Paradise Lost in Greece @18-19-20/3/2011

λοιπον!

γαμω τα λαιβ χθες! 3 φορες τους εχω δει (σερι) και πιστευω οτι αυτη ηταν η καλυτερη τους. ηταν ολα απο πολυ καλα ως παρα πολυ καλα. το σετλιστ, ο ηχος, το κοινο, η αποδοση, οι εκπληξεις αλλα και το μος πιτ που για παρανταις λοστ εγινε αρκετο!

εμενα ΕΝΑ μονο πραγμα με ψιλοξενερωσε-στεναχωρησε. το τελευταιο τραγουδι. ηθελα κατι πιο δυνατο, η πιο δυναμικο. αλλο να τελειωσει το λαιβ με true belief η as i die κι αλλο με one second. και ο κοσμος φανηκε οτι δεν πεθανε και απο την ηδονη στο τελος. αυτο μονο… κατρα τα αλλα φοβερο λαιβ, απο αυτα π θα θυμαμα!

οραιο βιντεο απο embers

χαχαχαχαχα! με ειδα! ειμαι θεος! ο πιο γελοιος απο ολους!!! :lol:

live ανταποκριση απο θεσνικη.
σετλιστ draconian +
faith divine us death unite us
true belief
one second
say just words
embers fire
as i die

συναυλια και γαμω.βασικα τετοιου ειδους συναυλιες ειναι καθαρα βιωματικες.ακουσα τον δρακοντα κλαιν για τα αλλα.οι λοστ ηταν αρκετα καλοι,ο χολμς=jesus αν και το χανε καπου δεν πειραζει.οταν ακουστηκε η εισαγωγη με τα πληκτρα πηγαν να με παρουν τα ζουμια.:cry:στο hallowed land δεν ενιωθα.ουρλιαζα μονο.

μεγαλο συν ο λαιβ πληκτρας.εδινε αλλη διασταση στα τραγουδια.
πλην τα ιδια νικολακη μου τα ιδια νικολη(χολμς).παλι say just words παλι as i die.
εν εχω δει αλλα σετλιστ αλλα αν επαιξαν αλλου sweetness που ειχα ξελαρυγγιαστει να ουρλιαζω:x

οι in flames την αρχη καλουληδες αλλα αταιριαστοι.

τελος αυτη η εικονα του λουσμενου χολμς σε κοκκινο φως να τραγουδαει jaded θα με στοιχειωνει για πολυ καιρο πιστευω

α και κατι αλλο.ρε αθηναιοι γαμωτη.τελειωσατε ολο το merch?

? ? ? ? ?

οι against my better judgement η καπως ετσι:p:p:p
απλα θυμιζαν τραγικα in flames(εμφανιση και μουσικη αν και ο ηχος ηταν κακος)

Εγώ την Παρασκευή έκανα μαλακία και δεν πήρα κάτι. Λέω άστο για αύριο. Τελικά χθες είχαν εξαφανιστεί όλα τα medium και large νούμερα. Μόνο ένα μακρυμάνικο πρόλαβα. Πολυ πίκρα. Και είχα απόρια αν είχαν για Θεσσαλονίκη. Τελικά μάλλον όχι.

το μονο που θα πω ειναι οτι το jaded βγαινει θεϊκα στο λαιβ. ειναι η απολυτη ντουμια.

κριμα που δεν ειχε μεινει κανα μπλουζακι ρε γμτ.

Ήμουν στο λαηβ της Παρασκευης… για τα του Draconian τα πατε και σεις, έπικές στιγμές. Ειδικά στα Shadowkings, Elusive Cure, Shades of God και Jaded χαθηκε επαφή με τον κοσμο.

Τρελή χαρά για Sweetness, που παρα λίγο να μου διαλύσει το σβερκο, και True Belief, αλλά ψιλοχαλάστηκα που δεν είχε άλλες (?) εκπλήξεις. Συνολικά δεν έχω παράπονο από άποψη κομματιών, αν και η αλήθεια είναι ότι ζηλεύω άπειρα για Mystify, που είναι τεράστια αδυναμία και το πρώτο κομμάτι των Lost που χα ακούσει.

Ο ήχος προσωπικά μου φάνηκε καλός, από την άποψη ότι εκεί που καθόμουν εγώ ακούγονταν τα πάντα, αλλά ήταν πολύ τιγκαρισμένος. Δυνατά ντραμς, ο Χολμς σε κανα-δυο σημεία που πέταξε γρετζο ήταν όλα τα λεφτά, Εντμοντσον-Αεντυ σταθερές αξίες και ο Μακιντος τεράστια μορφη. Ευχαριστη έκπληξη η παρουσία πληκτρά, που έδινε επιπλέον και στα δεύτερα φωνητικά που συνήθως λείπουν.

