χεχ :!:
που χαθηκες εσυ ρε μλκ?
χεχ :!:
που χαθηκες εσυ ρε μλκ?
E να δεν εχω δει παρανταις λοστ λαιβ και ζηλευω και επεσα σε καταθλιψη.:–
Ειχα μουσαφιραιους.Ψοφησα.Πηγα και στο Zoo και δεν ειδα τον Κνουτ,μονο μια χοντρη ασπρη αρκουδα που βαριοταν να κουνηθει ηταν εκει.Ελεος ε.
Παμ παλι ον τοπικ.
Χαχα, he s a lazy bastard
Μπες ΜΣΝ
ήμουν και εγώ αγαπητοί συμφορουμήτες, αλλά ήμουν στην κονσόλα στον εξώστη…
σας είχα πιάτο…
για όση ώρα παίξανε τους ευχαριστηθήκα, ο ήχος πολύ καλός τα τύμπανα απίστευτα καλά…
πάντως ο ηχολήπτης ανεβοκατέβαζε συνέχεια τον Νικολάκη(περαστικά του)…
ναι δεν λέω με στεναχώρησε η λίγη ώρα που παίξανε, αλλά τι να κάνουμε θα τους ξαναδούμε…
Ωχ! Και εγώ ήμουν πάνω από την κονσόλα… Μια ξανθιά…
Εντάξει μπορεί να ήταν χάλια το λάιβ, αλλά μπράβο του που βγήκε να τραγουδήσει ακόμα και άρρωστος… Αν και προσωπικά θα προτιμούσα να το ακύρωναν και να έπαιζαν κάποια άλλη φορά, ώστε να το ευχαριστιόμασταν περισσότερο! Δεν πειράζει… Την επόμενη φορά!
Γιεα. Το νεο λουκ σου τα σπαει.
Συμφωνω απόλυτα (φανμποης γαρ), αν και το Erased δε με χαλα τόσο. Πιο πολυ με χαλα το So Much Is Lost επειδη σπανια παιζουν κατι διαφορετικο απο το Host.
Οντως ειχε καλη αποδοση Τακη. Πολυ καλη θα ελεγα. Το έβλεπες ότι σε σημεία που θα ζοριζόταν το έδινε στο κοινο, και αυτό έγινε 2, το πολυ 3 στιγμές σε όλο το λαιβ. Τα εσπασε ο Νικ ρε.
Πιστευω όλοι θα προτιμουσαμε να τους δουμε σε καλυτερη φαση, αλλα νταξ, τι να κανουμε. Τουλαχιστον το θεμα εχει μια αρκετα θετική πλευρά. Και ναι, το πολυ 3 παραπανω κομματια να ακουγαμε. Βεβαια αυτα τα λεμε εμείς που τους εχουμε δει και καμποσες φορες. Ο μέσος οπαδός που τους έβλεπε για 1η ή 2η φορά σίγουρα έχει αντίθετη άποψη και τον καταλαβαίνω.
από την αριστερή πλευρά ήμουν…στο πλάι που ήταν ένας και καθόταν στην πορτούλα για τον χώρο της κονσόλας…μπροστ΄μου μία κοπέλα ξανθιά και μία φίλη της με μαύρα μαλλιά…
καλά ε όλο το rocking λοστ πήγε??
