Paradise lost -"Faith Divides Us Death Unites Us"

προσωπικα μου αρεσε το video(θεωρω καταπληκτικη την κοπελα και την “ερμηνεια” της),
Ο δισκος ειναι παρα πολυ καλος αλλα οι PL ετσι και αλλιως εχουν παντοτε ποιοτητα στις κυκλοφοριες τους

Το video του Faith… δε μου άρεσε καθόλου αλλά το τραγούδι είναι καλό…δε θα έλεγα ότι με ενθουσίασε το καινούργιο album αλλά θέλω να το ακούσω κ άλλες φορές…τα τραγούδια που μου “'εμειναν” πάντως είναι το The Rise Of Denial, το Frailty και το Living With Scars.

Πηρα σχετικα προσφατα τον δισκο στα χερια μου και εμεινα κατενθουσιασμενος απο την συσκευασια της limited edition. Δειχνει οτι πραγματι την προσεξαν πολυ και αξιζε τα λεφτα της. Οποτε προτεινω σε οποιον θελει και μπορει να την προτιμησει. Στην παραγωγη τωρα πραγματικα πετυχαν εναν πολυ οργανικο ηχο οπου ολα ακουγονται υπεροχα και πραγματικα σου δινει το κατι παραπανω στην πορωση. Ο δισκος αξιζει να ακουγεται απο ακουστικα και δυνατα για να παρεις σε πληρη εκταση οσα εχει να σου δωσει. Εμενα προσωπικα μου αρεσουν ολα τα αλμπουμ των λοστ και ολα τα στυλ που ακολουθησαν. Παντα προσεφεραν ποιοτικες δουλειες και τελικα αυτο ειναι που μετραει. Στον τελευταιο δισκο η εμπνευση και το ταλεντο χτυπησαν κοκκινο. Τραγουδια σαν τον living with scars με την απιστευτη ντουμ εναρξη και τα φωνητικα (τοσο υπεροχα παθιασμενα λες και εννοει καθε λεξη) ο τροπος που χτιζουν τα κομματια βαζοντας πολλες φορες ετερογενη σημεια δυσκολα να συνδεθουν μεταξυ τους αλλα τελικα πετυχαινοντας το υπεροχα, τα διαφορα τρικ με κιθαρες που δινουν απιστευτη ποικιλια (γενικα ολος ο τροπος με τον οποιο εχουν συνθεσει το αλμπουμ) φτιαχνουν ενα αριστουργημα. Γενικα αξιζει να προσεγγισει τεχνικα και απο πολλες πλευρες κανεις τον δισκο για να καταλαβει την ωριμοτητα και την μεστοτητα και την εμπειρια με την οποια φτιαχτηκε. Για μενα αποτελει ενα απο τα καλυτερα αλμπουμ της ατμοσφαιρικης σκηνης. Και προσωπικα αυτη την στιγμη θεωρω οτι ειναι και ο καλυτερος τους δισκος.

To video πάντως του Faith… ήταν επιεικώς απαράδεκτο.

Μολις το ειδα. Αποκλειεται αυτο το μαθημα κακης κομμωτικης να ειναι video clip των PL. :expressionless:

Ακουστε τι λεει η πατσολα στο 4:58 http://www.youtube.com/watch?v=zz5Y93VYh4o&NR=1

Κατι τετοιοι ανθρωποι πληρωνονται για να λενε τετοιες αηδιες.

δεν ειναι κ οτι χειροτρερο εχει ειπωθει. οντως δεν ειναι ευκολο να το πεις αυτο κ οντως εχει πληρωθει για να το πει ισως. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αυτο που ειπε ειναι οτι πιο λαθος εχει ειπωθει.

Ωραία έχει πληρωθεί, αλλά ΑΝ μία στο εκατομμύριο το εννοεί??? Εντάξει promo video είναι, θα μπορούσε ποτέ κάποιος να έλεγε: είναι ότι χειρότερο έχουν βγάλει? :-k
Μάλλον όχι.
Ο καλύτερος τους δίσκος δεν είναι αλλά προσωπικά επιμένω ότι συνθετικά και σαν σύνολο πάντα είναι ότι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει από το One Second.

