε όχι, αυτή τη στιγμή η μπάντα - και η πλειοψηφία του κόσμου που πάει τους δει - είναι αλλού , γεγονός που αποδεικνύεται από τα δύο τελευταία studio albums.

Εδω οταν ξεκίναγε το One second ακουστηκε μια κοπελα να λεει ‘καπου την ξερω αυτην την διασκευη’

Επισης, το κοινο φωναζε πιο πολυ στα κομματια του ρεκβιεμ παρα στο enchantment, τι σημαινει αυτο οτι το κομματι ειναι μπαρουφα?Οχι, σημαινει οτι η πλειοψηφια του κοινου ειχε ακουσει τις προσφατες δουλειες των Λοστ.

Αν ειναι να κρινεις τους Λοστ απο το τι θελει και τι κανει το κοινο αστο καλυτερα.

Εγω δε θελω απο τους Λοστ να παιζουν ντε και καλα κομματια απο την ηλεκτρονικη περιοδο, επειδη μαρεσει μονο αυτη.
Θελω η μπαντα να παιζει τα καλα της κομματια.Οταν παιζεις ρεκβιεμ και αφηνεις εξω shadowkings εεεεεεε, καπου το χανεις.

Το σετ των Λοστ επρεπε να βασιζεται στους 7 πρωτους δισκους + symbol

να μην έκανες και εκείνες τις συγκρίσεις με τους Τοκιο Χοτέλ και μας κοίταγε ο κόσμος περίεργα.

συζητησούλα να γίνεται αφού όλοι ήξεραν τι θα παίξουν με κερασάκι το eternal. προφανώς όμως παίξτε και τα 2 γιατί δεν είναι ότι τα έχετε φτύσει μετά από 3 ώρες σετ.

κατά τα άλλα και permament solution και disappear και another desire και ότι καβλαντίζει ο καθένας, αλλά μην το παίζει παραπονεμένος αφού ήξερε ακριβώς τι πληρώνει να δει.

enchantment λοιπόν. και μόνο για αυτό άξιζε η συναυλία.
πολύ δυνατό ακούστηκε και το requiem.

Γιατί καθόμαστε κ σκεφτόμαστε πάντα τί έπαιξαν και τί άφησαν απέξω?αν γούσταρες, αυτό έχει σημασία!Κ εγώ γουστάρω τρελά Draconian Times και Icon και Gothic και Symbol Οf Life αλλά και In Requiem και ήθελα να παίξουν και I See Your Face και Shades Of God και Dying Freedom και True Belief και…και…αλλά πέρασα καλά με αυτό που είδα και άκουσα και αυτό μου φτάνει.Εξάλλου με το να κοιτάμε πάντα πίσω ξεχνάμε αυτά που έχει να μάς δώσει τώρα η μπάντα.

Δηλαδή προτείνεις να γίνει μία tribute μπάντα του εαυτού της που να αναπολεί περασμένα μεγαλεία. …Ε όχι ξεφυγαμε