Επίσης, mouth, no celebration, widow, gothic
Kreatorhell, επειδή δεν είναι της παρούσης, θα σου πω δυο πράγματα σε σπόιλερ.
[SPOILER]Τα τραγούδια που αναφέρεις ανήκουν όλα στην κατηγορία των “προβλέψιμων” για μένα. Για την ακρίβεια, απο κάθε δίσκο τους έχουν 2 με τρία τραγούδια που πάντα παίζουν στα λάιβ και πλέον, λόγω πλήθους δισκογραφίας, εναλλάσουν ανάμεσα τους.
Απο το Gothic το ομότιτλο ή το Eternal. Απο το Shades of God το Pity the Sadness και το As I Die. Απο το Icon το Embers Fire και το True Belief. το Draconian εξαιρείται, όντας ο μόνος δίσκος που έπαιζαν πάντα περισσότερα τραγούδια. Απο το One Second πάντα τα One Second, Say Just Words. Απο το Host το So Much Is Lost.
You get my point? Δίσκοι 10-12 τραγουδιών ο καθένας μετατρέπονται σε δίσκους των 2-3 τραγουδιών, και πάντα επιλέγουν απο αυτά τα 2-3. Άντε, που και που κάνουν καμιά έκπληξη, ενός διαφορετικού τραγουδιού.
Αν τώρα μιλούσαμε για ένα συγκρότημα που δίνει λάιβ 2 ωρών, δε θα υπήρχε θέμα απο την πλευρά μου. Αλλά για την μία ώρα και 20 λεπτά που (πάντα) παίζουν, ε, το σκέφτομαι απο ένα σημείο και έπειτα.
Μακάρι να τους δούμε στο μέλλον να εμπλουτίζουν με περισσότερα τραγούδια τα λάιβ τους, πραγματικά είναι υπερβολικά προβλέψιμο το σετλιστ τους.
Εγώ πάντως ξέρω πως το διήμερο αυτό [U]το χάρηκα[/U] και με το παραπάνω (λόγω sweetness και draconian φυσικά), αν όμως επρόκειτο για “κανονικό” λάιβ τους θα το σκεφτόμουν πριν πάω. :)[/SPOILER]
συμφωνώ με ελλανορ. Με αυτο που κανουν, δλδ με το να παιζουν παντα τα συγκεκριμενα 1-2 τραγουδια απο καθε δισκο, αφενος απαξιωνουν ολο τους το υλικο και αφετερου δινει και ενα χιντ οτι τα παιζουν απο υποχρεωση, οχι επειδη τα γουσταρουν.
πιστευω οτι οι λοστ για αλλη μια φορα θα πρεπει να παρουν μαθηματα απο τους μεταλλικα για το πως γινεται το πραγμα στα λαηβ, όπως εκαναν και για το ντρακονιαν ταημς, πριν απο 16 χρονια
Δεν το ευχαριστήθηκα το live, αλλά για διάφορους λόγους. Βασικά πρώτη φορά πάω σε live και δεν έχω ένα μικρό ενθουσιασμό. Τέσπα.
Ο ήχος ήταν πολύ καλός( όχι τέλειος) και το dragonian παίχτηκε πάρα πολύ καλά. Πρώτη φορά τους έβλεπα αλλά ίσως και τελευταία. Με τις συζητήσεις που άκουγα μετά, απογοητεύτηκα από τον καθαρά επαγγελματισμό τους.
Επίσης μου άρεσαν και οι Sorrowful Angels(?). Ωραία φωνή, με goth στοιχεία άλλωστε και μουσικά επίσης. Θα τους ψάξω σίγουρα.
Cheers στα παιδιά που είδα και ειδικά σε ellanor που με ανέχτηκε σαν παρέα σε όλο το live!
πολυ καλοι οι lost απο τις
2 τελευταιες φορες ηταν πολυ πιο
ζωηροι
ηταν ειναι και παραμενει
ο ιησους απο τη ναζαρετ
ο nick holmes
και οι 5 ηταν γαματοι
Το σβερκο μουυυυ!
ενταξει καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα δεν σου κρυβω οτι μου φαινεται υπερβολικο και θα ελεγα μαλλον πως ειναι και δευτερευων ζητημα κατα την αποψη μου. Δηλαδη οκ εσυ συγκεκριμενα που μπορει να τους εχεις δει πολλες φορες μπορεις να πεις οτι δεν θες να ακουσεις παλι αυτα τα συγκεκριμενα 1-2 τραγουδια απο καθε δισκο. Μπορει να εχεις βαρεθει.Αν ομως σκεφτεις και καποιον που θα παει 1η φορα , δεν νομιζω να σχηματισει την ιδια αποψη. Επισης οταν εχουν νεο δισκο παιζουν τραγουδια απο εκει ενω τωρα επαιξαν και ολοκληρο το draconian. Γενικα νομιζω οτι επρεπε να προκαλει (σε “υγειως” ισως σκεπτομενους ανθρωπους ) χαρα το γεγονος οτι μια μπαντα εχει τοσο υλικο που οτι και να παιζει ειναι απιθανο. Νομιζω οτι πρεπει κανεις να αντιμετωπιζει την συναυλια ως “θεαμα” που σκοπο εχει να ψυχαγωγησει ολον τον κοσμο και οχι να ικανοποιησει μονο τα δικα του θελω. Επισης νομιζω πως καθε μπαντα (ναι ακομα και οι μεταλικα που πρεπει να διδασκουν τους μπαντες αφου ειναι και οι καλυτεροι του κοσμου-ulver ως καλος προβοκατορας που εισαι ελπιζω να χαρηκες με αυτο που λεω για τους μετταλικα) παιζει καποια ιδια κομματια στις συναυλιες τους. Δεν νομιζω ομως πως εκει οι φαν τους εχουν πιπιλησει τοσο αυτο το θεμα ωστε να σχηματιστει η αποψη οτι παιζουν απο υποχρεωση και λοιπες μπουρδες.
