Paradise lost -"Faith Divides Us Death Unites Us"

Ισχύει. Μη ξεχνάμε τον ενθουσιασμό με το In Requiem, ειδικά απο τους νεότερους. Όχι οτι δεν ήταν πάρα πολύ καλός δίσκος, ε. Αλλά, οκ, είπαμε.

Αν και μακάρι το νέο άλμπουμ να φτάνει την ποιότητα του In Requiem, θα χουμε να μιλάμε για μια αξιοπρεπέστατη δουλειά. Αν φυσικά το ξεπερνάει, τότε ακόμα καλύτερα…

Το in requiem ηταν ισως το καλυτερο αλμπουμ των λοστ της πιο συγρονης εποχης του.Γενικα αυτη η μπαντα ξερει να προκαλει την εκπληξη.Οποτε οι απαιτησεις ειναι υψηλες.Για να ειμαστε και ειλικρινεις ομως ειναι απο τις μπαντες που ψαχνονται πολυ και καθε τους δουλεια διαφερει απο την επομενη και την προηγουμενη μερικες φορες σε εντυπωσιακο βαθμο.Αν προσθεσεις και το καλλιτεχνικο ατμοσφαιρικο στιχουργικο περιεχομενο με το οποιο εμπλουτζουν καθε τους δουλεια απλα περιμενουμε να μεινουμε παλι με το στομα ανοιχτο.

Πιο heavy από το icon δεν θα είναι. Πάντως και εγώ γούσταρα την επίστροφη που έκαναν με το τελευτάιο, οπότε περιμένω με αισιοδοξία…

www.myspace.com/paradiselostuk

:!::!::!::!:

να το γράψω και εδώ να υπάρχει…

ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ…και τι άλλο…α! ναι… ΘΕΟΙ

δε μπορώ τις αντικειμενικότητες…

Ίσως και να είναι τελικά! 8O

μούφα!

λέω και καμια μαλακία να περάσει η ώρα

ξέρω που μένεις

ναι, αλλά δεν ξέρεις να διαβάζεις spoilers…

φιλαράκι…δεν είμαι χθεσινός… ξέρω απο Pc-ιά…

επίσης ξέρω και τι αμάξι έχεις…

με τους Lost δε σηκώνω αστεία…

Υ.Γ. για καμιά μπύρα θα πάμε;

καλό το δείγμα.

To κομμάτι θα μπορούσε άνετα να βρίσκετε στο Icon ακόμα και από θέμα φωνητικών! Πολύ καλό το πρώτο δείγμα, πάλι θα μετράω μέρες…

Απλά γαμάει.
Διαφορετική προσέγγιση από “In Requiem”, heavy όσο πρέπει, σολάρα και γενικώς Lost.
Ο ατμοσφαιρικός ήχος όπως τον όρισαν οι ίδιοι.

Μακάρι το άλμπουμ να κυμαίνεται όλο σε τέτοιο επίπεδο, και να μην ακούσαμε μόλις το καλύτερο του κομμάτι… Θα μιλάμε τότε για φοβερή δισκάρα…

[SIZE=“5”]ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑ[/SIZE]

Αυτό ακριβώς!

και τα πληκτρα στο background, και οχι αυτης της γλυκαναλατης χροιας που ειχαν στα 2 τελευταια… αντε μετραμε μερες λεμε…

edit : το opening track του δισκου… ωραια εισαγωγη…

συμφωνώ 100%. μας άφησε ένα τεράστιο χαμόγελο κ προσωπικά γουστάρω που είναι λιγότερο heavy κ περισσότερο moody.

πολύ κλάμα στο τέλος στο solo

θα βγάλουν ποτέ κακό δίσκο αυτοί ? ποιοι είναι πια ? οι manowar ? :lol:

Όντως πολύ ωραίο κομμάτι και τα φωνητικά είναι τα σωστά! Το ακούω στα καπάκια εδώ και λίγη ώρα.

Δώσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Τι να πω, ρε, αυτή η μπάντα φαίνεται ότι θα μας καίει τα μυαλά με ΚΑΘΕ δίσκο.

Ατμόσφαιρα τέλεια, riff- άρες, φωνητικά και ΓΑΜΩ, μακάρι να τους βγει όλο το album έτσι και θα παραμιλάμε πάλι.