ρε το σόλο στο τέλος είναι πολύ ωραίο.
Εντωμεταξυ θα παει κανεις Λεμεσο? Φανταζομαι θα παιξουν κομματια απο το καινουριο οποτε αν παει κανεις περιμενουμε εντυπωσεις
Ανακοίνωσαν νέες ημερομηνίες:
www.paradiselost.co.uk/tour-dates/
δεν μας έχει :(:(
εδιτ: το as horizons ends είναι απίστευτη κομματάρα!
χμμ παίζουν σχεδόν σε όλη την Ευρώπη για να πεις ότι έχουν ανακοινώσει μόνο ένα μέρος από το tour…
καλά εντάξει δεν είναι και τραγικό, θα έρθουν σίγουρα αν όχι τώρα αρχές του χρόνου.
Now playing: Elvenking - Pagan Purity
via FoxyTunes
Λέτε το As Horizons End να προορίζεται για single? Κρίνοντας απο τα singles τους, δε νομίζω…
Το εάν θα είναι single εξαρτάται από το πως θα ηχούν τα υπόλοιπα κομμάτια. Εάν τα υπόλοιπα κομμάτια πχ είναι πιο doom και γενικά πιο “δύσκολα” τότε ναι, θα μπορούσε να είναι άνετα και single.Εξάλλου και μελωδια έχει και πιασάρικο είναι και… γενικώς γαμάει !!
Tα τελευταία χρόνια έχουν όντως up-tempo κομμάτια για singles. Το συγκεκριμένο είναι και το opener του δίσκου. Λες να έχουμε εποχές icon όπου έβγαζαν doom-ιές για singles? (βλ. embers fire, true belief).
είμαι περίεργος για τα φετινά b-sides !!!
Opener του δίσκου ε? Εξ’ ου και η εισαγωγή λοιπόν… Δε ξέρω, είμαι αρκετά αισιόδοξος, ελπίζω να μη διαψευστώ…
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΣΚΑΡΑ ΡΕ ΛΟΣΤ, DON’ T FAIL US NOW!!!
αφαιρεστε τα γαμωπληκτρα γαμω… ΔΕΝ τα χρειαζεστε…
δεν με εντυπωσιασε το κομματι… ακολουθει κλασικες λοστ μανιερες…
εξωφυλλο δισκου :
Μ’ αρέσει, μ’ αρέσει, Μ’ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Ειδικά εκεί που μπαίνει το ρεφραίν! (“vanquish the pain” λέει??) Τραγούδι για να το τραγουδάμε όλοι μαζί σε λάιβ είναι αυτό!
ΠΑΜΕ ΡΕ ΛΟΣΤ!!!
edit, Isis: ναι, ακολουθεί κλασικές λοστ μανιέρες, αλλά γι’ αυτό μου άρεσε
Μάλλον θα είναι απο τα “μελωδικά” κομμάτια του δίσκου
Τα lyrics και των 2 κομματιών στο forum τους…
Ναι vanquish the pain λεει!
This song is swathed in melancholy and the closest thing on the album to a “ballad” perhaps.
συμφωνα με τον τραγουδιαρη… δε ξερω… το πρωτο δειγμα τα εσπαγε…αυτο ετσι κ ετσι…
Είναι νωρίς ακόμα!!!..Είναι ακόμα νωρίς φίλε Isis για κριτικές…! 8)
Εγώ θα τα πώ όλα όταν το πάρω όλο το άλμπουμ στα χέρια μου όπως πάντα!!! 8)
Αυτό απλά ήταν περισσότερο κοντά στο στυλ των τελευταίων δίσκων… αλλά μελωδικότατο και με μια χαρακτηριστική λοστ μελαγχολία. Πιστεύω πάντως πως δεν έχουμε ακούσει ακόμα τις δυνατότερες στιγμές του νέου δίσκου. 8)
Πολύ καλο και αυτό, όντως γέρνει προς το νέο ήχο αλλά αυτό δεν είναι αρνητικό ίσα ίσα που φαίνεται ότι γουστάρουν πολύ αυτό το στυλ! Αρκετά μελαγχολικό, μ’αρέσει!
Το εξώφυλλο λογικά δεν είναι του Σπύρου και είναι πολύ καλό γιατί είναι διαφορετικό από ότι έχουν βγάλει!
Λοιπόν, μερικά - πολύ - πρώιμα συμπεράσματα. Περισσότερο βασικά επειδή βαριέμαι ελεεινά.
-
Τα δύο αυτά τραγούδια δε θα τα χαρακτήριζα τόσο “σκατόψυχα” όσο μελαγχολικά. Αυτή η διάθεση κυριαρχεί, και ενδεχομένως να δίνουν και τον τόνο του άλμπουμ.
-
Ο Χολμς σε σημεία τραγουδάει όπως δεν είχε κάνει απο την εποχή του Icon. Δεν είχαμε ακούσει τέτοια φωνητικά στο In Requiem. Και αυτό είναι καλό!
-
Ακούσαμε ένα βαρύ (όχι και εντελώς, αλλά αρκετά) κομμάτι και ένα πιο μελωδικό. Είμαι σίγουρος πως θα έχει και βαρύτερες/δυνατότερες στιγμές το άλμπουμ.