Ατάκα της βραδιας το

:lol:

Παρασκευη πηγα γω και ηταν ομορφα. Δεν τους ειχα ξαναδει οποτε ο,τι και να παιζανε μετα το DT δεν θα με χαλαγε και ιδιαιτερα. Τελικα μια χαρα αφου δεν περιμενα ν’ακουσω ολα οσα ακουσα!

Ησουν και συ μεσα σε αυτο?:-s Για μεθυσμενο μεταλοπατερα δεν ξερω, γω γελαγα με τις γραφικοτητες ενος “μπουλη” που απειλουσε να τους δειρει ολους (αλλα ηταν σε φαση καρατατε με ρε μην τους δειρω/μην τις φαω) και οταν τον ρωτησε ενας σεκιουρητας τι τρεχει λεει “μου πηραν την μπαγκετα μουουου…”
"μου φαγαν το μπιφτεκι μουουουου…"
Αστειοτητες ε. Ελπιζω τουλαχιστον να μην συνεχιστηκε αυτο
.

:x

πολυ καλοι οι λοστ,θα προτιμουσα περα απτο ντρακονιαν περισσοτερα σονγκς απτην 2000 και μετα εποχη…αλλα η ερμηνεια ηταν πολυ καλη,ο ηχος φοβερος

καταρχην να τονισω πως γουσταρω τρελα λοστ+πληκτρα…one second και faith divides us death unites us απιστευτες εκτελεσεις

Για Θεσσαλονίκη:
Αυτό μάλιστα.
Αυτό ναι.
Αξιζε κάθε σεντ να πας, τρίτη και καλύτερη φορά που τους βλέπω προσωπικά.
Τουλάχιστον στο D.T. είχαν εξαιρετικό ήχο, ο Holmes σε πολύ καλή φόρμα, ο Γρηγόρης δεν έχασε νότα και οι σολάρες του ακούγονταν πεντακάθαρα, ο Ααρον έχει μείνει ΙΔΙΟΣ από το '97, ο Steven σταθερή αξία, ο Ερλαντσον παίζει χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα.
Μεγαλύτερη διάρκεια απ’ότι προλόγιζα.
Για το σετλιστ, να πούμε ότι η ΜΑΓΕΙΑ του αλμπουμ μεταφέρθηκε από το [I]Shadowkings [/I]και μετά κυρίως, ίσως επειδή τα προηγούμενα 5 κομμάτια, που έσπειραν ΦΥΣΙΚΑ και αυτά, τα είχα ξανακούσει λαηβ. Περίμενα περισσότερο πανικό στο [I]I See Your Face[/I]. Για τα υπόλοιπα, τα παίζουν συνέχεια, γουστάραμε και πάλι, αλλά αν έπαιζαν κανά Sweetness θα αγγίζανε το τέλειο.

Γενικά, οι [B]Paradise Lost[/B] παίξανε τα χαρτιά τους πολύ καλά, με κέρδισαν αυτή την φορά και ξαναδίνουμε ραντεβού στο επόμενο λαηβ.
Είναι θρυλική μπάντα και πρέπει να αξιοποιήσει τις πελώριες δυνατότητές της και ζωντανά.

Αρνητικό της βραδιάς η εξάντληση του merch. Μεγάλη ξενέρα ρε παιδιά, πολύ μεγάλη.
Τι πιο όμορφο από το εξώφυλλο του D.T. στο μπλουζάκι σου;
(αυτό τουλάχιστον φαντάζομαι θα είχαν)

(χαιρετίσματα σε παοκτσή)

Τα μπλουζακια με το εξωφυλλο Draconian ειχαν φυγει απο την Παρασκευη, και εγω που πηγα Σαββατο πικρα εφαγα :expressionless:

Για να πω και εγώ τη γνώμη μου ,αισθάνομαι υπερήφανος που βρέθηκα σαυτή τη συναυλία που αφορούσε το (ίσως) καλύτερο Paradise Lost album αν και απογοητεύτηκα κάπως που δεν έπεξαν sweetness ή dying freedom ή forging sympathy ή κάτι άλλο εκτός απο τα κλασικά ρε αδερφέ…
Ο Greg κλασικά υπέρτατος δεν έχασε νότα γενικά και με έκανε να ανατριχιάσω στο embers fire:respect: ,αλλά απο την άλλη για να λέμε και την αλήθεια ο Νικολάκης ήτανε ψιλοτραγικός πάλι ,ειδικά τα true belief και as i die που ήτανε στο τέλος σχεδόν τα τραγουδήσαμε μόνοι μας[-X

offtopic:μου έκανε εντύπωση που είχανε δωρεάν λεοφορεία για το Principal και γενικά η εξυπηρέτηση και το πήγαινε έλα γίνανε αρκετά γρήγορα

offtopic2:το ποδηλατάδικο PETALLICA στα αριστερά της διαδρομής όπως φεύγαμε το πρόσεξε κανείς άλλος:lol:

Κόντεψα να πνιγώ από τα γέλια. :lol:

Καλή η συναυλία, καλός ο ήχος, καλή απόδοση, ο Holmes καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα, γενικά άξιζε. Βασικά άξιζε γιατί ακούσαμε ‘‘I see your face’’, ‘‘Shades of god’’, ‘‘Jaded’’, δηλαδή τραγούδια που υπό άλλες συνθήκες ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Ήταν μια εμπειρία, όπως και να το κάνεις. Κι ας γράφει 2011 το ημερολόγιο και όχι 1995.

