φίλε το ύφος δεν μαρέσει. πολύ κρίμα για το λάηβ, αλλά δεν θεωρώ ότι το σχήμα θα έτρωγε τα λεφτά του κόσμου. μάλλον έπαιξαν όσο άντεξε
ησουν μεσα?
όχι. έχω δει το σχήμα 6 φορές κ θεωρώ πως τους έκατσε η στραβή κ αντί να ακυρώσουν 2 συναυλίες προσπάθησαν να κάνουν ότι καλύτερο. ούτε πρότερα δείγματα αντιεπαγγελματισμού έχουν δόσει, ούτε αγνοούν την τεράστια για αυτούς ελληνική αγορά.
τι έπαιξαν? πες κανένα παραπάνω σχόλιο. θα τους δω μάλλον Γερμανία με Χιμ τον Φλεβάρη
σοβαρα φιλε?Εσυ στους μανατζερ σου, αν εχεις, οταν σου αναθετουν κατι, τι τους λες?Θα δουλεψω οσο αντεξω αλλα τα λεφτα μου τα θελω ετσι και αλλιως,και μαλιστα μπροστα?Ποσο χρονων εισαι ρε φιλε?
εκπληξη για την ελλαδα my ass.Να ποια ηταν η εκπληξη! “θα παιξουμε μονο 1 ωριτσα!”
Αν και δεν χρειαζεται να απολογηθω σε κανεναν και για τιποτα,αυτη ηταν η 4η φορα που βλεπω ενα απο τα 5 πιο αγαπημενα μου συγκροτηματα.Ε,ηταν η χειροτερη.Ηταν για τον φουτσο.
-δεν σεβαστηκαν το ελληνικο κοινο (κυριοτερο)
-δεν σεβαστηκαν τα χρηματα μας (δευτερευουσης σημασιας για μενα,ισως οχι για αλλους)
-δεν σεβαστηκαν τους εαυτους τους.
Αν δεν μπορουσαν να βγαλουν κανονικη συναυλια ας την ακυρωναν οπως στην θεσνικη.τελεια και παυλα.
μα όντως,δεν έβγαινε η φωνή του απόψε.
όχι,με το είπανε,δεν ήμανε μέσα,κάμω χαρακίρι επειδή πόσταρα.
πρέπει να έχεις δίκιο, δεν αντιλέγω. απλά αν ακύρωναν κ τις 2 συναυλίες πάλι θα τα άκουγαν. ίσως να εκτίμησε ο Χολμσ ότι θα του βγει κ δεν του βγήκε. κρίμα πάντως. θα ξαναρθουν παίδες. ηρεμία
1000000000 φορες να ακυρωναν κ την αθηναικη συναυλια. αυτο θα ηταν το τιμιο. αλλα στα @@ τους. αυτη ειναι η αποψη μου και δεν θα απολογηθω σε κανεναν. ντροπη τους και παλι.
Αν ακυρονώταν, εσεις οι ίδοιο και πολλοί άλλοι θα αρχίζατε το κράξιμο:wink:
Τέτοιο σκηνικό έχει παιχτεί άπειρες φορες…
Πρέπει να ήταν αν όχι το χειρότεερο, αλλά από τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ λάιβ που έχω παέι. Μεγάλη απογοήτευση από ένα τέτοιο συγκρότημα. Τελεία.[-X
ε τότε κρίμα πολύ για όλους γιατί είχαν έρθει ψημένοι για μεγάλο τζέρτζελο.
ας ελπίσουμε ότι ο Νικ θα γίνει καλά. κρίμα κ για τα λεφτά παιδιά
να αλλο ενα νεο διαμαντι?ποιος σου ειπε πως μπορεις να κανεις υποθεσεις,και με βαση αυτες να φτανεις σε υποθετικα συμπερασματα?
