Εγω φωναξα ενα BREEEEDIIIING FEAAAAAAR για τον χαβαλε παντως :lol:
Remembrance ε? Με αυτον τον καημο θα παμε
Μαζι σου (το Requiem πχ το θεωρω απο τα καλυτερα κομματια τους γενικα) αλλα ειδες τι εγινε στο enemy? Οταν ολο το κλαμπ παει πανω-κατω και τραγουδαει στιχους, ποιος ο λογος να το αλλαξεις?
Ασε που το Enemy ειναι υπερχιτακι (μαζι με το Say Just Words και το Last Time, αυτα τα τρια δεν θα βγουν ποτε απο τα σετλιστ τους, δειτε τι χαμος γινεται οταν τα παιζουν.
Ο κλασσικος χαμος στο φορουμ μετα τα λαηβ Λοστ πλεον ειναι θεσμος πιστευω8)
Εντωμεταξυ ρε Ουλβα μιλας για απαξιωση δισκων συγκρινοντας σετλιστ οταν ο παπαρας ο Χολμς εχει βγει και εχει πει οτι ακουει τους παλιους τους δισκους και γελαει. Αφου ειναι στον κοσμο τους τα ατομα τι το ψαχνετε
αυτο το χει πει για τον πρωτο τους δισκο μονο λογω φωνητικων παραγωγης και για το believe in nothing που εκανε κουμαντο η τοτε εταιρεια. Και αν αυτα ισχυουν νομιζω οτι καλως σκεφτονται ετσι ειδικα για το δευτερο (an kai einai almpoymara). Απο κει και περα εχω ακουσει το γκρεγκορ να λεει πως στο shades ειχαν το καλυτερο κιθαριστικο ηχο και το γκοθικ ειναι ενα απο τα καλυτερα ever
Kreatorhell, είμαι πεπεισμένος πλέον πως μιλάω με τον εν Ελλάδι μάνατζερ του συγκροτήματος.
Το είχε πει πρώτη φορά ο Χολμς γενικά για τα τα death φωνητικά του στα παλιά άλμπουμ (και όχι μόνο για την παραγωγή τους), συγκεκριμένα όταν είχαν κυκλοφορήσει το Host.
Οι Lost την Κυριακή έκαναν μια αξιοπρεπή εμφάνιση, καλή για τα δεδομένα των τωρινών ζωντανών τους εμφανίσεων αλλά μέχρι εκεί. Το ό,τι ξεπέρασαν κατά ολίγα λεπτά τη συνήθη διάρκεια των συναυλιών τους δεν αποτελεί και λόγο για παρασημοφόρηση…παραδόξως αποδώθηκε καλύτερα το δεύτερο μισό του δίσκου, όχι αυτό με τα χιτς δηλαδή…Ο Μάκιντος κρατάει ψηλά τη σημαία του γκρούπ, είναι πιο συνεπής στο κόνσεπτ της μπάντας…ενώ ο Χολμς προσπαθεί αλλά δεν πείθει, μόνο σε σημεία ίσως…Τεράστιο γκρούπ οι Lost αναμφίβολα, αλλά δύσκολα θα ξαναπάω σε συναυλιά τους (ήταν η 4η και πιθανόν φαρμακερή…). Στουντιακά πάντως πάντα έχουν κάτι να δώσουν…βγάζουν σταθερά καλούς δίσκους, είναι καλύτερα τα πράγματα για αυτούς.
To 2000, στις ψηφοφορίες για τα καλύτερα άλμπουμ της δεκαετίας, το “Draconian Times” των Paradise Lost θεωρούταν ήδη κλασικό, ένα άλμπουμ που έφτιαξε και τελειοποίησε έναν ήχο, [B]από ένα συγκρότημα που θα γινόταν οι «νέοι Metallica»…
[/B]
Apo ta kalytera anekdota pou exo akousei… :lol::lol::lol:
Παντως σε αυτον (μαλλον δημοσιογραφο) που ειπε οτι οι λοστ θα γινουν οι νεοι μεταλλικα εγω , αν ημουν μανατζερ του γκρουπ θα του χα τραβηξει μια μηνυσαρα…
Αν και αναμενομενο το setlist μετα απο ολοκληρη την [B]ΔΙΣΚΑΡΑ[/B], εχω φαει τρελη ξενερα που δεν πηγα σε αυτη την συναυλια. Ειδα Manowar βεβαια, αλλα δεν θα καταφερω ποτε να ακουσω live ολο το Draconian Times…
-το στηριζω στο οτι αλμπουμ με την τελειοτητα των αλμπουμ των PL δυσκολα συναντας στο χωρο τους, ειδικα αν μιλησουμε για icon, draconian ενω στο θρας μεταλ πιστευω οτι το μαστερ ειναι πολυ καλο αλλα οχι οτι δεν το εχουν φτασει και αλλοι.
-το στηριζω στο οτι δεν εχουν βγαλει πατατες ακομη και οταν αλλαξαν στυλ.
-το στηριζω στη γενικοτερη πορεια του καθενος στο χωρο του. στο συνολο της δισκογραφιας του καθενος.
ενταξει αυτο ειναι σε ενα βαθμο υποκειμενικο γιατι εχει να κανει με το ποσο αρεσει στον καθενα κατι. αλλα σε αυτον που μμε μεγαλη υποκειμενικοτητα θα μου αντιταξει οτι ΟΛΑ των μεταλικα δερνουν η οτι το μαστερ ειναι το καλυτερο αλμπουμ στην ιστορια του μεταλ και λοιπες μπουρδες θα του αντιταξω οτι των ιδιο κανουν τα αλμπουμ και των λοστ.
Υπόψιν οτι επειδή έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε πολύ απο το λάιβ, μετέφερα τα τελευταία ποστ σας, με τις συγκρίσεις Λοστ-Μετάλλικα, στο θρεντ των Paradise Lost, ας συνεχιστεί εκεί αυτή η κουβέντα.
Τοσο πολυ γουσταρατε rise of denial που το ξαναπαιξαν?
Εγω τους ειδα Θεσσαλονικη και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απο αποδοση/κομματια/διαρκεια πλην της απουσιας sweetness
Τεραστιος δισκος το draconian και δουλεψε και γαματα λαιβ.