χαχαχ, θενκς για το κοπλιμαν ρε! :lol: :lol:
εμενα το erased δεν μαρεσει. Υπαρχουν πολυ καλυτερα τραγουδακια εκει μεσα :!:
Αν η ξανθιά είχε σγουρά μαλλιά αυτή ήμουν εγώ! Τόσοι άγνωστοι- γνωστοί στους λοστ!! Τέλειο…
Α! Και ένα ακόμα πράπονο όσον αφορά στα κομμάτια το ότι δεν έπαιξαν σχεδόν τίποτα από το draconian times…
Ενα κομματι και αυτο το ειχαν παιξει και το καλοκαιρι…
Βασικα μια και αναφερθηκατε στο θεμα των σεκιουριταδων θα γκρινιαξω (ηπια)
Κερδισα στο meet and greet…(ευκολη ερωτηση)
Μου ηρθε μειλ απ το rocking να ειμαι 7 απ εξω…Πηγα 6.50…Παω στον σεκιουριτα και του λεω εχω κερδισει κλπ κλπ και μου λεει πηγαινε στο τελος της ουρας και θα σε φωναξουμε…Μετα απο δεκα λεπτα μολις δηλαδη πηγε 7 νταν ξαναπαω…Ηταν ενας (τεραστιος) σεκιουριτας ο οποιος με κοιτουσε πολυ επιφυλακτικα και οταν τελειωσα ολα αυτα περι διαγωνισμου μου κανει “οκ φιλε ας το διαγωνισμο τωρα εισητηριο εχεις?”…Του το δειχνω και μετα απο ενα τελευταιο επιφυλακτικο βλεμμα παει και φωναζει εναν τυπα με μπλουζα Heaven And Hell…“εχω κερδισει στο meet ant greet κλπ”…μου λεει θα πας στο ταμειο δειχνοντας με το κεφαλι και το χερι του οχι το ταμειο αριστερα αλλα το ταμειο στο τελος της ουρας και μου εξηγει τι πρεπει να κανω…περιμενω μιση ωρα να ανοιξει το ταμειο (εδω επρεπε να ψυλλιαστω οτι ειμαι σε λαθος ταμειο) αλλα σκεφτομαι οτι ο ανθρωπος το ειπε (και το εδειξε) ξεκαθαρα…μολις ανοιγουν το πισω ταμειο μου λεει μια κοπελα να παω στο μπροστα και απο εκει θα μου πουν.Μολις πηγα στο μπροστα και υστερα απ τις διευκρινησεις εμαθα οτι εχω αργησει…πολυ…και οτι φωναξαν 30 φορες για να ενημερωσουν τους νικητες κατι που εγω δεν εμαθα φυσικα αφου ημουν εξοριστος στο πισω ταμειο…τελικα μπαινω για 2 λεπτα γνωριζω τον drummer και παιρνω αυτογραφο…εχασα την ευκαιρια να περασω μερικα αμηχανα λεπτα μαζι του επειδη ο σεκιουριτας μπερδεψε τα ταμεια…αν ηταν ολη ημπαντα ισως να κλαψομ ιαζα…
ΥΓ1 Ο σεκιουριτας με βρισκει μετα μεσα αφου εχει τελειωσει το meet and greet και μου λεει “ολα οκ?” και του λεω “για τα 2 λεπτα που τον ειδα” και γελαει,με χτυπαει στον ωμο και φευγει…[-X
ΥΓ2 Ευχαριστω οσους με βοηθησαν να προλαβω αν και δεν ηταν υποχρεωμενοι
ΥΓ3 εγω ρωτησα για ανθρωπους απ το rocking ειμαι αδυνατος αλλα χωρις γυαλια και φοραγα τζιν μπουφαν και μαυρη paradise lost με χρυσα γραμματα
Οποιος ακουσει/μαθει για το ποτε θα γινει η συναυλια των Π.Λ. στην Θεσσαλονικη, παρακαλω να ενημερωσει…Ελπιζω το εισιτηριο να μην μου μεινει στο χερι…:roll:
Tελικά Σάββατο πρωί αποφάσισα ότι δεν προλάβαινα να πάω γιατί είχα να παραδώσω μία εργασία στη σχολή που μετράει 50% στο βαθμό του μαθήματος και δεν προλάβαινα να φέρω και τα δύο εις πέρας. Και τελικά η τύχη μου δούλεψε για`μενα8)
Hail συνοπαδέ:p
Α και κατι αλλο που ξεχασα να πω…τα playback στο συνολο τους ηταν λιγοτερα απο το αντιστοιχο live του καλοκαιριου.Πιο ωραιο αυτο πιστευω καθως το καλοκαιρι ηταν λες και ακουγες απο τον δισκο κατευθιαν.
εγω ημουνα πανω απο την κονσολα.στο πατωμα δηλαδη που ναι και το το μπαρ!στο κεντρο ακριβως.με μπλουζακι viva emptiness!!
@ ULVER
το σκουφακι αλα βιλε βαλο δεν το ανεφερες!!!
αντε να ψησουμε και φαουστιαν σολ να μπει και αυτος στο ροκιν!!!
Πάντως το Never For The Damned πραγματικά είναι ασύλληπτο έπος.
α ναι ρε
εσυ που σουνα?
κατι μου χε πει ο ουλβερ οτι θα βρισκοσασταν!
Στους Λοστ πάντα μπροστά.
–> πμ.
Playback έχουν παντα μονο πληκτρα και backing γυναικεια φωνητικα (δηλαδη ότι δεν εχουν στη σκηνη). Ανεκαθεν ετσι ηταν τα τελευταια χρονια, και εδω που τα λεμε δε θα γουσταρα να παιρναν πληκτρά. Θα ήταν big time ξενερωμα.
επι εποχης host
σε μια τηλεοπτικη τους εμφανιση,
ο mackintosh επαιζε πληκτρα, και ενας τυπας που εμοιαζε κιολας με τον mackintosh επαιζε κιθαρα!!!