Paradise Lost live in December

Δεν ξερεις τι συμφωνια μπορει να ειχαν κατι οποτε μην εισαι απολυτος.Μπορει το ποσο που θα παιρναν να αναλογουσε με την πωληση (γιατι παντα οι Lost γεμισουν μαγαζια στην Ελλαδα)

Δεν νομιζω να υπαρχει συμφωνια που να δινει σε συγκροτημα ποσοστο. Αυτο που γινεται ειναι να παιρνει η μπαντα την αμοιβη της και η εταιρια να κερδιζει, η να μπαινει μεσα απο τα πολλα η λιγα εισητηρια. Αν υπαρχει καποιος απο εταιρια θα πει πιο σιγουρα, ετσι νομιζω οτι δουλευει το συστημα παντως :wink:

Καλά αυτό το είμαι άρρωστος βαριά την μία μέρα και την επόμενη είμαι οκ και τραγουδώ κανονικά μου ακούγεται κάπως ύποπτο και μένα. Αν ανέβαλλαν και την σημερινή συναυλία θα έλεγα, εντάξει είναι άρρωστος ο άνθρωπος και δεν μπορεί. Αλλά μέσα σε μια μέρα τόσο θεαματική βελτίωση? Τι σκατά αγωγή του δώσαν και ανάρρωσε τόσο γρήγορα να την ξέρουμε?

ρε συ,αφου στην ανακοινωση τον παρουσιασαν σαν μελοθανατο…Τι λεμε τωρα.Αλλα το θεμα ειναι οτι μονο η αθηνα τους αγαπανε ενω η σαλονικη οχι?

Το θεμα ειναι οτι η Σαλονικη (διστυχως) δε μαζευει κοσμο σχεδον σε καμια συναυλια

Υπαρχουν και οι ασφαλειες… :wink:

Ουαου, σκληρο καρυδι ο Νικ. Χεχ. Ποια αρρωστια και μλκς, δεν πουλησανε πολλα εισιτηρια και το ακυρωσανε. Γνωστη πρακτικη για τα λαηβ ανα την υφηλιο. Την αμοιβη τα γκρουπ την παιρνουν μιση πριν το λάηβ και μιση μετα. Επομενως ή θα πηρανε την μιση μονο ή τπτ.
Σε λιγες ωρες παω Γκαγκαριν και ελπιζω να μην επικρατουν οι ιδιες αθλιες συνθηκες που επικρατουσαν χτες στους Ροττιν Κραηστ[-X

Ερωτηση.

Πιστευουν οτι θα γινει σολντ αουτ ετσι?Η οτι θα ρθουν 50 ατομα παραπανω για να γινει η συναυλια.Ετσι κιαλιως
θα την κανουν τη συναυλια δεν υπαρχει περιπτωση…

Δηλαδη το εχουμε παρει σαν δεδομενο οτι το εκαναν επιτηδες ετσι?
α ρε αθανατε ελληνα, ολα τα ξερεις.

o καθε λογικος ανθρωπος (οχι απαραιτητα Ελληνας) θα υποψιαζοταν κατι οταν σου λενε οτι τη μια μερα ειναι χαλια και δε μπορει να τραγουδισει και την αλλη ειναι μια χαρα λογω της συνταγης που του εδωσε ο γιατρος.
Να μας πει μονο σε ποιο γιατρο πηγε να τον εχουμε στα υποψην αν ειναι τοσο καλος…

Ας πει καποιος στην Ντιντι οτι αν πουλησει τη φορμουλα με το φαρμακο που δωσανε στον Χολμς που γινεσαι περδικι απο τη μια μερα στην αλλη θα βγαλει περισσοτερα φραγκα και απο το μπατζετ των μεταλλικα…

Εχω αρχισει και χανω τη φορμα μου…
Εκει που επρεπε να ειρωνευτω εγω,κανω σοβαρο ποστ και ειρωνευεται ο φριντομ.
Τουλαχιστον αφηνω αξιο διαδοχο :smiley:

Ο μαθητης πρεπει να ξεπερασει τον δασκαλο, ετσι δεν λενε?:smiley:

Πρωτον δεν ξερεις αν ειναι μια χαρα, θα το δουμε σε λιγες ωρες.
Δευτερον αλλο να “υποψιαζεσαι” και αλλο να το εχεις σιγουρεψει και να μπαινεις στην κουβεντα του “τι νομιζουν οτι θα πετυχουν ετσι”. Μου θυμιζει τους κλασσικους παππουδες που παιρνουν στον Γεψργιου και “μπαινουν” παντα με την φραση “ρε Γιωργο γιατι δεν λες την αληθεια στον κοσμο, ολα στημενα ειναι μωρε” (γιατι δεν παιζεις και κανα στοιχημα ρε μαστορα να κονομησεις αφου εισαι τοσο σιγουρος πια?).

Aν δεν ηταν 100% καλα θα το διακινδυνευε να τραγουδισει α)για την δικη του υγεια β)για να γινει ρομπα η μπαντα του?
Οσο για το αν ειναι στημενα τα παιχνιδια ναι ειναι.Δε χρειαζεται να σου το πει κανενας Γεωργιου 8)

Εδω ρε συ, ο αλλος εχει 39 πυρετο και παιζει μπαλα την ιδια μερα, ξερεις δεν τους δινουν ακριβως Depon σε τετοιες περιπτωσεις :smiley:
Btw δεν λεω οτι εχεις αναγκαστικα αδικο, απλα μου την δινει που εχουμε φυγει απο το “υποψιαζομαι οτι…” και εχουμε περασει στο “γιατι το εκαναν?”, sorry, αλλα εγω δεν μπορω να ειμαι σιγουρος ουτε για το ενα ουτε για το αλλο :wink:

ο πυρετος δε σε χτυπαει στα ποδια οταν παιζεις μπαλα.Σε χτυπαει η θλαση ομως.Και οταν εχεις θλαση δε παιζεις :wink:

Γιατι σε χτυπαει στον λαιμο?
Νομιζω οτι ειναι ελαφρως πιο δυσκολο να τρεχεις επι μιαμιση ωρα απο το να τραγουδας επι μιαμιση ωρα οταν εχεις πυρετο :wink:

Τεσπα υποθετικη κουβεντα, σου ειπα οτι δεν θεωρω οτι εχεις ντε και καλα αδικο αλλα με ενοχλει η τοση βεβαιοτητα:wink:

Παίδες δεν είμαστε μαλάκες. Την ακύρωσαν τη συναυλία γιατί δεν είχε προπώληση. Ντροπή

μετα βιας επαιξαν μια ωρα με τον χολμς να ειναι πρακτικα μουγκος. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ κ υποτιθεται οτι θα ηταν σπεσιαλ συναυλια για τους ελληνες οπαδους. ολα για το χρημα !