Ντάξει, πολύ ωραίος δίσκος, καλύτερος από το In Requiem. Αλλά όχι καλύτερος από Host !

Ωπα, ωπα, παρεξηγηθηκα. Εννοουσα οτι αυτην πληρωνεται απο το περιοδικο της για την “δουλεια” της. Οχι οτι την πληρωσαν και γι’αυτο ειπε οτι ειπε. Αλλα ενταξει, το να το αποκαλεις το καλυτερο τους αλμπουμ ειναι υβρις. Θα πεσει καμμια φωτια να καψει τα γραφεια του Terrorizer.

Ε εντάξει γούστα είναι αυτά, δίσκαρος το Host αλλά…

Aν υπάρχει ένας δίσκος των lost που δεν μπορεί να συγκριθεί με την υπόλοιπη δισκογραφία τους, αυτός είναι το host. Καθαρά απο άποψη ύφους έτσι;

Παίζει μπάλα σε χωράφια άλλων (πχ. Depeche, diary of dreams, clan of xymox,etc) και με αυτούς κοντράρεται στα ίσα.

Δεν ξέρω. Πάντα αντιμετώπιζα το host σαν το υιοθετημένο παιδί των lost.

Τωρα μιλας ομορφα:D

Μακάρι κάποτε να ξαναπαίξουν τέτοια μπάλα οι Lost. Τα κατάφερναν μια χαρά.

Για την ώρα, απολαμβάνω το νέο τους άλμπουμ, το καλύτερο των τελευταίων χρόνων (αν και τελικά ο πιο προοδευτικός τους δίσκος των 00ς έμελε να παραμείνει το Symbol of Life)

εδιτ. Ψέματα. ΔΕΝ θέλω να μιμηθούν απλά τους εαυτούς τους της περιόδου One Second/Host, δε θα έχει νόημα! (ειδικά αν μιμηθούν το Host που αποτίει φόρο τιμής στους DM και λοιπά συγκροτήματα, θα ναι σαν διπλή αντιγραφή). Θα ήθελα απλά να μας ξαναδώσουν πειραματισμούς στο μέλλον. Κάτι σε industrial/goth ίσως? Χμμμ…

Όταν κυκλοφόρησε το one second ήμουν ένας από τους οπάδους των λοστ που συνέχιζα σθεναρά να στηρίζω το συγκρότημα παρά το κράξιμο που έτρωγαν από διάφορες κατευθύνσεις … Τους είδα στο live για την περιοδία του one second στο (όχι γεμάτο )Ροδον και σίγουρα απογοητεύτηκα . Πίσω οι κιθάρες, μπροστά τα πλήκτρα ακόμη και το true belief αγνώριστο ήταν. Παρόλα αυτά συνέχισα να τους ακούω και να γουστάρω και τη μουσική τους .
Απλά πάντοτε πίστευα ότι οι λοστ ήταν φτιαγμένοι για άλλα πράγματα και σίγουρα όχι για δίσκους όπως το Host.
Ο φετινός δίσκος το επιβεβαιώνει αυτό κατηγορηματικά…

To Host btw παιζει μπαλα στα 4 αγαπημεναμ ε. Το βαζω πανω απο One Second.

Μπορει να μην εχει ‘‘κιθαρες’’, αλλα εχει το PL feeling στο 100%.

Τα αλλα 3 draconian icon symbol?

Yep. Μετα πανε One Second, Believe In Nothing και Gothic, αναλογως την πορωση της στιγμης. Το Shades παλι ειναι καλο, αλλα εν συγκρισει με τα αλλα, ε. Ειναι καλυτερα σε συνολο.

α μπραβο…

Ο Γιάννης το έθεσε σωστά περί του “Host”.

Τo εχουμε κάνει τελείως off topic πάντως !