Paradise lost -"Faith Divides Us Death Unites Us"

το τραγούδι ειναι άπαιχτο…Απλά είναι γεννημένοι να γραφουν κομματαρες.

Πολύ καλό δείγμα! Δε μπορώ να το ακούσω σόλο όμως, θέλω το άλμπουμ και θα περιμένω. Μόνο σε μένα το καθαρό break στο τέλος θύμισε κιθαριστική δουλειά αλά Jeff Loomis?

Ωραιο κομματι. Δεν τραβαω και τα βυζγια μου, αλλα πολυ ωραιο. Το solo δε μ αρεσε, γι αυτο και ειμαι λιγο διστακτικος.

Προσωπικα περιμενω κατι λιγο καλυτερο του ομωνυμου, απο ποιοτικης σκοπιας. Πραμα καλο, βεβαια.

Edit: Σημαντικη σημειωση: Οτιδηποτε καλυτερο των δυο προηγουμενων θα ειναι βαλσαμο για τ αυτιαμ. Δεν ειναι κακα albums, αλλα.

count me in…

μολις ακουσα το In requiem… εχει χασει τη δυναμικη του στα αυτια μου…ομορφουλι αλλα μεχρι εκει…

Ωραίο το κομμάτι, το άκουσα 5-6 φορές, πολύ καλό το αρχικό ριφφ, ωραία φωνητικά, το σόλο ΟΚ.
Το In Requiem και εμένα στη αρχή με ξετρέλανε και μετά ξεφούσκωσε ο ενθουσιασμός.
Μαρέσουν πολύ και αυτό και το ομώνυμο.

Το In Requiem παιζει να ειναι το μονο album των PL που δε μπορω με τιποτα να ακουσω ολοκληρο. Φτανω μεχρι τη μεση και μετα το βγαζω. To Fallen Children μονο προσπαθει να το κρατησει, αλλα κι αυτο μ φαινεται λιγο γι αυτα που ζητω. α κιε στα τρια καλυτερα κομματια του ειναι ενα απ τα bonus tracks ε. Silent In Heart. Το οποιο εχει φοβερη solαρα τωρα που το σκεφτομαι, απ τις καλυτερες που εχει γραψει ο Μακιντος τα τελευταια (πολλα) χρονια. Αλλα να μου πεις παντα αμπαλοι ηταν σ αυτο το θεμα, τοσα θεικα bonus tracks και μια συλλογη δε φτιαχνουν για μας τους ερμους. Ισως περιμενουν να τελειωσουν τα γκαφρα, who knows.

Μαδερ φακινγκ χεβυ! Σωστοτατα φωνητικα, σολαρα, γουαου, Icon λεμεεε :smiley:

ωραιο το κομματι…αντε να βγει κ ο δισκος κ μετα τους θελω για live μεχρι ιανουαριο γιατι μετα την κανω για στρατο…

μια φορα το ακουσα
ωραιο κομματι

περιμενω να το ακουσω με ησυχια το βραδυ

παντως η κατευθυνση ειναι αυτη που ηθελα!!!

lost ρε μουνια!!!:p:p:p

χμμ θέλω να ακούσω τον δίσκο, αλλά σαφώς και το κομμάτι είναι πάρα πολύ καλό και ελπίζουμε να είναι από τα μέτρια του δίσκου, ΑΝ έχει!!!8)8)

Now playing: Grand Magus - Like The Oar Strikes The Water
via FoxyTunes

Μαμησε ασχημα θα ελεγα…δεν το περιμενα τοοοοοοσο γαματο πραγματικα και εντυπωσιαστικα…

Oι Paradise Lost αποτελούν φαινόμενο της δισκογραφίας! Ούτε ένα κακός δίσκος και συνεχίζουν ακάθεκτοι…μου έχει κολλήσει το άσμα και το σιγοτραγουδώ παντού! Τι φωνάρα είναι αυτή ρε Nick???

To Sillent In Heart είναι κομματάρα και είναι κρίμα που για ακόμα μια φορά άφησαν ένα τέτοιο κομμάτι, που άλλοι θα έκοβαν και το ένα τους χέρι για να το είχαν, εκτός δίσκου!

