ε, εντάξει…υπάρχει και ένα over the madness που είναι απο τα καλύτερα τραγούδια τους ever…
περι ορέξεως…
ε, εντάξει…υπάρχει και ένα over the madness που είναι απο τα καλύτερα τραγούδια τους ever…
περι ορέξεως…
Το κατέβασα απλά από περιέργια και μου κόλλησε.
Πολύ καλό album
Πάντως, προτιμώ κάποια άλλα κομμάτια απ’ το never for the damned που άκουσα ότι είναι το καλύτερο του δίσκου.
e oxi kai to madness kalytero ever…ok exei solara alla ws ekei … apo stixo …2 metra kai telos…
kaka ta psemata mages…oi epoxes tou Draconian exoun perasei anepistrepti…
apo kei kai pera to xaos…efpepta 3lepta-4lepta kommatakia gia kathe oreksi…
oso gia to In requiem, kalo akougetai, arketa pio vary apo ta teleftaia tous me “to the enemy” kai to "never for the damned "na ksexwrizoun…ostoso, afinw perithwrio gia lathos, as to akousw kamia 30ria fores to album kai ta ksanaleme…
Τελικά όσο πιο πολύ το ακούω τόσο περισσότερο κολλάω…
δεν το χω ακουσει ακομα…
βασικα δεν παιζει και να το αγορασω ακομα γιατι δεν συνηθιζω ν’ αγοραζω δισκους που κοστιζουν πανω απο 13-14 ευρω. ακομα και οταν βγηκε το αμολαντ δεν το πηρα παρολο που οι maiden ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα. το κατεβασα και το αγορασα χθες που επεσε 6.90
Τελειώνω τη δεύτερη ακρόαση και μου αρέσει πάρα πολύ! Σίγουρα καλύτερο από το συμπαθητικό ομώνυμο… Έχω την εντύπωση ότι θα φάω κόλλημα, αλλά αυτό θα φανεί στην τρίτη ακρόαση!!!8)
http://www.sexto9.com/ πηγαίνετε εδώ και κλικ στο listen live με τα κίτρινα γραμματάκια…πρόκειται για έναν internet metal ραδιοσταθμό και ΤΩΡΑ έχει λαιβ τον Nick Holmes σύνεντευξη…
κάθε Παρασκευή είναι αυτή η εκπομπή (Sex to 9 with María ) 8-11 ώρα Ελλάδας και τα σπάει, παρά τον πανηλίθιο τίτλο της…νέες κυκλοφορίες, παλιά κλασικά τραγούδια και πάντα μια συνέντευξη λαιβ 8)
Gamato! Thx!
τίποτα ρε συ…μόλις είπε για full european tour τον Σεπτέμβρη ο Νικ! Γιέα!!8)
Ayto akousa kai egw kai xarika!
Τον έχω ακούσει καμια 5αριά φορές από πότε το κατέβασα και εχω να πω πως για μένα είναι ο καλύτερος δίσκος που βγάλανε. Είναι στην καλυτερη τους στιγμή. ΔΙΣΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ.
Μόλις κυκλοφορήσει φυσικά θα αποκτηθεί και γνήσιο, και φυσικά και εισητήριο μόλις ανακοινώσουν και Ελληνικό live.8)
+1.
Το έχω ακούσει παραπάνω από 15 φορές τα κομμάτια τους μέχρι τώρα και εκτός του οτι είναι άμεσα αρκετά τραγούδια… είναι μερικά κομμάτια που έχουν καθίσει στο μυαλό μου και…δεν βγαίνουν με καμία παναγία.
Ναι ειναι σκοτεινο, ειναι depressive, ειναι μελαγχολικο, ειναι μελωδικό και ειναι PARADISE LOST !!!
