Βασικα, ναι, το θρεντ ειναι για να πεις αν σου αρεσε η οχι ο δισκος και γιατι, ουτε για να ψαξουμε τα παιδικα τραυματα του Γρηγορη και πως τον επηρεασαν ωστε να γινει ενα φιλοχρηματο κτηνος ουτε τιποτα.
Απο την στιγμη που κανεις μας δεν μιλαει με την μπαντα ωστε να ξερει (εκτς αν σε πηρε ο Γρηγορης και σου εξομολογηθηκε με λυγμους οτι, ναι, ολα τα κανει για τα φραγκα) η κουβεντα ειναι υποθετικη και ραδιο-αρβυλα μεχρι αηδιας. Πες γιατι δεν γουσταρεις τον δισκο αλλα τα περι βαθυτατων κινητρων ασ’τα καλυτερα γιατι συνηθως ειναι απλες σαλτσουλες για να στηριξουμε την ηδη διαμορφωμενη γνωμη μας.
Ρε φιλαρακι, πως την εχεις δει εδω μεσα, τσαμπουκας; Παιζει θεμα; Δεν καταλαβα. :lol:
Καλυτερα να σιγουρευτεις πρωτα πως το bonus υπαρχει στην εκδοση του βινυλιου, επειδη κατι τετοιο δε συνεβη με το In Requiem.
Επισης, οσον αφορα τη βινυλιακη εκδοση του Praises To The War Machine (Warrel Dane), το επιπροσθετο CD δεν περιειχε το bonus. Και μιας και τα δυο κυκλοφορησαν απο την ιδια εταιρια, το πιθανοτερο ειναι να ακολουθησαν την ιδια τακτικη.
Εκτος αν εχεις σκοπο να αγορασεις και τις δυο εκδοσεις για την χαρα του οπαδου. Εκει αλλαζει το πραγμα.
On topic, λεω να χτυπησω την εκδοση απ το play. Maximum, παιρνει κοντα στις 6 εργασιμες για να ερθει, οποτε. 4 ευρα διαφορα σε σχεση με τα περισσοτερα μαγαζα. Βγαζεις ετσι και το γκαφε, αμε !
Σόρι που σου θίγουμε τους ήρωες αλλά τι να κάνουμε, δεν είναι όλοι οι users σαν εσένα που αποθεώνεις τα πάντα. 'Ασε που κανείς δεν είπε ότι οι Lost το έκαναν για τα φράγκα.
Ναι η ποιότητα είναι κακή.
Ναι είναι ότι πιο χέβι έχουν γράψει ποτέ, και με στοιχεία από άλλες μπάντες ακόμη στις κιθάρες (ακραίου ήχου).
Αλλά νομίζω ότι είναι η 1η φορά που λέω ότι ένας δίσκος τους είναι μέτριος.
Συμφωνώ με ChrisP που είπε ότι ένας οπαδός της μπάντας που την ακούει χρόνια, δεν χρειάζεται ακροάσεις να αναγνωρίσει πόσο καλό ή όχι είναι το cd.
Θα λεγα έχει ομοιότητες με το νέο My Dying Bride (πέρα της κοινής καταβολής, μουσικής και εθνικής κλπ…).
Και τα 2 συγκροτήματα κάνανε μια στροφή, ένα γύρισμα καλύτερα στις παλιές ρίζες, και οι οπαδοί ικανοποιήθηκαν με την είδηση (βλέπε χέβι ήχος Paradise Lost, βιολί στους MDB).
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, αν μας αρέσει ή όχι.
Επαναλαμβάνω, δεν θέλει πολλές ακροάσεις αν είσαι οπαδός της μπάντας για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά (το πα και με τους MDB, στο τόπικ του δίσκου).
Οπότε δεν νομίζω να αλλάξει η απόψή μου, πάντως θα επανέλθω αργότερα.
Α και το Horizon’s End είναι εξαιρετικό, το κακό είναι ότι μόνο αυτό με έχει κερδίσει μέχρι στιγμής, και αυτό το ήξερα ήδη από πριν.
Λιγές κουβέντες και ξεκάθαρες :
Είμαι οπαδός της μπάντας από το '93. Μου αρέσουν όλες ανεξαιρέτως οι κυκλοφορίες τους. Έχω ακούσει το δίσκο πάνω από 10 φορές με τέρμα ένταση. Πιστεύω ότι κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, κατά τη γνώμη μου ο δίσκος εντάσσεται στις 4 καλύτερες κυκλοφορίες τους από κάθε άποψη. Αυτά
Υ.Γ. Το ότι τους ακούω από το 93 δεν σημαίνει τίποτα, απλά το έγραψα για να μην νομίζεις ότι τους έμαθα πρόσφατα και θα ήταν λογικό να ψαρώσω …
@Scourge of god: Αν λες ότι δεν θέλει ακροάσεις ο δίσκος, τότε πως το " horizon’s end" είναι το αγαπημένο σου, που το έχουμε ακούσει ήδη αρκετό καιρό πριν κυκλοφορήσει ο δίσκος? Και στο λέω γιατί και εγώ μετά τις πρώτες ακροάσεις του δίσκου αυτό είχα κρατήσει περισσότερο, αλλά τώρα άλλα έχω για best του δίσκου. Άσε πόυ ο δίσκος έχει άλλα 2-3 κομμάτια παρόμοιου ύφους μετο horizons (π.χ. first light, ομώνυμο, rise of denial) που μου φάινεται δύσκολο να αποθεώνεις το πρώτο και τ’αλλα να μη σου αρέσουν…
Εχεις απολυτο δικιο, πρεπει να γινω μιζερος ελιτιστης που θαβει τα παντα και προσποιειται πως δεν του αρεσει ποτε και τιποτα. Ισως τοτε να με δεχτειτε στην καστα των υπερψαγμενων μουσικοφυλων που δεν ενθουσιαζεται με τιποτα γιατι εχει ακουσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
σορρυ morgoth και angmar δεν ειναι κακο να ειστε φιλαρακια αλλα σε αλλες φασεις κ αλλα ατομα οι μοντερατορ σβηνουν ολα τα οφ τοπικ. η καντε τ ιδιο λοιπον παιδια η αφηνετε τ παντα. για να ξερουμε τι εχουμε δικαιωμα να γραψουμε…
τωρα οσον αφορα τ αλμπουμ εχουμε να κανουμε με 5 υπεροκομματαρες (1,4,5,6,8 ), 4 παρα πολυ καλα κομματια (2,3,7,9) και ενα μετριο (10)… φοβερη ποικιλια, φοβερος χολμς και φοβερη ατμοσφαιρα. επισης δεν καταλαβαινω γιατι μια μπαντα μπορει μονο επιτηδευμενα να θελησει να ξανασκληρυνει τη μουσικη της. τα ονοματα ειναι παρα πολλα: kreator, rotting christ, dak tranquillity και πολλα αλλα. ολοι τους δηλαδη το εκαναν γ τα λεφτα??? κ ανεφερα μονο μπαντες με μια χ ποιοτητα. οχι μαλακιες.
Ο δίσκος είναι κάτι πολύ παραπάνω από κάποια καλά ριφς εδώ και εκεί … Αυτό είναι σίγουρο.
Τώρα για το εάν ανήκει στην τετράδα των καλύτερων … μπορεί να ημουν υπερβολικός. Αλλά κάτι host, SoL, bIN τα πατάει για πλάκα !