Paradise lost -"Faith Divides Us Death Unites Us"

Μια ερωτηση. Βαλτε το Jaded που ειναι απ τα λιγοτερο γνωστα τραγουδια του Draconian Times και δωστε λιγη βαση στις κιθαρες. Μετα στα καπακια, δοκιμαστε το νεο album. Πως νοιωθετε; Πραγματικα, ενδιαφερομαι να ακουσω.

Δεν ξερω, απλα. Λιγο απογοητευση ρε γμτ. Προσπαθησα απο δω, προσπαθησα απο κει… αλλα…

Edit: Η νοοτροπια δε νομιζω να αλλαξε… υπεκυψαν, τι να γινει. Ο κοσμος θελει τους PL metal, ασχετως αν τους βγαινει κατι τετοιο, ή οχι. Το πραγμα το πηγαν βημα βημα, και το In Requiem ηταν το πιο εμπορικο τους album απο την εποχη του One Second. Αν δλδ πουλησει κι αυτο, ε το επομενο παλι metal θα ναι και τεταρτη μετριοτητα στη σειρα. Μετριοτητα για τα δεδομενα των PL ε, επειδη τα album που κυκλοφορησαν μεχρι και το Symbol μπορω να τα ακουω μερα νυχτα χωρις να τα βαριεμαι.

Edit: Και πολυ ευστοχος ο τιτλος του δισκου, ασχετως των στιχων. Faith Divides Us, Death Unites Us. Αναλογως πως θα το δει κανεις.

τοσος πολυς κοσμος που κραζει το νεο αριστουργημα το gagarin θαρεπει να ειναι αδειο. ομως κομπλε θα ειναι παλι γ να αποδειξει οτι η νοοτροπια του ελληνα ξεκιναει απο τη μιζερια κ τη βλακεια.

Oι κιθαρες είναι πλέον πολύ πιο heavy από το Jaded. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι μεγάλη τους μαγκιά που δεν προσπάθησαν, όσο και αν το ήθελαν οι πολλοί, να αναπαράγουν τον ήχο του DT. Το πήγαν ακόμα πιο πίσω σε πιο δύσκολα μονοπάτια. Σαφώς ο κόσμος που τους γνώρισε και τους αγάπησε μετά το One Second δεν ικανοποίηθηκε από αυτή τους την απόφαση, όμως οι λίγοι αυτοί που τους έμαθαν από το DT και πίσω καταλαβαίνουν ότι η μπάντα γουστάρει να παίξει αυτό που παίζει και έχει τα @@ να το κάνει. Το να ακούω κιθάρες που death-ίζουν για μένα αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση κάτι που πριν 10 χρόνια δεν περίμενα να ακούσω από αυτούς.

οι οπαδοι θα γεμισουν το γκαγκαριν για να ακουσουν true belief, as i die, widow, enchantment, one second κλπ. καλως ή κακως. Κ αυτο θα το κάνουν πάντα ειτε καθε νεο τους αλμπουμ ειναι αριστουργημα είτε όχι.

παντως η προπωληση ειναι παρα πολυ μεγαλη. ασυνηθιστα μεγαλη. λογικα στις πορτες ισως δεν υπαρχουν καν εισητηρια η θα ειναι ελαχιστα. κ αυτο ειναι πραγματικα σπανιο.

Πάντως μόνο εδώ μέσα βλέπω άτομα που δεν είδαν με τόσο καλό μάτι την αλλαγή του ήχου ή το πόσο καλά είναι τα τραγούδια του νέου δίσκου. Αυτό μάλλον εξηγεί την μεγάλη προσέλευση που σίγουρα θα έχει η συναυλία. Όλοι οι γνωστοί μου το γουστάρουν τρελά, βέβαια είναι και κάποιας ηλικίας…:wink:

Λογικο το βρισκω να ειναι καποιας ηλικιας. Κι εγω δλδ δεν ειμαι πιτσιρικος, αλλα η δευτερη περιοδος ομολογω πως μου αρεσει εξ ισου με την πρωτη, οποτε οταν οταν ενας ανθρωπος των γουστων μου εχει 9 δισκαρες στη σειρα (οκει, το Lost Paradise δεν το λεω δισκαρα, αλλα για το φασμα του ειναι παρα πολυ καλο), λογικο ειναι να ξυνισει αποτομα, πιστευω. Κι εννοειται πως λεμε προσωπικη αποψη ε, ο λογος για τον οποιο ακουγομαι τραχυς, ειναι παντα λογω απογοητευσης και τπτ παραπανω. Οποτε για να περασουμε και στο φιλο Deadmeat, καλυτερα να σεβεσαι τους συνομιλιτες σου απο το να υποννοεις πως ειναι βλακες.