φίλος μην μας δείρεις όλους όμως ε
Με βάσει το παρελθόν, στατιστικά αυτό θα συνέβαινε, και το ξέρεις κι εσύ νομίζω…
[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Από τις καλύτερες φετινές συναυλίες, έπαιξαν κάτι παραπάνω από 2 ώρες, άψογη εμφάνιση με πολύ πόρωση, τίγκα το Γκαγκάριν και τα υπόλοιπα είναι ιστορία…[/SIZE][/FONT]
[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Keravnos Kyvernitos re @ouniaaaa - 08.12.07 - Gagarin 205 - ?15 - Σάκη είσαι μικρός Θεούλης[/SIZE][/FONT]
ας πει 1 ρε γμτ τι ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε ! πλζ !
true ισως,ομως αυτο δεν σου επιτρεπει να λες πως ΕΓΩ θα εβγαινα και θα εκραζα αν ακυρωνοταν.Δεν πρεπει να μιλας εκ του αφαλους ποτε φιλτατε.
τ
τι ακριβως θες να μαθεις μοντεχριστε?λογικα ως τωρα εχεις καταλαβει πως επαιξαν μετα βιας 1:10 λεπτα, ο χολμς δεν ακουγοταν…τι αλλο?
πμ αγόρια. χαξενλορδ δεν γράφεις τι έγινε πλζ?
ρε μαγκες παιξανε ιδια ωρα με αυτη που παιξανε στο λονδινο
τσεκαρετε το σετλιστ που ποσταρε ο metal_laws.
απλως δεν παιξανε το over the madness!που ισως να προσπαθησαν να το παιξουν τελευταιο, αλλα να μην τα καταφεραν. γιατι μεχρι να αναψουν τα φωτα για να φυγει ο κοσμος περασε πολλη ωρα.και ο roadie εκανε αρκετες βολτες πανω κατω,μεχρι να ξεκινησει δειλα δειλα να μαζευει τα οργανα!
επιπλεον ο Holmes ητανε αρρωστος.με ενεσεις κορτιζονης βγηκε και επαιξε!
και η υπολοιπη μπαντα δεν πρεπει να τανε στα καλυτερα της απο τι ακουσα!
στα συν ο καλος ηχος και η καλυτερη παρουσια τους απο το καλοκαιρι!!
οσο αφορα τα φωνητικα εμενα μια χαρα μου ακουγωνταν!!
στα μειον τα κλασσικα με το σετλιστ!
βασικα ενα μικρο search κανεις στο ιντερνετ,και βλεπεις το σετλιστ των τραγουδιων που παιζει η μπαντα στην περιοδεια.
οσο αφορα για την εκπληξη που ελεγε ο mackintosh,δυστυχως με το περιστατικο του Holmes δεν θα μαθουμε ποτε αν οντως θα κανανε κατι.
τεσπα,μετα απο αυτην τη φορα,αν δε δω δραστικες αλλαγες στο σετλιστ τους δεν πιστευω να τους ξαναδω.οσο και να τους αγαπω.
ε τότε κλασική εμφάνιση από το σχήμα με το μεγάλο μείον της κακής κατάστασης του χολμς…
άσχημο μεν, αλλά όχι κ έτσι όπως περιγράφη στην αρχή
Τα ίδια με τον signal-05 θα έλεγα…
Η μόνη διαφορά με το σετλιστ της Αγγλίας ήταν ότι έπαιξαν το Gothic λίγο αργότερα, και καθόλου το Over the Madness. Δε νομίζω να το παίζαν αργότερα μιας και στο χαρτί με τα κομμάτια τους δεν ήταν γραμμένο.
Μπήκαν σαν σωστοί Άγγλοι στις 21.30, αλλά έπαιξαν μετα βίας 1 ώρα και 10-15 λεπτά. Όταν έφυγαν απ’το encore φαινόταν πως θα ξαναβγούν, και το κοινό δεν ήταν ξενέρωτο όπως τον Ιούλιο, τους φωνάξαμε αρκετή ώρα, αλλά δεν.
Πάνω στην ξενέρα και ενώ ο χώρος άρχιζε να αδειάζει, ο Άνγμαρ δίπλα μου να κοιτάει κάτω για τη μοναδική πένα που πέταξε ο Μακιντος (τη δεύτερη την έδωσε κατευθείαν στο χέρι), την οποία και πατούσα με το παπούτσι μου! Όταν έκανα ένα βήμα, την είδε ένας φίλος μου, λολ
Αν και έφυγα λίγο ξενερωμένη και τον Ιούλιο και σήμερα, μου φαίνεται πως απόψε ήταν λιγάακι καλύτερα. Και εννοείται ήμουν ξανά με καρδούλες στα μάτια για τον Μάκιντος