Περιοδια του In Requiem θα μου πεις.Δεκτο.Αλλα ρε σεις, τι ξαναπαιζετε no celebration,so much is lost(ελεος πια),one second,say just words,erased,enchament,grey, απο την στιγμη που τα παιξατε 5 μηνες πριν!!!Παιξτε κατι απο Icon!!Απο το Draconian!!Ελεος δλδ.Εγω σημερα ειδα το live του καλοκαιριου με 2 κομματια παραπανω απο το In Requiem και τπτ αλλο.
Στα “θετικα μου”:Ημουν πρωτη σειρα μπροστα απο τον κυριο lead guitarist.Μες στο κεφι,ενεργητικος.Και το καλυτερο??Παιζουν το τελευταιο τους κομματι(say just words),και ενω ολοι χειροκροτανε,εγω κανο νοημα στον Mackintosh κουνοντας το χερι μου σαν να επαιζα με πενα.Μετα το απλώνω και μου την δινει στο χερι:D
@ mackintosh
συμφωνω.
αν και πιστευω οτι αν παιζανε τα eternal και Pity the sadness και το ember’s fire που παιξανε το καλοκαιρι θα μασταν μια χαρα.καθως ο ηχος ηταν πολυ καλυτερος απο τοτε.
@ aloe
οντως η πενα ειναι καταπληκτικη.αν μιλαμε για την ιδια.μαυρη με το στεφανι!
Ρε καμμένοι, λέει ξέρω γω του παν οι γιατροί ότι αν τολμήσει ο Νικολάκης μας, το καμάρι μας να τραγουδήσει, παίζει να πάθει μόνιμη ζημιά. Βγήκε και τραγούδησε. Και τι λέμε; Ότι δε σεβάστηκιε το Ελληνικό κοινό και τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Παπάρια μάντολες λέω γω. Αν παίξανε Νέβερ φορ δε ντάμντ βγάλτε τον έξω και αφήστε τις γκρίνιες.
Πεστα γιατι με αυτα που διαβαζω εδω μεσα τα εχω παιξει ρε! Μιλαμε ο ανθρωπος ειχε 41 πυρετο και ηταν με κορτιζονες, και οπως μας ειπε ο Μακιντος μετα για να βγει του εκαναν ενεση κατ’ευθειαν στο λαιμο, και ο αλλος παραπονιεται γιατι δεν επαιξαν 3 τραγουδια παραπανω! Απλα απιστευτα πραγματα.
Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο εμενα στον Νικ που αντι να μας γραψει ολους στα @@ του τραβηξε ΤΗΝ ταλαιπωρια (οποιος ειδε πως ηταν βγαινοντας απο το κλαμπ ο ανθρωπος καταλαβε-που ειναι οι συνομοσιολογοι αληθεια? Μαλλον το επαιζε μωρε, η χαμηλη προπωληση εφταιγε) για να παιξει σημερα. Αλλα ο κλασσικος ελληναρας του “εγω πλερωνω κυριος και θα κανεις οτι μου γουσταρει ναουμ” δεν τα δεχεται αυτα. Θελω να ελπιζω επισης οτι αυτοι που γιουχαιζαν στο τελος δεν ηξεραν τι ετρεχε, αν ηξεραν απλα ντροπη τους. Καταλαβετε κατι απλο: Οι Paradise Lost ΔΕΝ φταινε ΟΥΤΕ για την 1 ωρα και 10 λεπτα ΟΥΤΕ για τα 32 ευρω. Χωστε τα εκει που πρεπει, ελεος.
Να πω επισης οτι ενω ολοι τους ηταν εντελως φιλικοι και προθυμοι να υπογραψουν και να φωτογραφηθουν (ακομα και ο Νικ ενω ηταν σε εμφανη χαλια εκατσε να υπογραψει) μας την χαλασε ο καραγκιοζης σεκιουριτας με το “αντε ρε φιλαρακι ολο το σπιτι σου εφερες” στυλακι του. Ελεος ρε, ελεος! Να ειναι ο Γρηγορης μεσα στην χαρα και την προθυμια και να εχεις τον μαλακα απο πισω να σου σπαει τα @@
Η πενα του Γρηγορη ειναι οντως μεγιστο επος, εχω μια απο την Paradise Lost περιοδια και την λατρευω παθολογικα:D
Α και τελευταιο, το Never For The Damned live κοβει τρυφερα κωλαρακια απλα!
Ατακα της βραδιας:
Nick: And now a song from our album Host.
Κοινο: (παγερη ησυχια)
Nick: (με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αγανακτισμενο υφακι) Oh for fucks sake:D
Δυστυχώς όμως η συναυλία ήταν όντως κακή και, ασχέτως με την απόδοση του Holmes, ο ήχος ήταν απογοητευτικός, ειδικά για αυτό το συγκρότημα, που στηρίζεται στα “κενά” και στην ατμόσφαιρα.
