Paradise lost -"Faith Divides Us Death Unites Us"

δειγμα απο το back on disaster τζαπανιζ μπονους

sounds promising!!!

θενκς μακιντος φορ δε ινφο :slight_smile:

οποιος το βρει ολοκληρο
ενημερωνει οκ???

sounds the way the whole album should have sounded. :wink:

Ποιές είναι οι διαφορές του Back on Disaster δλδ με τα υπόλοιπα τραγούδια? Απο το λίγο που άκουσα μου φάνηκε στο ίδιο στυλ με τα μελωδικότερα κομμάτια του δίσκου…

καλά…απο 44 sec δεν βγαίνει συμπέρασμα…

Δείχνει οτι είναι διαφορετικό απο τα υπόλοιπα και αν είναι όντως έτσι καλά έκαναν και το έβγαλαν απ’έξω…

Υπομονή οι φανατικοί του πιο soft ήχου των Lost… η μπάντα έχει αποδείξει οτι κάνει κύκλους…μόλις ξεχαρμανιάσει δεν αποκλείεται να γυρίσει σε πιο μελωδικές/gothic φόρμες

ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ !!!:stuck_out_tongue:

Έλεος όμως !!!

απ’αυτο μου περισσευει αρκετο… να σου στειλω???

lol

μαζί σου…αν και ομολογώ πως δεν θα με χάλαγε ένα come-back σε one second νοοτροπίες (όχι one second pt 2 πάντως)

καταγγέλω τον αποπάνω ότι είχε την ευθύνη να επιλέξει ποιό τραγούδι θα ακουστεί στο ράδιο και επέλεξε το Living With Scars.

Εγώ ακόμα δεν έχω ακούσει ολοκληρωμένο το δίσκο και δεν έχω άποψη, αλλά νομίζω πως μετά το Forsaker πρέπει να “τρόμαξε” mainstream κόσμο στο αμάξι…:lol:. Εντύπωση μου έκανε η ύπαρξη αρμονικών.

p.s. two seconds όμως;

αν με άφηνες θα επέλεγα κάτι απο το lost paradise…ας όψεται

Εντάξει ρε παιδιά από 45 δευτερόλεπτα βγάλατε συμπεράσμα??? Και για μένα πάντως δεν θα ταίριαζε στον ήχο του νεου δίσκου, καλύτερα που το κράτησαν έξω, εκτός βέβαια αν μετά βαραίνει αρκετά.

στο επισημο forum των Lost, το weeping words, οσοι το ακουσαν εγραψαν οτι ηχητικα δεν εχει σχεση με το αλμπουμ. Αρκετοι μιλησαν για Host-meets-Paradise Lost κομματι…

Έχω πολλά χρόνια να μπω εκεί πλάκα πλάκα. Πάντως ο δίσκος έχει και τα πιο μελωδικά σημεία του, και το ομώνυμο αλλά και τα Last Reget και κυρίως το In Truth θα μπορούσαν να βρίσκονταν σε κάποιο από τα 2 προηγούμενα αλμπουμς…

Χεχε, συμφωνώ και στα δύο. Όντως, οι Lost κάνουν τους κύκλους τους, κάποια στιγμή μπορεί να τους ξαναδούμε (ελπίζω!) στα goth στοιχεία του One Second. Αλλά και το τωρινό χρειαζόταν.

Ίσως τελικά αυτό να είναι το όποιο “επιτηδευμένο” στοιχείο του νέου δίσκου: το οτι οι Lost “έπρεπε” να κυκλοφορήσουν έναν τέτοιο δίσκο, που θα παραπέμπει στις παλιές εποχές τους. Απλά έπρεπε, μη ψάχνετε το γιατί. Έχει να κάνει με τους δημιουργικούς κύκλους ενός συγκροτήματος, τη σχέση του με τους οπαδούς του, την ιστορία του και το όλο ζήτημα του “σε ποιόν χώρο ανήκουμε”.

Εγω θελω να το γυρισουν στο Lost Paradise υφος.

Να τους το πεις απο κοντά στο λάιβ. Είμαι σίγουρος πως θα σε ακούσουν προσεκτικά και θα το λάβουν υπόψη τους.

Ο καινούργιος δισκος έχει 5 κομμάτια κατά πολύ ανώτερα του συνόλου του προηγούμενου δίσκου τους (as horizons end, i remain, frailty, living with scars, last regret) - ίσως επειδή θυμίζουν τους εμβληματικούς δίσκους “Icon” και “Draconian times” - με τα υπόλοιπα να είναι υποδεέστερα (imho πάντα) από το “In Requiem”.

Ο καινούριος δίσκος δεν έχει τη ροή που είχε το “In Requiem” (στο οποίο απλά πατούσες το start στην αρχή και στο τέλος ξανά το start). Με κάθε επιφύλαξη…

Cardinal Zero λεμε!

το In Truth είναι ένα απο τα πιο αντισυμβατικά και δύστροπα κομμάτια που έχουν γραψει οι λοστ. Εξαιρετικο

Τελείως Cathedral αυτό, έτσι??? :smiley: