Paradise lost-In requiem

kala ola ayta…
alla diskares den sygrinontai me tpt…

τσιμπησα το νεο σινγκλακι απτο ebay…ωραια κομματια…με αρωμα απτα παλια…ενδιαφερον μπονους ινστρουμενταλ (αν εξαιρεσεις οτι ειναι μολις 2 λεπτων)…το beneath black skies ειναι κ γαμω τα κομματια…

Επισης αν μπειτε στο http://ecard.centurymedia.com/paradiselost/ θα ακουσετε αλλα δυο κομματια απτο νεο αλμπουμ …(τα never for the damned και ash &debris)…καθως και το φαντσστικο νεο βιντεο του the enemy…

μολις εκανα preorder την περιορισμενη σε 2000 κομματια παγκοσμιως βινυλιακη εκδοση του in requiem…

Limited Edition 7 inch vinyl box set of Paradise Lost In Requiem. The box feature 4 x 7 inch singles, poster, standard CD in transparent sleeve and poster booklet. This is very limited. Only 2000 worldwide. Released 21st May.

Tracklisting

Side 1A: 1. Never For the Damned (5:02) 2. Ash & Debris (4:16) Side 1B: 3. The Enemy (3:39) 4. Praise Lamented Shade (4:02)

Side 2A; 5. Requiem (4:25) 6. Unreachable (3:38) Side 2B: 7. Prelude to Descent (4:11) 8. Fallen Children (3:38)

Side 3A: 9. Beneath Black Skies (4:12) 10. Sedative God (3:59) Side 3B: 11. Your Own Reality (4:02) Bonus Material:

Side 4A: 12. Silent In Heart (3:22) 13. Godless (2:16) Side 4B: 14. Missing (4:29)

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Molis katevasa to promo apo to internet(Enoeitai pos tha to parw kai authentiko alla den anteksa ws tis 21 maiou) kai mporw na pw pos o diskos einai ekseretikos.Pragmatika o diskos einai poli heavy kai se orismenes stigmes o holmes vrixate opws palia. Ta solo tou mackintosh antrixiastika opws panta.
Telika to piswgyrisma den einai aparetita kako.

twra molis to katebasa fenete polly endiaferon…oso to akouw mou aresei pio polly!perimenw na kykloforhsei gia na to parw kai authentiko.:smiley:

Περισσότερο heavy από το προηγούμενο αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει εντύπωση. Ακόμα όμως είμαι στη μέση της πρώτης ακρόασης οπότε τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν δραματικά στη συνέχεια.

Μόλις το κατέβασα, θα το ακούσω αύριο-μεθαύριο.

Μέτριο δισκάκι είναι. Το προηγούμενο μου άρεσε πολύ περισσότερο

Δεν συμφωνώ, ο δίσκος είναι πολύ καλός. Θέλει αρκετά ακούσματα, καθώς ελάχιστα κομμάτια είναι “πιασάρικα”, θέλουν αφοσίωση από τον ακροατή. Κορυφαίες στιγμές για μένα τα “Never for the Damned”, “Ash & Debris”, “Requiem” (η πένθιμη μελωδία του είναι απίστευτη) και “Beneath Black Skies”, το οποίο ήταν γνωστό και από το single.
Οι περισσότερες κιθάρες του πάντως είναι βγαλμένες από την εποχή του “Icon” και “Draconian Times”, αλλά ως γενικότερη εντύπωση θεωρώ ότι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το “Paradise Lost”. Είναι ευχάριστο να βλέπει κανείς την ανοδική πορεία που είχαν τα τελευταία χρόνια να συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό…

Eίναι στην ουσία μια μετεξέλιξη του Paradise Lost…Παρόλα αυτά είναι ένας υπέροχος δίσκος που δείχνει στα groupakia του χώρου ποιος είναι το αφεντικό στο είδος…Καλύτερα κομμάτια πιστεύω τα Ash and debris,Requiem,Never for the damned και the enemy (οχι πως τα υπόλοιπα υστερούν δηλαδή)

Τα είπες όλα με αυτό το σχόλιο.

Σκοτείνιασε ο τόπος…Οι κιθάρες του Mackintosh σπέρνουν σκοτάδι και γεννούν μελαγχολία, υπάρχουν στιγμές που μου θυμίζουν εποχές shades of god…Όντως, λιγότερο πιασάρικο απο τα τελευταία αλλά έχει πάρα πολύ καλά τραγουδια μέσα.
Τι άλλο να πει κανείς, οι Lost είναι το σημείο αναφοράς του ήχου. :respect:

Αν και θέλω να δω πόσο θα αντέξει σε μερικά ακόμη ακούσματα, μέχρι στιγμής το συμπέρασμα είναι πως ο δίσκος σπέρνει και το θεωρώ σαφώς καλύτερο του Paradise Lost.

Ετη φωτος καλυτερο απτο προηγουμενο…και οτι καλυτερο απτο one second και μετα…το προηγουμενο ηταν καπως στημενο με ομοια κομματια με πανομοιοτυπη δομη…το καινουριο ειναι η επιστροφη του σκοτους…

den to exo akousei akoma poli oste na bgalo siberasma gia olo ton disko, alla toulaxiston to never for the damned einai theila. Xtes to akouga 3 ores sto repeat

Το άκουσα χθες και σήμερα από 3 φορές αλλά δε μου έκανε το απαραίτητο κλικ…:frowning:

Είναι πολύ πιο “βαρύ” καί λιγότερο πιασάρικο από τον προκάτοχό του, όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε πιο πάνω.

Έχει τη σφραγίδα (εννοείται) Lost αλλά σαφώς προτιμώ το Paradise Lost στην άτυπη μεταξύ τους σύγκριση! :slight_smile:

Οσο προχωράνε οι ακροάσεις γίνεταιο ολοένα και καλύτερο…:stereo:

To Paradise Lost είχε προβλήματα με τα ντράμς με αποτέλεσμα να μην είχαν τα γυρίσματα που απαιτούν τα τραγουδια τους με αποτελεσμα τα ντράμς να είναι ανοιαρά όπως και τα πλήκτρα…¶λλωστε το είπε ο ίδιος ο ντράμερ στο site τους…

Το καινουργιο τους αλμπουμ το έχς ακούσει και μπορώ να πω πως είμαι εντυπωσιασμένος!!
Κομμάτια σαν τα: Requiem, Unreachable, Fallen Children, Ash&Debris, Praise lamented Shade αξίζει να τα ακούσεται πολλές φορές…
Το αλμπουμ τους είναι ουσιαστικά μια περίληψη της σταδιοδρομίας της μπάντας από το Lost Paradise μέχρι το Paradise Lost…¶λλωστε θα βγει και το Live DVD τους το οποίο θα λέγεται “From Gothic to Paradise Lost”…

και μονο που υπαρχει ο υμνος never for the damned ο δισκος σπερνει…
προσωπικη γνωμη: το καλυτερο κομματι των paradise lost των τελευταιων κυκλοφοριων!!!