Edit: Για να απαντησω και στο προηγουμενο post του Shadowking, o οποιος ομολογουμενως εδωσε απαντηση που με καλυπτει, μου φαινεται πως ζηταμε διαφορετικα πραγματα απο τους Paradise Lost, κατι που δεν ειναι κακο, απλα συμβαινει. Προσωπικα δεν ζητω ενα χιεβυ δισκο, αλλα ενα δισκο που θα με πορωνει οπως οι προηγουμενοι, οποτε καταλαβαινεις πως το βλεπω. Ειλικρινα, σε μεγαλες κ*βλες, για αγαπημενο Paradise Lost album παιζουν γυρω στις 4, μη σου πω 5 κυκλοφοριες κι ειλικρινα πιστευω πως δεν θα καταφερω ποτε να διαλεξω. Χαιρομαι παντως που κατι τετοιο σε γεμιζει αρκετα, εμενα τουλαχιστον μου ακουγεται ‘‘λιγο’’ ρε γμτ.=\ Και λογω συγκρισης και σαν αποτελεσμα καθαυτο. Και παλι καλα που δεν προσπαθησαν να αναπαραγουν αυτον τον ηχο, πιστευω πως θα αποτυγχαναν οικτρα εν γενει.

Aμπαλιαση alert !

Σε οποιον αρεσει αυτη η περιοδος να παει στο thread τους στο Groups & Artists
εχω ευχαριστη εκπληξη.

Η βλακεία του Έλληνα είναι ότι σε κάποιους δεν μας αρέσει ο δίσκος?

Στους περισσότερους (μας) αρέσει… οπότε, ΟΛΟΙ μέσα…:metal:

ε…και σε όσους δεν αρέσει…ΟΚ…no hard feelings…ελάτε και εσείς :stuck_out_tongue:

την εποχή του host δεν την κατάλαβα μιας και τότε δεν τους ειχα ακόμα ψάξει τους lost και την ιστορία τους…αλλά, αν έχει προκαλέσει τόση βαβούρα το νέο άλμπουμ, δεν μπορώ να φανταστώ τι είχε γίνει τότε με το host που είναι και “ιερόσυλο” :-s

Ξεκάθαρα νομίζω ότι είναι θέμα τελικά το τι περιμένει ο καθένας να ακούσει από τους λοστ. Θυμάμαι ότι όταν είχε βγει το symbol of life είχα ενθουσιαστεί με την αμεσότητα και τοσό πόσο ουσία είχε το κάθε τραγούδι, η άψογη παραγωγή του κλπ. Αλλά σαφώς με γεμίζει πολύ περισσότερο η κατεύθυνση που πήραν με το PLX και μετά …
Και κάτι ακόμη όταν βγήκε το requiem υπήρχε ως ένα βαθμό και ενθουσιασμός που επιτέλους σκλήρηνε ήχος ακούσαμε κιθάρες icon κλπ. Στο νέο δίσκο δεν υπήρχε αυτή η παράμετρος και επομένως η κρίση για την ποιότητα του δίσκου είναι πιο ψύχραιμη . Για αυτό είμαι βέβαιος ότι θα αντέξει στο χρόνο η κρίση μου ότι πρόκεται για δισκάρα !

ΥΓ1. Από ότι έιδα στο forum των λοστ την παραγωγή του back on disaster την έκανε ο Rhys Fulber συνεπώς δεν πρόκειται για νέο κομμάτι αλλά πιθανότατα από εποχές PLX. Δεν το βλεπω τελικά να το γυρνάνε στην one second φαση …:stuck_out_tongue: .