2.Αυτό με το “υφάκι” στα meet n greet είναι θλιβερό και δυστυχώς καμιά φορά υπάρχει κακή συμπεριφορά και από τους καλλιτέχνες (Δεν λέω για τους Lost). Γιατί ρε παίδες, όταν αγόραζα με τα λεφτουδάκια μου τις 650 εκδόσεις του ίδιου επτάιντσου δεν σας καλάρεσε;:x
Για το Holms, στον προλογισμό του “So Much Is Lost”, εγώ απόλαυσα τη συνέχεια. Δηλαδή, το κομμάτι ξεκινάει και το κοινό συμμετέχει θερμά, και ο Holmes λέει: “See, you are claping now!” (ή κάτι τέτοιο).#-o
Ναι και εμενα μου φανηκε καλος ο ηχος (μπροστα αριστερα), πολυ καλυτερος απο το καλοκαιρι που μας ειχε ξεκουφανει το μπασο
Οσον αφορα το 2. αυτο ειναι το γαμωτο, οτι ενω η μπαντα ηταν εντελως χαλαρη και προθυμη σε αντιθεση με αλλους που τρεχουν να φυγουν μην τους “φανε” οι φανς, ειχες τον καραγκιοζη να σε πρηζει, μη και δουλεψει 5 λεπτα παραπανω και κουραστει.
Btw οπως πηγε νομιζω οτι απλα εκοψαν το 2ο encore (που θα επαιζαν Over the Madness, Pity The Sadness και κανα-δυο ακομα ισως) γιατι μαλλον δεν την παλευε καθολου. Κριμα που δεν ακουσαμε το Over The Madness αλλαδεν ειναι οτι θα κανουν και 5 χρονια να ξαναρθουν
Ντάξει τα 32 ευρώ ήταν παρα πολλά, αλλά δε νομίζω να ευθύνεται το γκρουπ γι’αυτό έτσι. Η λέξη “αρπαχτή” για τα ελληνικά δεδομένα είναι πλέον κάτι συνηθισμένο. Πόσες φορές όμως λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Και καλά οι fanboyδες, οι υπόλοιποι έδωσαν 32 ευρώ για να δούν μια μπάντα που ήρθε πριν 5 μήνες ξέρω γώ και με τα ίδια λεφτά έπαιξε μαζί με Type O Negative και Rotting Christ ε. Τέλος πάντων.
Μάλλον η χειρότερη Λοστ απ΄όσες φορές τους έχω δεί, αλλά ακόμα κιέτσι το “Never For The Damned” και το “Enchantment” ήταν απλά συγκλονιστικά. Όσον αφορά τα του setlist οκ, τα 'χουμε ξαναπεί. Το Host έχει άλλα 10 κομμάτια καλύτερα από το So Much Is Lost και σίγουρα πρέπει να αλλάξει κάποια στιγμή στο σύνολό του το σετλιστ. Πόσες φορές πια το Say Just Words και το Erased.
1 ώρα και 10 λεπτά είναι επιεικώς απαράδεκτη διάρκεια.
Ας καθυστερήσουν πάντως λίγο να ξανάρθουν τώρα.
Το support group ήταν πάρα πολύ καλό. Πράγμα περίεργο για επιλογή ελλ. support. Ωραίες επιρροές Lamb Of God / Meshuggah.
οντως το σαπορτ ητανε πολυ καλο
και δεν περιμενα χειροκροτημα απο το κοινο που επι το πλειστον δεν ητανε του συγκεκριμενου ηχου
οντως μουσικα προσκυνανε meshuggah (μπλουζακι ο τραγουδιστης - τα σολο αλα thordendal του κιθαριστα) αλλα και σουηδικο μελωδικο ηχο (at the gates -darkane - soilwork) καθως και τους γαλλους θεους gojira! το τελευταιο κομματι που παιξανε το χουν ξεπατηκωσει απο το global warming του τελευταιου τους δισκου!!
Εγω απο το support δυστυχως ακουσα μονο τα τελευταια 2 κομματια αλλα μου φανηκαν πολυ καλοι, κατι σε Opeth μου θυμισαν για να ειμαι ειλικρινης.
Αααααα ρε, ποιος να μας ελεγε οτι θα ακουγαμε Gothic 2 φορες σε 5 μηνες, μεγαλεια
επισης αυτο το Enchantment οσες φορες και να το παιξουν δεν προκειται να το βαρεθω, για την ακριβεια μιαμιση ωρα σε repeat να το παιζανε μια χαρα θα ημουν