-
Το κλασικό στυλ της δομής των τραγουδιών των Λοστ (μικρής διάρκειας δλδ τραγούδια με συγκεκριμένη ανάπτυξη) συνεχίζεται και εδώ. Θα ήθελα πολύ βέβαια να δω και καμιά έκπληξη όπως κάνανε σε ορισμένα τραγούδια του One Second, θα δούμε…
-
Τα τραγούδια είναι Λοστ 100%. Θυμίζουν τόσο παλιότερους, όσο και νεότερους Λοστ. Το δεύτερο κομμάτι τείνει περισσότερο στους νεότερους, το πρώτο στους παλιούς (όχι εντελώς όμως). Μένει να δούμε που θα γέρνει πιο πολύ το άλμπουμ. Προβλέπω προς τους παλιότερους πάντως…
-
Και τα δύο κομμάτια είχαν πλήκτρα, η παραγωγή επίσης έδινε έμφαση στην ατμόσφαιρα, επομένως μη περιμένουμε μουσικά πισωγυρίσματα τύπου Shades Of God.
-
Και τα δύο κομμάτια μου άρεσαν, το πρώτο λιγο περισσότερο, αλλά ακόμα δεν φτάνουν για να πούμε πως έχουμε να κάνουμε με δισκάρα. Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια…
Επειδη ειμαι απαιτητικος φανμποης θα γκρινιαξω για το εξωφυλλο. Θεωρω οτι ειναι τελειως ακυρο για Λοστ. Καλυτερο μεν απο τα 2 προηγουμενα αλλα τελειως ακυρο . Οσο περνα ο καιρος επιμενω οτι η στροφη στον ηχο τους ειναι επιτηδευμενη λιγο πολυ. Κ το εξωφυλλο μου επιβεβαιωνει την υποψια μου. Κοιταξτε τα εξωφυλλα μεχρι Symbol of Life. Και κοιταξτε τα 3 τελευταια. Century Media speaking. Πηραμε μια ετοιμη γκραβουρα του μεσαιωνα και ετοιμο το εξωφυλλο μας. Ταιριαζει δηθεν και με την θεματολογια. Περιμενω να δω τις νεες φωτος να γελασω.
Ναι εχω ορεξη για γκρινια.
Απο εξωφυλλαρες τυπου One Second/ Draconian Times ξεπεσαν στις photoshopies του Set-h και στις γκραβουρες.
Aπο τις λιτες φωτογραφιες της πρωτης περιοδου ξεπεσαν σε φωτογραφιες οπως αυτη :
φιογκακια, δηθεν γοτθιλα, vintage φωτογραφιες κλπ. Αυτα που κατηγορουσαν καποτε το gothic metal ιδιωμα.
Οχι δε μ’αρεσει η γκραβουρα. Ευκολη λυση. Φτηνη λυση. Καμια πρωτοτυπια. Το τελευταιο μεγαλο εξωφυλλο ηταν του One Second. Στα Host/Believe in nothng κουμαντο εκανε η ΕΜΙ (αν και το εξωφυλλο του Host μου αρεσει πολυ). To Symbol of Life αρκετα καλο εξωφυλλο. Κ μετα επεσαν στις μανιερες του Set-h. Αν εχεις δει ενα εξωφυλλο του τα εχεις δει ολα.
Ασε που το κολπο με την γκραβουρα το προλαβαν αλλοι (βλ Machine Head, απο αυτους βεβαια δεν εχεις απαιτησεις για εξωφυλλαρες).
Aς μας ανταμειψει η μουσικη τουλαχιστον.
Isis, όπως καταλαβαίνεις εδώ δε μπορούμε παρά να μιλάμε για υποκειμενικά γούστα. Προσωπικά, το τελευταίο ΜΕΓΑΛΟ εξώφυλλο των Λοστ (για ΜΕΝΑ) ήταν το Draconian Times. Απο το One Second μου άρεσε το artwork μέσα πολύ, αλλά το εξώφυλλο όχι τόσο. Όπως δε με τρέλανε το εξώφυλλο του Symbol Of Life. Και ναι, ούτε τα τελευταία μου άρεσαν ιδιαίτερα. (είμαι δύσκολος τελικά)
Ωστόσο όσο αφορά το “λιτό στυλ φωτογραφίας” της πρώτης περιόδου, θα σου θυμίσω τη φωτογράφιση του Draconian Times (με τα πρόσωπα τους). Μόνο λιτή δε τη θεωρείς. Καλλιτεχνική βέβαια, προσωπικά τη βρίσκω πανέμορφη, αλλά δε θα την πεις λιτή και χύμα, με την καμία.
Προσωπικά απο άποψη artwork η τελευταία φορά που με εντυπωσίασαν οι Lost ήταν με το εσωτερικό του One Second.
Ας δούμε τι έχουμε να δούμε στη συνέχεια…
εδιτ. A ναι, βρίσκω συμπαθητικό το νέο εξώφυλλο, λέει για θρησκεία, ταιριάζει η γκραβούρα του Μεσάιωνα (με τον σκοταδισμό του κλπ), προσωπικά το προτιμώ απο τα δύο τελευταία. Εντάξει βέβαια, δεν είναι Icon, Shades Of God ή Draconian Times.
αν δεις τις promotional φωτο του Draconian Times ειναι τελειως λιτες. Ενα τζινακι, πουκαμισο/t-shirt. Οχι φρακο, φιογκους, φρου φρου κλπ. Οταν ειχα δει τις promotional φωτο του προηγουμενου αλμπουμ σοκαριστηκα.
γελαει ο κοσμος
Σας θυμιζει κατι??
σε αντιθεση καποια χρονια πισω :