ΥΓ2. Το βλέπω για sold out το gagarin και αυτό οφείλεται κυρίως στο νέο δίσκο. Τα κλασσικά τους τραγούδια έχουν παιχτεί άπειρες φορές σε ελληνικό έδαφος, δεν νομζίω ότι όλοι πια θέλουν τα ίδια και τα ίδια

Ο Δισκος ειναι δυναμιτης.Ειμουν αρκετα αισιοδοξος αλλα τετοια δισκαρα δε περιμενα.Ξεπερασε τις προσδοκιες μου.

τελειως οφ.
εννοω οτι αφου το αλμπουμ κατα πολλους ειναι σκατα να μην ερθει κανεις στο λαιβ. ομως ολοι θα ερθουν γιατι πρωτα κραζουμε για να κραξουμε αλλα τελικα δεν ειμαστε χαζοι να το χασουμε. ευχομαι οσοι δεν τους αρεσει το νεο αλμπουμ να γιουχαρουν με λυσσα οταν θα το παιζει η μπαντα. γ να δουν ποσοι θα γιουχαρουν αυτους…

Ασυναρτησίες.

1. Kανείς απ’ όσους δεν τον αποθέωσαν δεν είπε ότι ο νέος δίσκος είναι σκατά, είναι απλά ΟΚ στο σύνολό του.
  2. Tο να μη μ’ αρέσει ο νέος δίσκος ενός αγαπημένου συγκροτήματος από πότε σημαίνει ότι ΔΕΝ πρέπει να πάω στο live?
  3. Αν πάω στο live (και σε οποιοδήποτε live) γιατί να γιουχάρω όταν παίζουν κάποιο κομμάτι που δε μ’ αρέσει?

Το φανμποηλίκι βαράει κόκκινα εντελώς, ε.
Βγάζετε σενάρια από το μυαλό σας επειδή κάποιοι σαν έθιξαν την ούλτρα χιέβι (ΚΑΙ ΓΑΜΩ!) επιστροφή των Lost.

Εγώ πάντως όντως δεν θα παώ στο live, γιατί τους έχω δει ήδη 2 φορές οπότε το να σκάσω 35 ευρώ όταν παίζουν άλλα κι άλλα αυτόν τον χειμώνα δεν είναι και πολύ σοφή κίνηση.

Ετς, επειδη εσυ κατεχεις την ΑΠΟΛΥΤΗ αληθεια ξερεις οτι κατα βαθος το αλμπουμ δεν αρεσει σε κανεναν αλλα προσποιουμαστε γιατι ειμαστε κολλημενοι μεταλλαδες. Στο κατω κατω το δικο σου γουστο ειναι το αντικειμενικα σωστο.

Συνεχιστε την ειρωνεια προς αυτους που τους αρεσε το αλμπουμ. Ειμαστε ολοι θυματα του Χαμμερ και κολλημενοι μεταλλαδες που αποθεωνουμε μονο και μονο λογω χεβυ κατευθυνσης, δεν ειμαστε ψαγμενοι και αντισυμβατικοι γμτ:(

Σορρυ, αλλα η ειρωνια ξεκινησε οταν εμεις ειπαμε οτι το back on disaster ειναι το καλυτερο του δισκου, και μας ειπανε ‘ω, τωρα εσεις και καλα ειστε οπαδοι των Λοστ’ κλπ.

Τελος παντων, αλλα εννοει η μια μερια, αλλα η αλλη, ακρη δεν βγαινει, δεν εχει νοημα να συνεχιστει αυτο

Ναι ρε παιδιά χαλαρώστε! Όλοι μαζί σε μια βδομάδα θα γουστάρουμε παλιά και νέα κομμάτια, και ελπίζω ο Holmes να δώσει τον καλύτερο του εαυτό ειδικά στα κανούρια κομμάτια!

Εϊσαι φοβερός! Διαβάζεις τη σκέψη μου! Λυγίζεις και κουτάλια κοιτώντας τα?

H βλακεία του Έλληνα είναι να μπερδεύουμε τα προηγούμενα αλμπουμ τους με τα νέα.

Αλλοι καιροί άλλες κιθάρες κτ.λ.

Μόνο μιζέρια δε βλέπω στο νέο αλμπουμ.

Ένα παλικάρι στο forum των lost ανέφερε οτι το επόμενο videoclip θα είναι το The Rise of Denial.
Εγγυρο ή μη, δεν ξέρω…ελπίζω να μην ειναι “πατάτα” σαν το video του Faith…