Ενα αντιπροσωπευτικοτατο προοδευτικο και εμπνευσμενο group της σύγχρονης Metal σκηνης. Ο δίσκος παραπέμπει κατευθειαν σε Draconian times και Ιcon στιγμες με πολυ γνωριμα πλήκτρα και καταπληκτικες κιθάρες δίχως να αναμασούν παλιότερες κυκλοφορίες.
Χαρακτηριστικό είναι οτι ο δισκος δεν έχει αυτη την φορα ‘χιτάκι’ (βλέπε ‘forever after’) και αν και δεν το εχω ακουσει πανω απο 2 φορες δεν φαινεται να ‘χωλένει’ καπου.
Μπράβο λοιπον για άλλη μια φορα στους Lost για το πολυ καλο (τουλάχιστον) δημιουργημα τους.
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ…ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ…ΔΙΣΚΑΡΑ…!!!
Diskara:) Twra an einai o kalyteros diskos tous o xronos 8a to dei3ei… Pantws spernei…
Οτι καλυτερο εχουν κυκλοφορισει απο την εποχη του Draconian Times. Για μενα δινει μια μικρη μαχη με το One Second αν και ειναι σε διοαφορετικη φαση…
Στη μαχη με το One Second πιστεύω ότι νικητης βγαινει το One Second…κ αυτο γιατι οι Lost εχοντας ερθει με φορα υστερα απο δυο δισκαρες (Icon & Draconian Times), διατηρουν τον δημιουργικό τους οιστρο και αν και αλλάζουν δραματικά ήχο κυκλοφορουν αλλη μία δισκάρα σαν το One Second (δισκος με απιστευτα catchy κομματια, που αν οι lost ηταν σε κάποια μεγαλυτερη εταιρεία με την κατάλληλη υποστήριξη άνετα θα μπορουσαν να βγαλουν 6-8 singles απτο δισκο αυτό (ουσιαστικά προκειται για το δικό τους black album)…Θεωρω ότι η μουσική τους διαδρομή μπορεί να χωριστεί σε προ-Host εποχή (συμπεριλαμβανομένου του τόσο αμφιλεγόμενου μεν, καταπληκτικού δε κατα τη γνώμη μου δισκου σε πολυεθνική πια) και μετα- Host εποχη. Στην προ - Host εποχή κυκλοφορουν τοσο διαφορετικους μα συνάμα ξεχωριστούς και εμπνευσμένους δίσκους…Η μετα - Host εποχή τους βρίσκει μπερδεμένους μουσικά, βάζει και το χεράκι της η ΕΜΙ βλέποντας χαμηλές πωλήσεις απο το Host και κανουν ένα μικρό πισωγύρισμα κυκλοφορόντας το ,κατα τη γνώμη μου, λιγότερο καλο τους αλμπουμ Believe in Nothing…απο εκει και περα αργα αλλα σταθερα επιστρεφουν στον ηχο τους και κυκλοφορουν σημερα το In Requiem, το δισκο που πραγματικά περιμεναμε εδω και μια δεκαετία…με καταπληκτικά κομματια, ζοφερη διαθεση, φανταστικές κιθάρες, πραγματική εμπνευση…αυτο που ισως λείπει πια σε ενα μεγαλο βαθμο είναι η αναμονη της εκπληξης που κυριαρχουσε σε καθε νεο τους αλμπουμ τη δεκαετια του 90 (λογικο θα μου πειτε μετα απο τόσα χρονια καριερας)…
Kala mou irthe simera h limited edition opws egrapsa kai se allo topic(ti cd agorasate simera) kai emiena pagwto. Ola ta lefta.
Μου ηρθε χθες το Paradise Lost : In Requiem… σε εκδοση τεσσαρων 7’’ βινυλιων + cd + αφισακι + 3 μπονους κομματια, σε περιορισμενη εκδοση 2000 κομματιων παγκοσμιως σε ειδικη συσκευασια διαστασεων 19x19… αντε να παρουμε και την εκδοση σε digipack σημερα να γουσταρουμε εις διπλουν…