Δεν παίζει απ’ ότι ξέρω και εδώ που τα λέμε ο δίσκος δεν έχει ούτε erased, ούτε last time ποιο να βγάλεις ?
Το I Remain μια χαρα ειναι για σινγκλακι
+1.Συμφωνώ και επαυξάνω.
τι κοινο εχουν αυτο τ αλμπουμ περα απο τη σκληροτητα του ηχου με τα icon k draconian???
καλησπερα υπαρχει καποιος που με ενα pm μπορει να μου πει που θα βρω το extra κομματακι απο τη japanese version ?
Σώπασε κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις
πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι
Ναι, αμα μας αρεσει το FDDU δεν πρεπει να μας αρεσει κανενα απο την “ηλεκτρονικη” περιοδο, το μαθαμε και αυτο.
Θα αρχισω να νοιωθω ενοχες που μου αρεσει κιολας με αυτα που διαβαζω εδω μεσα.
Δεν εννοουσε αυτο…
Οι Λοστ μεγαλούργησαν μόνο την περίοδο του Lost Paradise. Άντε, και στο Gothic λίγο, αν και η παρακμή είχε ήδη έρθει. Ό,τι και να λέτε εσείς, πάει, δε το σώζουν, ούτε εμείς σωζόμαστε. We are all doooooomed.
Rotting miseryyyyy… σαπίλα, αποσύνθεση και σκατοψυχίλα…
συμφωνώ με έλλανορ 100%
απορώ γιατί ασχολείστε με τους άλλους δίσκους…
Πλακα πλακα ειχαν φαει κραξιμο τοτε για την αλλαγη στο υφος του Γκοθικ!!!
ήμουν απτους πρώτους…
Έτσι. Κάθεστε και τσακώνεστε κιόλας για - άκουσον άκουσον! - ένα συγκρότημα που ήδη απο τον τρίτο του δίσκο είχε ξεμείνει απο ιδέες και προσπαθούσε αντιγράφοντας άλλα σχήματα και μουσικά στυλ να κατορθώσει κάτι της προκοπής. Ούτε το Host είναι καλύτερο, ούτε το νέο άλμπουμ. Είναι χάλια και τα δύο.
Ενώ η σφριγηλότητα ενός Rotting Misery, ενός Breeding Fear… αχ, πάνε αυτές οι εποχές.
MONO early πρόβες.
μετά φλώρεψαν!
Xαιρομαι που διαβαζετε τοσο “προσεκτικα” ο,τι γραφεται εδω μεσα. Οσον αφορα το ενοχικο συνδρομο που μπορει να σου προκαλεσουμε, αν το καταφερουμε αυτο μαλλον ενδειξη θα ειναι οτι ακους μουσικη μεσω του hammer και οχι με τ’αυτια σου.
Παμε παλι λοιπον : ο δισκος ειναι ΚΑΛΟΣ, οχι εξαιρετικος αλλα σιγουρα καλος. Εχει τις κομματαρες του, εχει τις ομορφες στιγμες του εχει ομως και τις μετριοτητες του.
ΑΛΛΑ… εγω θυμαμαι τους Lost να με εχουν στην τσιτα καθε φορα που εβγαινε νεο αλμπουμ, μη ξέροντας τι να περιμενω ν’ακουσω. Το προβλημα δεν ειναι αν θα εχουν μπιμπλικια ή όχι, αν θα εχουν τα γνωστα μακιντοσικα leads ή οχι, αν θα τους βγει ή πιο ποπ πλευρα τους ή όχι.
Το θέμα για μενα προσωπικα είναι ότι εν αντιθεσει με το παρελθον, σε αυτον το δισκο ήξερα ΤΙ θα ακουσω. ΟΛΟΙ ξεραμε τι θα ακουσουμε. Το ειχα πει και παλιοτερα στη συζητηση του In Requiem, ότι το ομωνυμο κομματι δείχνει πως θα ηχουν στον επομενο τους δισκο. Δεν με ενοχλησε η επιστροφη των Lost στον παλιο τους ηχο, πως θα μπορουσα αλλωστε. Με ενοχλησε η πορεια της επιστροφης.
Υπερβάλεις και πολύ μάλιστα, o δίσκος δεν είναι και τόσο προβλέψιμος όσο λες.Κάθε τραγούδι έχει τελείως διαφορετικό ρυθμό και δομή από το άλλο. Και πάλι δοκιμάσανε νέα πράγματα και συνδυάσανε στοιχεία τελέιως διαφορετικά μεταξύ του. Πόσες εναλλαγές ύφους μπορεί πια να κάνει ένα συγκρότητα ?
Δηλαδή τι να πουν και συγκροτήματα όπως οι ISIS που γαμανε γενικώς βέβαια, αλλά παίζουν το ίδιο σχεδόν πράγμα εδώ και τρεις δίσκους και παρόλα αυτά θεωρούνται προοδευτικότατοι.Η’ μήπως και οι BRIDE δεν είχανε αρχίσει να επαναλαμβανονται εδώ και αρκετό καιρό μέχρι που βγάλανε το for lies i sire, το οποίο βέβαια δεν είναι και καμιά επανάσταση, αλλά αποτελεί μία πιο απλουστευμένη και ανανεωμένη προσέγγιση του ήχου τους…
Δεν ειναι ποσοτικο το προβλημα. Και το ξαναλεω…
Το προβλημα δεν ειναι αν θα εχουν μπιμπλικια ή όχι, αν θα εχουν τα γνωστα μακιντοσικα leads ή οχι, αν θα τους βγει ή πιο ποπ πλευρα τους ή όχι.
Το θέμα για μενα προσωπικα είναι ότι εν αντιθεσει με το παρελθον, σε αυτον το δισκο ήξερα ΤΙ θα ακουσω. ΟΛΟΙ ξεραμε τι θα ακουσουμε.
Οι Lost ειναι η πλεον αγαπημενη μου μπαντα. Δε ξερω για σενα αλλα εγω ειμαι ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ. Κ ειμαι απαιτητικος γιατι οι ιδιοι με εμαθαν ετσι. Τους ακουω απο το 94. Μεχρι και το Paradise Lost, πραγματικα ΔΕΝ ηξερες τι να περιμενεις. Βγαζουν το PL και βλεπω μια μπαντα μπερδεμενη αλλα καταλαβαινω που το πανε. Βγαζουν το In Requiem και ειμαι/ειμαστε (σχεδον) ολοι σιγουροι το πως θα ηχει το επομενο τους.
Ακουσα το νεο αλμπουμ, και ανεξαρτητα αν ειναι καλο ή οχι, δεν με εξεπληξε. Παντως οφειλω να ομολογησω ότι τουλαχιστον ειμαι περιεργος στο επομενο που θα το πανε.
2 λεξεις: rotting miseryyyyy 8)
+1
Κανω μια προβλεψη και λεω ακουστικο:p
mην τα λες αυτα εδω μεσα…θα σε φανε.
Me: ακουω το Λοστ Παραδισε τωρα
Me: το θεωρω ανωτερο απο το τελευταιο
Isis: αχαχαχα…
Isis: παιζει
Oχι παιζει!ΕΙΝΑΙ ανωτερο