Ας μη συγκρίνουμε καλύτερα τους Λοστ με τους Metallica στο θέμα των λάιβ. Χάσμα χωρίζει τις δύο μπάντες σε αυτόν τον τομέα… Οι Metallica παίζουν τα αναμενόμενα “χιτ” για μια ώρα, και για άλλη μια ώρα ξεσαλώνουν και πάντα έχουν τις εκπλήξεις τους.
Και γενικά, σεβαστή η άποψη σου, είμαι σίγουρος πως πολλής κόσμος πιστεύει το ίδιο, αλλά εγώ διαφωνώ. Τους λατρεύω, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μου αρκεί κάθε φορά να ακούω τα ίδια.
Όπως και να χει, το παράπονο μου αυτό είναι γενικό, και δεν αφορά τα τωρινά λάιβ τόσο, που ούτως ή άλλως ζήσαμε κάτι που πολλοί το ευχόμασταν απο παλιά, λίγοι το περιμέναμε όμως (την εκτέλεση όλου του draconian).
(όχι τίποτ’αλλο, αλλά δε θέλω να χαλάω τη ζαχαρένια πολλών απο τα παιδιά που τους είδαν για πρώτη φορά και είμαι βέβαιος πως το απόλαυσαν!
Ρε παιδια, εδω παιξαν frozen illusion, τι παραπονιεστε
Οι Μεταλλικα ειναι περιπτωση ρε παιδια, οι ανθρωποι προβαρουν καμια σαρανταρα κομματια σε καθε περειοδεια και αλλαζουν καθε βραδυ το σετ αναλογα με το τι εχουν παιξει στην καθε χωρα τις προηγουμενες φορες, αλλη φαση εντελως.
ο,τι να ναι φιλαρακο…δεν ειπα οτι οι μεταλλικα ειναι οι θεοι, οι καλυτεροι του κοσμου και αλλα τετοια
τους ανεφερα επειδη εχουν επηρεασει πολυ τους λοστ, την εποχη που εγραφαν το ντρακονιαν
μαθε να διαβαζεις καλυτερα
support εχει σημερα?και αν ναι τι ωρα βγαινει
Ετσι, Φλεημ και κσυλο
Παοκτση στην Αθηνα 8:30 βγηκε το σαπορτ, 10 παρα τεταρτο οι Λοστ.
χαχαχ, τα βαριέμαι αυταααα
Sorrowful Angels μου έκαναν καλή εντύπωση, γενικά αξιοπρεπής εμφάνιση πιστεύω, αν και δε τους είχα ξανακούσει.
Paradise Lost, εντάξει, εννοείται όλο το draconian ήταν σκέτη κ@υλα, χαμός σε Hallowed Land, Once Solemn, Yearn For Change, Hands Of Reason, αποθέωση σε Forever Failure, Elusive Cure, Jaded, Shadowkings που περίμενα να ακούσω πως κ πως…έπος.
Τώρα όσον αφορά το encore, προσωπικά έφαγα μια ήττα γιατί είχα ψηθεί τρελά για Sweetness, As I die, True Belief που έπαιξαν την Παρασκευή. Άδικα γκάριζα κάθε φορά για Sweetness (καλά, για Rotting Misery ούτε λόγος :p) αλλά με αποζημίωσε το Embers Fire. Το Sweetness θα μείνει απωθημένο τελικά…
Ο κόσμος γενικά θερμός, έπεσε κ ξυλίκι, δε το περίμενα
Hail σε Ellanor, Deadmemories, Pl13 και σε Martian, Imperium, The Enemy (τελικά θα φάει ban Ellanor :p?) που πετύχαμε μετά τη συναυλία.
Απαπα, τι κακός, διαολεμένος, κολασμένος άνθρωπος! Γιατί να φάει μπαν το παιδί. Ντροπή σου. [-X
Μπράβο που ανέφερες τους Sorrowful Angels, μου έκαναν και μένα καλή εντύπωση, αν και έχω λίγο ξεφύγει απο αυτή τη φάση του gothic metal. Χάρηκα με αυτή τη διασκευή τους σε Apoptygma Berzerk.
O κόσμος πραγματικά πολύ καλύτερος χθες ε. Παρασκευή ήταν ψόφιοι όλοι. (αλλά τι τα θες, και χθες ενεργητικοί ήταν και γκάριζαν να ακούσουν “the enemy”, “the enemyyyyy”! Και το άκουσαν. Πφ. Life is all the pain we endeavour. Πάω να αποσυρθώ στην κουνελοφωλιά μου)
Ωωωω ποιο διασκεύασαν?
To Mourn.
πήγα μόνο την παρασκευή και ήθελα να ακούσω πάρα πολύ το the enemy…αλλά δεν το μετάνιωσα γιατί άκουσα as i die κάτι που τα ΄χω και τα 2 στην ίδια εκτίμηση. και το κοινό όντως ήταν ποιό ζωντανό στο του σαββάτου;;
για το λάιβ της παρασκευής το μικρό με την μπλούζα σλέιερ στο πιτ ήταν όλα τα λεφτά!
Έχουμε full σέτλιστ;