Paradise Lost live in December

@Aloe ε τι να σου πω τωρα…εγω μια μελαχρινη θυμαμαι που τραγουδαγε ολη την ωρα απο πισω μου και στο τελος πιασαμε κουβεντα για το αν θα βγουν για ενκορ η οχι…αν μαζεψουν εξοπλισμο κλπ κλπ

Ρουφιανα. :stuck_out_tongue: Δεν εψαχνα μέλη βασικα. Πες το κακο timing απλα.

Εσενα κοριτσοπουλο καλυτερα να μη σου πω με ποιον πιναμε μετα μπυρες:!:

:stuck_out_tongue:

Με εμενα? :stuck_out_tongue:

:cold:

Α και επειδη δεν τραβηξα φωτογραφιες…αν βρειτε καμια με τον Μακιντος να μου δινει την πενα στο χερι παρακαλω να την ανεβασετε :smiley:

Οντως. Ησουν κι εσυ. Κι επαιζε κι ωραια μουσικη μπαι δε γουει.

Παντως, ενω δε μπορω να πω οτι περασα ασχημα, ηταν οντως η χειροτερη φορα που τους εχω δει. Συμφωνω γενικα με οτι ειπε ο Νταιν Φριντομ. Παιχτε κανα αλλο απο το Ηost ρε παιδια. Και γενικα δηλαδη, πολλες κομματαρες τις εχουν ξεχασμενες του κερατα.

Το μισο σετλιστ ειναι απαραλλαχτο δεν ξερω και γω σε ποσα live…Δυστυχως κατανταει βαρετο.Παιχτε και κατι αλλο απο το Draconian ρεεεε

Ε καλα, δεν επαιζαν γενικως Draconian και Icon σε αυτην την περιοδεια δυστυχως. Εδω τους ειχαμε δει μετα το Symbol και ειχαν παιξει στο ασχετο σχεδον ολο το Draconian, ειναι ποτε θα τους ερθει!

Εχει πει εντωμεταξυ ο Νικ σε ασχετη συνεντευξη οτι σκεφτονται να κανουν περιοδεια που θα παιζουν ολο το Draconian (και δεν του αρεσε του καμενου του Greg η ιδεα!), αυτο να δω στη ζωη μου κι’ας κλεισω τα ματια μου μετα :smiley:

Μπα. Γενικα δε μ’ αρεσε το σετ λιστ. Τωρα να μου πεις, ο Νικ ηταν απιστευτα ρισπεκτ (100%). Οταν περιμεναμε απ εξω, ενω δεν ηθελα καν να τον ενοχλησω (για προφανεις λογους), ο ιδιος με φωναξε. Ημουν διπλα στον Στιβ και αφου βαζει τη τζιφρα του, παω να φυγω και… μου κανει νοημα να επιστρεψω. Αφου σκεφτειτε ειχε ερθει ασθενοφορο σε περιπτωση που κριθει αναγκαιο, και παρολα αυτα ο ιδιος καθοταν και υπεγραφε. Τι να λεμε τωρα.

Εδιτ:

Σωστος. Επι εποχης Συμβολ οντως παιζαν το μισο (πανω - κατω) Draconian. Συγκινηση. Αντε να το ξαναθυμηθουν.

Οσο για τον Γκρεγκ, ειναι πολυ Αγγλος ρε γμτ.:stuck_out_tongue:

Σωστος. Επι εποχης Συμβολ οντως παιζαν το μισο (πανω - κατω) Draconian. Συγκινηση. Αντε να το ξαναθυμηθουν.

Οσο για τον Γκρεγκ, ειναι πολυ Αγγλος ρε γμτ.:stuck_out_tongue:

Εχει χασει το μετρημα πια. Παρακμη… :lol:

Ακριβως! Και συγκεκριμενα επαιξαν:

• Enchantment
  • Hallowed Land
  • Last Time
  • Forever Failure
  • Shadowkings
  • I See Your Face

Κολαση!!!

Αυτο που θα ηθελα εγω θα ηταν να παιζαν το μισο (η και παραπανω) One Second. Ελεος με τα tour των κλασικων δισκων πια…

Ο μαλλιάς είσαι; Α, ωραία. Πάλι ρόμπα έγινα :lol:

8O ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Έκατσαν μετά για φώτος; :frowning: Γιάααννηηη, δε σου ξαναμιλάω.-

Εσύ κλείσ’το επιτέλους! :stuck_out_tongue:

Συνεχιζεις να προκαλεις…
Μπιγουεαρ!

Σε λίγο έρχεται κ η επίσημη εκδοχή μου περί της συναυλίας. Επειδή κάπου διάβασα κάτι περί encore, ένα έχω να ρωτήσω. Εννοείτε που έφυγαν από τη σκηνή στο 40λεπτο και επέστρεψαν ? Γιατί εμένα δεν μου κάνει και τόσο για encore αυτό.
Ανγμαρ, μήπως κατάφερες να μου πάρεις κανα αυτόγραφο σε κεινο το παλιόχαρτο ?? ε ?

οοοχιιι δεν ειμαι ο μαλλιααας δε θα με βρεις ποτε μαλλον:p

Ε, ποιος;; Στο μετρό μήπως; :stuck_out_tongue:
Παραιτούμαι.
Και σόρρυ για το οφφ τόπικ! :-s (άκυρο κιόλας, εσύ είσαι Περιστέρι, ο άλλος κατέβηκε Πανόρμου…!)

Pm. ΜSN. Get a room.

:lol3: :lol3: :naughty: :naughty:

Σουτ επιτέλους. Εσένα Κρισπ θα σε πετύχω κάπου, δε θα σε πετύχω; :stuck_out_tongue:

Και για να μην είμαι πάλι οφφ τόπικ να προσθέσω ότι το ευρύ κοινό δε μπορεί να γνωρίζει αν ο Νικ πχ. ήταν όντως άρρωστος ή μας δουλεύουν, οπότε λογικό είναι να υπάρχουν αμφισβητήσεις.
Μπράβο τους βέβαια αν όντως ήταν χάλια…
Και είναι κρίμα, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, που δε θα μάθουμε ποτέ πώς θα ήταν το σπέσιαλ σόου που έλεγαν… :frowning:

Όχι μονο έκατσαν, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΑΜΠ. [-X

:stuck_out_tongue:

Γιεα. Απο τον ντραμμερ πριν βγουν. Με αφιερωσουλα.

Ασε ξες τωρα. Ειδε Μακιντος, αν και οχι τον οριτζιναλ :!:

Ησουν με τον ryche? Ρε γαμωτο σας ειδα αλλα δεν ειπα τιποτα επειδη δεν ημουν εντελως σιγουρος αν ηταν αυτος. Πρεπει να χει αδυνατησει απο τους Candlemass :stuck_out_tongue:
Τεσπα, αν εισαι αυτη που νομιζω ειμασταν απο το gothic μεχρι το τελος ακριβως διπλα. Ενας ψηλος ξανθος ομορφος… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Μαλιστα καποια φαση πηγες να πεσεις και γατζωθηκες πανω στον φιλο μου :stuck_out_tongue: