Paradise lost -"Faith Divides Us Death Unites Us"

Καταρχάς η εποχή της μπάντας που μ’ αρέσει περισσότερο δεν είναι του Symbol αλλά του Draconian.
Και μετά το One Second.

Aντικειμενικό λόγο δεν μπορώ να βρω, σόρι.

Τελευταίο ποστ επί του θέματος, εκτός αν γίνει κάνα θαύμα στις επόμενες ακροάσεις και αλλάξω γνώμη.

Που πήγε το post μου οεο?:-s

Στο θρεντ των Λοστ. Εδώ ας συζητάμε καλύτερα για το νέο άλμπουμ. :wink:

ο ομως. πολλα αλμπουμ μπορει να αρεσουν πολυ σ καποιον αλλα να αναγνωριζει οτι για καποιον αλλον θα ειναι βαρετα γιατι εχουν το χ αρνητικο παρα τα θετικα τους κατα τη γνωμη του. αλλα για μενα αυτο τ αλμπουμ εχει πολλη ποικιλια…

Λοιπον μιλαμε για δισκαρα! Μετα απο το λιωσιμο 2 μερες τωρα μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλυτερο του In Requiem, πιο εμπνευσμενο, με πολυ περισσοτερες lead (oh yeah!) και κομματια τοσο heavy που σχεδον θρασιζουν!

Δισκαρα, για εμενα στεκεται επαξια αναμεσα σε Icon και Draconian!

Βλακα Ουλβα ακου το!!!

Παιδιά υπόψιν όποιος πετύχει το cdακι σε κανά δισκάδικο (σε περίπτωση που το φέρουν νωρίτερα) ας ρίξει κανα σφύριγμα. Δεν περνάνε οι μερες λέμε …

O δισκος ειναι σαφως καλυτερος, πολυ καλυτερος μαλιστα, του In Requiem. Περιεχει καποιες ιδιαιτερα ομορφες στιγμες αλλα επιμενω οτι κρυβει επιτηδευση. Καποιους αυτο δε τους ενοχλει για προφανεις λογους. Προσωπικα η επιτηδευση αυτη με στεναχωρει, εγω εμαθα τους Λοστ πρωτοπορους και οχι αντιγραφεις (εστω κ του εαυτου τους) και επαναλαμβανομενους.

Παντως το Last Regret ειναι μια ομορφια.

Listening to: Neurosis - Through Silver In Blood
via FoxyTunes

Εγώ βρίσκω πολλά κοινά στην περίπτωση του νέου δίσκου των Lost και στις συγκρίσεις που κάνουμε όλοι με το παρελθόν με την περίπτωση Death Magnetic των Metallica…

Εγω παλι προτιμω να ακουω την μουσικη και να μην προσπαθω μεσω (αβασιμων) υποθεσεων να καταλαβω τα βαθυτερα κινητρα του εκαστοτε καλλιτεχνη και αν ειναι αρκετα αγνα για να πληρουν τα σανταρντς που εχω θεσει. Try it!

Νομίζω ότι όπως και στους Metallica έτσι και εδώ χάνουμε το νόημα που είναι η μουσική! Σας αρέσει ο δίσκος? Τέλος! Τι κάθεστε και ψάχνετε αν το έκαναν επίτηδες ή αν το έκαναν επειδή έτσι ένιωθαν. Οι Lost δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα σε κανέναν, η πορεία τους μιλάει από μόνη της. Είναι δισκάρα και έχει πολλά στοιχεία από την πρώτη τους doom/death περίοδο πρώτη φορά μετά από αιώνες! Όμως δεν λείπουν και στιγμές της πιο ελαφριάς περιόδου όπως για παράδειγμα το όμορφο In Truth που συνδυάζει τις doom κιθάρες με τον σύγχρονο ήχο των τελευταίων κυκλοφοριών.

εγω μονο το ομωνυμο ακουσα χθες στην εκπομπη του Χακου.
δεν μου φανηκε τιποτα το ιδιατερο, αλλα πρεπει να το ακουσω ξανα για να βγαλω ασφαλη συμπερασματα.

ωραιος δισκος…τι κοματαρα ειναι το I REMAIN…:D:D

Όχι τόσο.
Αλλά θα το εξηγήσω σε ποστ μου στο τόπικ των Metallica.