Ο κόσμος (ιδίως μπροστά) ήταν αρκετά παθιασμένος, φωνές συνέχεια, όλοι οι στίχοι τραγουδιόντουσαν, κάποιοι κάναμε και τα (ΟΚ, ηλίθια, αλλά εκείνη τη στιγμή σου έβγαινε :p) Maiden- ικά ‘‘ωωω-ωωω’’ στις μελωδίες. :lol: Γενικά έβλεπες παντού φάτσες ευτυχισμένες και τρελαμένες, ήταν πολύ καλή η ατμόσφαιρα.

ΚΡΙΜΑ που δεν έπαιξαν το ‘‘Sweetness’’ (το οποίο ξελαρυγγιάστηκα να φωνάζω, μάλιστα κάτι μου 'πε σε μια στιγμή ο Holmes) ή κάποιο άλλο κομμάτι- έκπληξη. Δηλαδή, ΟΚ, όταν άκουσα το ‘‘Faith divides us- death unites us’’ ήθελα να τους βρίσω, ενώ παρατήρησα επίσης ότι στο ‘‘Say just words’’ έγινε ο μεγαλύτερος χαμός (εμένα, πάλι, δε με συγκίνησε, μάλλον επειδή συνειδητοποιούσα σιγά- σιγά ότι πάλι τα ίδια 4 θα παίζανε).

Τώρα θέλω μία special περιοδεία με set- list από ‘‘One second’’ και ‘‘Host’’ μόνο. :roll:

Υ.Γ. Θετική η παρουσία του πληκτρά. Από ό,τι παρατήρησα έκανε και backing vocals, κάτι που έσωζε σε πολλά σημεία τα τραγούδια, μιας και ο Holmes, ό,τι και να λέμε, αδυνατεί να αποδώσει το ίδιο καλά όσο πριν 10+ χρόνια.

Ποτε δεν ημουν οπαδος των lost και πηγα χθες για να συνοδευσω εναν φιλο που ηθελε σαν τρελος να τους δει. Σε γενικες γραμμες περασα πολυ ωραια, η μπαντα ηταν αλανθαστη, ο κοσμος πολυ καλος και μπορεσε να μεταδωσει ενθουσιασμο στο συγκροτημα που εδειξε επισης να το ευχαριστιεται.

Για νυχτα που η ΑΕΚ εφαγε 6 γκολ, το σαουντρακ ηταν οτι πρεπει :frowning:

Μια απ’ τα ίδια. Ήταν κρίμα γιατί είχαν κ 15 ευρώ μόνο (και όχι 25 όπως σε άλλες συναυλίες). Το Σάββατο μόνο τροφαντοί χεβυμεταλλάδες κυριούληδες μπορούσαν να βρουν στο μέγεθός τους (δηλαδή μόνο extra extra extra large…):frowning:

ναι, τα δυο βασικα σχεδια απο τα 4 που υπηρχαν σε τ σερτ, ειχαν εξαφανιστει απο παρασκευη, πολυς κοσμος τα φοραγε ηδη το σαββατο :stuck_out_tongue:

πολυ καλη ιδεα η προσθεση λαηβ πληκτρων οντως :slight_smile:

Πληκτράς στα λάιβ πρώτη φορά μετά απο πολλά χρόνια ε. Και μια που είδα πολλά αντίστοιχα σχόλια, θα είναι πέρα για πέρα καλοδεχούμενη (για μένα) μια στροφή σε πιο One Second/Host ήχους στο επόμενο τους άλμπουμ και σε μελλοντικά λάιβ…

[SPOILER]εκτός αν βλέπαμε καμιά περιοδεία του Icon φυσικά. :roll:[/SPOILER]

edit. Ας βάλω όλα μαζί και τα βιντεάκια που ανέβασα ως τώρα (γιατί έχω κι άλλα)

Φίλε ellanor κατανοώ την αγάπη που εχεις για την εν λόγω περίοδο των λοστ, αλλά πιστεύω πως με 7χορδες κιθάρες και έναν adrian στα τυμπανα δύσκολα θα έχουμε τέτοια επαναφορά στο ήχο της μπαντάρας από το halifax:p