Paradise lost @ θεσσαλονικη 21/11/2015 - αθηνα 22/11/2015

Οι Paradise Lost επιστρέφουν στην Ελλάδα με ολοκαίνουριο δίσκο για δύο μοναδικά shows!

Πιο συγκεκριμένα:

το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο Κτίριο 56 (Ελληνικός Κόσμος) Αθήνα.

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=40266

…καλά νέα…αναμένουμε τα καλύτερα από Paradise Lost…ο χώρος, πόσο νά’χει αλλάξει από το 2007 πού’χα πάει, δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά νομίζω ότι δεν θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα:):!:

Τα σοβαρά προβλήματα δε θα υπάρχουν λόγω του χώρου.

Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο. Δηλαδή τι θέλεις να πεις?

Σχετικά με τον χώρο. Αν μιλάμε για τις λεγόμενες “Αποθήκες” στο βάθος του Ελληνικού Κόσμου, τις περισσότερες φορές ο ήχος είναι απαράδεκτος και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό ότι πρέπει να γίνουν ειδικές ρυθμίσεις (π.χ. αλλαγές στις γωνίες του line array) για την μεταλλική οροφή, τις οποίες δεν κάνουν αυτοί που στήνουν τα ηχεία. Επίσης το κτίριο είναι μακρόστενο και αυτό απαιτεί ηχεία όχι μόνο στην σκηνή αλλά και στα μέσα της πλατείας

Μοναδική εξαίρεση γα μένα, το aquarium stage του Plissken. Ο ήχος ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ διότι είχαν κοντύνει την αίθουσα, είχαν κρεμάσει ηχεία και στη μέση της πλατείας και ο ήχος ήταν παντου ομοιογενής, δείγμα ότι είχε γίνει πολύ καλή μελέτη. Και φυσικά είχαν εξαιρετικά ηχεία.

Όσο για paradise lost… not my thing.

26?,28? και 30?..βάλτε τα στον πάτο σας.

…δεν είναι λίγα για αυτήν την εποχή…δυστηχώς:-k

:):!:

Πολύ ευχάριστη έκπληξη !!!
να και κάτι που πραγματικά αξίζει,αν δεν προτιμάς Arch Enemy.

Απλώς οσμίζομαι ερασιτεχνική εμφάνιση διάρκειας λίγο μεγαλύτερης από μια ώρα.

Νομίζω ότι αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα τους χάσω, πολλά λεφτά αν σκεφτείς ότι τους είδαμε και τον Σεπτέμβρη του 14 τελευταία φορά και το πιο σημαντικό: πρέπει να πέφτει πάνω σε ντερμπυ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Οσμίζομαι ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο διάρκειας λίγο παραπάνω από 90 λεπτά.

Σιγουράκι! Αλλά επίσης σίγουρα δεν θα χαλάσω σχεδόν 30? :wink:

ηθελα να παω αλλα με τετοιες τιμες δεν παιζει…26 ευρω τουλαχιστον,για κατι παραπανω απο 1 ωρα ειναι υπερβολικα…

ΛΟΛΖ :stuck_out_tongue:

Άμα είστε πίσω στο σκορ, εύκολα ξεπερνάει τα 100 λεπτά :p!

Πέρα απ’ την πλάκα, Παντελή, δε γίνεται να μην το καταλαβαίνεις ότι έχεις κουράσει με τα μόνιμα σχόλια για τη διάρκεια των σετ των Paradise Lost.

Απλώς θέλω να το μάθουν όλοι :p.

Εντωμεταξύ εγώ PARADISE LOST τελευταία φορά είχα δει το '07 στο Gagarin Open Air (εξαιρετικό ημι-φεστιβαλάκι btw, κρίμα που δε συνέχισε) και τότε όπως και τις προηγούμενες φορές ένα 90λεπτο το χαν βγάλει με πολύ καλή απόδοση μάλιστα (ειδικά το 2002 στο Ρόδον).

Τόσο πολύ έχουν ξεπέσει στα live (επειδή το γράφουν κι άλλοι, όχι μόνο ο Παντελής);

Μια χαρά παίζουν ειδικά πέρσι ήταν πολύ δυνατοί-ακόμα και ο Holmes-απλα το μόνιμο παράπονο είναι ότι πάντα παίζουν τόσο. Οκ ο Παντελής δεν μπορεί να το ξεπεράσει προφανώς.

Το 2011 που τους είδα στην περιοδεία για το Draconian Times ήταν πολύ καλοί. Το 2012 στο Rockwave ήταν από τα χειρότερα θεάματα που έχω δει. Πέραν αυτού, το να παίζει μια μπάντα με τόσα χρόνια στο κουρμπέτι και τόσους δίσκους και κομμάτια, μόνο 14 κομμάτια στις συναυλίες, είναι απάτη.

Εντάξει το Rockwave ήταν ειδική περίπτωση, έπαιζαν με τον ήλιο μέσα στα μάτια τους, ο ήχος ήταν χάλια, δεν μπορείς να το συγκρίνεις με μια κανονική τους συναυλία. Από την άλλη από το 97 που τους βλέπω σχεδόν συνέχεια (εκτός από το open air που λέει ο ChrisP) πάντα παίζουν τόσο αλλά πάντα κάνουν εκπλήξεις στο σετλιστ τους.