Δηλαδή αυτό που έπρεπε, είναι να μπαίνει ο καθένας εδώ και λέει “Τι γαμάτος δίσκος!” (διανθισμένο λίγο βέβαια) ή "Δε μου άρεσε ο δίσκος"και τέρμα. Κουβέντα για τη μουσική μηδέν “μη και κάποιος πει κακό λόγο για το δίσκο που εμένα μου αρέσει”.

Φυσικά και ψάχνεις να βρεις τα κίνητρα του συνθέτη και του δημιουργού, η μουσική είναι κάτι παραπάνω από απλή κατανάλωση ήχου.

Απλά εγώ διαφωνώ με το ντε και καλά “κανανε αυτόν τον δίσκο έτσι για να αποδείξουν κάτι στους οπαδούς μπλα μπλα”. Και έτσι να είναι από την στιγμή που μου αρέσει ο δίσκος δεν με αφορά. Αλλά και πάλι οι Lost εδώ και αρκετό καιρό έχουν ανοίξει έναν νέο κύκλο προσπαθόντας να γυρίσουν σε πιο μεταλ φόρμες, επιτυχημένα ή όχι το κρίνει ο καθένας μας ξεχωριστά.

Το ίδιο και για τους Metallica, Megadeth κ.ο.κ

Πολυ καλός δίσκος! Σπάνια μπάντα που ξέρει να ανανεώνει τον ήχο της και να μην κουράζει.
Καλυτερο από το In Requiem, είναι πλεον φανερό ότι έχουν αφήσει στο παρελθόν την εποχή των " θελω να γινω Depeche Mode". Δεν τους πάει το ηλεκτρονικό.
Πρέπει να ακούγεται η κιθάρα του Mackintosh.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένω τη συναυλία τους

Εμένα προσωπική μου άποψη είναι ότι το συγκρότημα επέλεξε να ακολουθήσει αυτή τη μουσική κατεύθυνση επειδή απλά το γούσταρε και το γούσταρε και πολύ μάλιστα !!!
Ακόμη θυμάμαι το κράξιμο που είχανε φάει όταν βγάλανε το One Second, μιλάμε για πολύ κράξιμο !Το δε One Second μάλιστα πούλησε πολύ λιγότερο από το DTimes. Και μετά αυτοί τι κάνανε ? Είπανε στα @@ μας θα παίζουμε ότι θέλουμε και βγάλανε τα Host το οποίο ήτανε ακόμη περισσότερο depeche mode και καθόλου μεταλ φάση, ε και το οποίο φυσικά ψιλοπάτωσε εμπορικά !!!.
Εάν πράγματικά τους έννοιαζε τόσο πολύ η γνώμη των άλλων (οπαδών περιοδικών κλπ) για το τι παίζουν τότε πιστεύω ότι δεν θα είχε βγει Host και ούτε καν ΟS.
Βέβαια στη συνέχεια και αυτοί πήξανε κάπου με την πιο ποπ - ας πούμε - κατεύθυνση και άρχισαν να ψάχνονται και αλλιώς…Αλλά και αυτό πάλι δεν ήρθε από τη μια σιτγμή στην άλλη πρωτα βγήκε το PL X, μετά το Ιn Requiem και μετά από άλλα δύο χρόνια ο εν λόγω καινούργιος δίσκος που και είναι βαρύτερος. Αν δει κανείς το dvd με το documanter λίγο προσεκτικά θα καταλάβει τι προσπαθώ να πω.
Εν κατακλείδει πιστεύω ότι αυτό το συγκρότημα θα πάιξει απλά όπως ακριβώς γουσταρεί χωρίς να ακούει μόδες, περιοδικά, οπαδούς. Αν θέλετε συγκροτήματα που έχουν οπαδούς - πελάτες ψάξτε αλλού !
Υ.Γ. Τσίμπησα το δίσκο στο METAL ERA special edition με 19 ευρώ

Κάτσε δηλαδή αύριο θα διαθέσω 19+35=54 ευρώ?? Πάει η τσέπη…αλλά χαλάλι!

εδω μπορειτε να ακουσετε λιγο απο το cardinal zero το μπονους κομματι του δισκου

για πειτε τωρα

που θα βρω πιο φθηνα το didibook??

αθηνα ή Internet???

internet

14.49 στο play.com

ωραιος

και σε βινυλιο?