Αποτι φαινεται ολοι ειμασταν διπλα διπλα και δεν το ξεραμε…
Μπροστα αριστερα ησουν?? Εισαι πολυ κωλοφαρδος ρε! Ο μονος τροπος να με θυμασαι ειναι αν θυμασαι ενα παιδι που εψαχνε επι 8 λεπτα μια πενα που επεσε στο πατωμα . Μετα απο καποια φαση με δουλευανε και μου λεγανε “εκει ειναι!” :lol: :lol: :lol:
Λοιπον εγω θυμαμαι…Αριστερα μου ενα παλικαρι εκστασιασμενο τελειως.Τα χερια ανοιχτα ολη την ωρα και στα καγκελα.Πισω αριστερα μου μια ξανθια με μια μελαχρινη φιλη της(ωραια κομματια:p ).Μετα 2 παλικαρια με μια κοπελα που πιναν ουζο σε καποια φαση.Ο ενας φοραγε καπελο.Και τελος μια μελαχρινη που κρατιοταν απο πανω μου,χτυπιοταν και τραγουδαγε:p E ολο και καποιος απο τους παραπανω θα ναι απο εδω μεσα:p
Παιδιά, πάρ’τε το χαμπάρι, να το έχετε υπόψη σας για την επόμενη συναυλία. Οι περισσότεροι που πήγαν στους Lost ήταν απο το rocking.gr.
Το επόμενο μύτινγκ προτείνω να γίνει σε καμιά συναυλία. Ίσως ψήσουμε να έρθει στο τσιμπούσι και κανένα μέλος του συγκροτήματος.
on topic: χάρηκα που δεν πήγα, ήταν λοιπόν το σετλιτ ίδιο και απαράλλακτο… Ας ελπίσουμε οτι την επόμενη φορά θα αλλάξουν 5 πράγματα…
χοχο εσυ ησουν ρε? Εγω ειμαι ενας ψηλος χοντρος με μουσια και μπλουζα Dark Tranquillity, κοντα στο σκηνικο που δεν εσκυψε να ψαξει γιατι εχει ηδη πενα:p
Ολο το rocking.gr μπροστα αριστερα ηταν? Καλη φαση:lol:
Ναι, ειχαμε και τον Ουλβα τον Καραβοκύρη. Τρομάρα του. :lol:
Σε θυμαμαι πολυ καλα! Βασικα θυμαμαι που κοιταγα τη μπλουζα σου!
Βασικα ολο το rocking.gr ειμαστε fanbois του Greg μαλλον γι’αυτο μαζευτηκαμε αριστερα.
Ο Ουλβερ ηταν πιο κεντρο βεβαια
τωρα καταλαβα ποιος εισαι!!!
εγω ειμαι ο φιλος του ουλβερ που βαλα τερμα το once solemn στο αμαξι να γουσταρουμε!!!
σε κανα add στο hi5…:lol:
Χα! Κι εσυ περασες με το αμαξι απο διπλα μου!
Χαμος γινεται εδω!!! :lol:
επρεπε να κανονισουμε να βρεθουμε τοτε…βλεπω πολυς κοσμος ειχε παει απο εδω.Ημουν στην μεση ακριβως καγκελο (με ελαφρια κλιση προς τα αριστερα),ψηλος,κοντα μαλλια,ασπρο φουτερ με κουκουλα που ειχε σταμπες σαν απο εφημεριδα.πρεπει να ημουν ο μονος με λευκη μπλουζα εκειμεσα!
Ησουν διπλα απο ενα τυπο με μπλουζα acdc που επιασε μπαγκετα?
Χαχαχα αυτα ειναι, θα βγουμε ολοι συγγενεις εδω μεσα στο τελος:lol: :lol: :lol:
Α ναι, λευκό φούτερ. Εσένα έσπρωχνα! (από αριστερά)
Τέλλλος το οφφ τοπικ
(Α. Το Αλόε είμαι, από το ακάουντ του πειρατή!!! :lol:)
yep,i think!
Λοιπόν,
-
εγω ημουνα ο τυπος με το μουσι και το τ σερτ Σεντ Παουλι με την νεκροκεφαλη.
-
Ηταν απλα μια καλη εμφανιση των Λοστ για εμενα.Τους εχω δει και καλυτερα. Δεδομενων των συνθηκων, πιστευω οτι εκαναν ο,τι καλυτερο μπορουσαν. Θα μπορουσαν να παιζανε περισσοτερο, ναι, αλλα αν δει κανεις το σετ λιστ της περιοδειας, θα διαπιστωσει οτι γενικως δεν παιζουνε και πολυ περισσοτερο ε? Πιστευω χτες χασαμε 2 τραγουδια πχ ακομα.
Το σετ λιστ ηταν σχετικα μια απο τα ιδια, αλλα ως γνωστος φανμποης Λοστ, ο,τι και να παιξουνε πραγματικα δεν με ενδιαφερει. Και το Γεναρη να ξαναρθουνε, θα παω ας πουμε. Ναι ειμαι αρρωστακι και το παραδεχομαι!!!
(Αν και εχετε δικιο, ελεος πια με το erased και το so much is lost!!) -
Μετα το λαηβ πετυχαμε σε μεταλ κλαμπ των Εξαρχειων τους Mackintosh, Aedy, Singer. Μιλησαμε για τον Νικ και μου ειπανε οτι πριν το λαηβ, ηταν ξαπλωμενος στο κρεβατι, δεν μπορουσε να σηκωθει και του εκαναν ενεση κορτιζονης.(επιβεβαιωμενο απο γνωστή που δουλεύει στο Γκαγκάριν) Επισης, μετα το say just words, ηθελαν να βγουν παλι να παιξουν και αλλο, αλλα ο Νικ δεν μπορουσε καν να μιλησει…Ο Mackintosh μου ειπε χαρακτηριστικα “nick is very fucking ill. He shouldnt have sung tonight, really! He cant even talk!” Τον ρωτάω στο καπάκι γιατι παιξανε τοτε, και δεν ακυρωσανε και μου ειπε οτι πριν το σαουντσεκ του ειπανε ολοι οτι αν θες παιζουμε, αν δεν θες δεν παιζουμε, εξαρταται απο σενα. Ο Νικ ειπε να παιξουνε γιατι δεν ηθελε να απογοητευσει τον κοσμο, σε περιπτωση ακυρωσης. Ε εγω αυτο το εκτιμω περισσοτερο, απο το να λεγε σταρχιδιαμ δεν παιζουμε. Και πιστευω οτι ειχε καλη αποδοση. Ημουνα και δευτεροτριτη σειρα βεβαια.
Αυτα.
Αυτος που επισασε τη μπαγκετα ειναι φιλος μου και ο Φανατικοτερος φαν των Paradise . Ταξιδεψε απο τα τρικαλα για παρτη τους . Και χερομαι που την επιασε αυτος και οχι καποιος αλλος του οποιου απλα του αρεσουν οι lost .
Καποιος φεηκ σαν τον Ουλβερ δηλαδη.