Κλασσικο b-side Lost, λες και το κανουν επιτηδες:lol:

Επίσης από b -side εποχής In Reqiem πολυ καλό είναι το Sons Of Perdition που είχε κυκλοφορήσει στην Ιαπωνικη έκδοση του δίσκου νομίζω… On topic δεν ξέρω εάν το πρόσεξε κανείς αλλά τα διάσπαρτα κομμάτια που ανέβασαν οι lost κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων αφορούσαν - στο σύνολο τους - από ότι φαίνεται το As horizonds end.
Το ζήτημα παντως είναι και τα υπόλοιπα κομμάτια να κυμαίνονται στο ίδιο υψηλό επίπεδο . Αν συμβεί αυτό τότε πράγματι θα μας παρούν τα μυαλά. Release date πάντως 28.09.2009…αργα πέφτει γαμώτο

To solo μια χαρά μπήκε με βάση τους στίχους…:wink:…Ξανακοιτάξτε το.

πολυ καλο τραγουδι. σε γυριζει για τα καλα πισω στο χρονο. αναμενουμε το αλμπουμ τωρα.

Ωραίο το κομματάκι. :slight_smile:

νταξ, τι να λεμε τωρα. τετοια σφαλιαρα ειχα να τη φαω απο 5 χρονων!

Μολις μπηκαν τα φωνητικα …αυτο ηταν. Πισω στο Icon λοιπον. το κομματι μου αρεσε εκτος της εισαγωγης που ειναι και καλα για να ψαρωσει ο κοσμος και του ρεφραιν που μου φανηκε καπως βεβιασεμνο.

Αναμενω το υπολοιπο, καλα σιγουρη αγορα δεν το συζηταμε, μακαρι να μπορεσει να βγαλει τα ιδια φωνητικα και στα λαιβ (εδω χωραει κουβεντα).

Νταξ, ειναι μπαντα ομως ρε πουστη μου. Ουτε μια μουφα δεν εχουν βγαλει.προσκυνω.

Με την ευκαιρεια, ερχονται οι τρισμεγιστοι, τιτανοτεραστιοι, υπεραιωνιοι Scanner, στις 28 Οκτωβρη.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΛΕΜΕ.

ΘΕΟΙ!! Σαν πρωτη γευση ειναι τελειο!!! Αν ετσι ο δισκος θα τρελαθουμε τελειως!! Παντως κακα τα ψεματα απο τους λοστ δεν περιμενεις και τιποτα λιγοτερο απο το καλυτερο!Το εχουν αποδειξει και το αξιζουν!Πραγματικα και εμενα τα φωνητικα με ενθουσιασαν! Περιμενω να ακουσω και το δισκο αλλα απο οτι φαινεται και σε παραγωγη τελειος ειναι! Μου εχει αναψει για τα καλα η περιεργεια για το δισκο! Πως να ειναι το εξωφυλλο?? Και κυριως…Nick περιμενω τους στιχους!! Διαβασα στο σαιτ τους οτι το εμπνευστηκε απο τους businessmen που βλεπει στα αεροδρομια!! Μα τι πηγη εμπνευσης!!!Nick εισαι θεος!!! Ελατε ελλαδα ρε!!!

Χαχαχαχ, απο τον Nick δε περίμενα τίποτα λιγότερο! :bow:

Λοιπόν, είμαστε σε ένα σημείο καμπής τώρα. Αν ο δίσκος περιέχει κι άλλα (αρκετά) τραγούδια σαν αυτό, θα μιλάμε για τον καλύτερο τους δίσκο της δεκαετίας ίσως. Και ναι, θύμιζε παλιούς, κλασικούς Lost, αλλά αυτό το σολάκι στο τέλος ήταν κάτι που δεν έχω συνηθίσει να το ακούω σε πολλά τραγούδια τους - κάτι θετικό φυσικά, που δείχνει πως ο δίσκος μπορεί να περιέχει και κάποια νέα στοιχεία.

Αν πάλι ακούσαμε το καλύτερο του κομμάτι θα μιλάμε για έναν δίσκο που στέκει κοντά στο In Requiem. Ας ευχόμαστε να συμβεί το πρώτο λοιπόν…