Paradise Lost live in December

Βεντερ, το Symbol είναι τεραστιο επος ρε συ. Νομιζω ειχε βγει σε μια φαση πακετο με το ομωνυμο σε προσφορα.

Εγω παντως δε το παιρνω επειδη α) το ομωνυμο το χω σε digi και β) θελω να βρω την εκδοση του Symbol με τα bonus. Το Small Town Boy τα σπαει ολα.

Πριν απο λιγο γυρισα απο το λαιβ. 'Νταξ, καβλα. Αυριο αναφορα απο το πεδιο της μαχης!:smiley:

8O

Ποιο Live ??

Ειμαι Λονδινο εγω και τους ειδα αποψε… Μην φρικαρεις…:stuck_out_tongue:

δώσε στον λαό set list να πορωθούμε…σε spoiler όσοι δεν θέλουν να το δουν…

Ε μα…λεω ποτε πηγε Κυριακη και δεν το καταλαβα:p

Setlist pliz

Αν ηταν να αγοραζω απο νετ, θα το χα παρει εδω και χρονια. :stuck_out_tongue:

Λοιπον. τριτη συναυλια των Λοστ για φετος στο Λονδινο αν και στις αλλες δυο δεν παραβρεθηκα. Ειμουν στα δυο στο να τους δω, τελευταια φορα που τους ειδα ηταν τον Ιανουαριο του 2005,ε λιγο 2 φιλοι μου που ψηνοταν, λιγο το εισητηριο σε καλη τιμη(22 ευρω περιπου) και φυγαμε. Οταν φτασαμε οι Novembre που ανοιγαν ηταν στην σρχη του σετ τους. Το μερος ηταν τιγκα απο νωρις πραγμα που σπανια βλεπω και οι November καταφεραν να αφησουν θετικες εντυπωσεις με το gothic/death μεταλ τους. Το ονομα ειναι πραπλανητικο καθοτι περιμενεις να ακουσεις καμμια ηπιων τονων και μελο μπαντα στυλ Αναθεμα/Κατατονια καθοτι ηταν πολυ δυναμικοι. Ο ντραμμερ ασταματητος πωρουκλας και ναι παρατριχα να τον βγαλουν σηκωτο απο την σκηνη!

Μετα απο μεγαλη ανυπομονησια βγαινουν οι Λοστ. Και απο το πρωτο τραγουδι σκαει ενα Mosh Pit…Χαμος στο ισιωμα!:smiley: Η μπαντα σε μεγαλα κεφια. Ο καλυτερος Μακιντος που εχω δει, o Εντμονσον σοβαρος και σταθερος, ο Σινγκερ καλυτερος και απο την τελευταια φορα που τους ειδα με φοβερη ανεση στο πεξιμο του(και ξυρισμενο κεφαλι), ο Ααρον χαιρεσαι να τον βλεπεις να χτυπιεται:D :metal:, κλασσικα οι ατακες του Χολμς(που ωστοσο στα τα γρεντσα του ηταν αρκετα περιορισμενα:( αλλα με το μαλλι μακρυτερο να τον κανει ποιο μορφη ), σε καποια φαση ρωτησε για χωρες, δηλαδη “ειναι κανενας απο Γερμανια?” περιττο να πω οτι οταν ρωτησε για Ελλαδα ακουστηκε μια τρελη βοη!:lol: Μετα απο ενα τραγουδι ειπε:“Thank you Islinghton(η περιοχη που εγινε το live)and surrounding countries!”:stuck_out_tongue: Εκανε και τον Μπορατ λιγο και καναν και εναν ωραιο χαβαλε που δεν θα στον πω για να μην τον χαλασω αν το κανουν και Ελλαδα!

Μου εδωσαν στον χερι ο Aaron και ο Jeff την πενα και την μπαγκετα τους αντιστοιχα, αγορασα το μπλουζακι μου και σε τελικη αναλυση εφυγα κατι περισσοτερο απο ευχαριστημενος απο την συναυλια! Οχι τελεια αλλα την ευχαριστηθηκα με το παραπανω!:smiley:

Το σετ-λιστ με την σειρα που παιχτηκε και μερικα σχολια για αυτο:[SPOILER]The Enemy
Ash and Debris
Grey
No Celebration
So much is lost
As I die(το προλογισε λεγοντας οτι ειναι το καινουργιο “χιτακι” τους:lol: και οτι ειναι κατι σαν το δικο τους Paranoid)
Praise lamented shade
Enchantment
Requiem
Unreachable
Gothic
One Second

Never for the damned
Erased
Over the madness
Say just words

Λοιπον τα αρνητικα πρωτα:
NO ICON SONGS!!!
Μερικα απο το καινουργιο ηταν περιττα(Praise…) και θα μπορουσαν να μπουν αλλα ειτε απο το Icon ειτε απο το In Requiem(Beneath black skies)
Στα θετικα οτι ειχαν ΦΟΒΕΡΗ αποδοση και σε καποια τραγουδακια(Enchantment, Gothic, Erased) εβραξα το βρακακι μου…:stuck_out_tongue:
Νομιζω οτι οσοι τους ειδαν το καλοκαιρι(κοντινο χρονικο διαστημα, αρκετα κοινα τραγουδια στο σετ-λιστ) και οσοι δεν τα εχουν περισσια μπορουν καλλιστα να μην πανε… Αλλα οι φανατικοι καλως να προσελθουν… :metal:
[/SPOILER]

Over The Madness Αυτα ειναι…θα ακουσω το υπερτατο σολο Live

Μια χαρα σετακι ειναι αλλα θα προτιμουσα πιο πολυ Draconian γμτ (καλα θα προτιμουσα ΟΛΟ το Draconian αλλα τεσπα:lol: ). ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ HANDS OF REASON LIVE ΑΑΑΡΡΡΡΓΚ. Μια χαρουλα θα περασουμε παντως:D

για να δουμε τι μας επιφυλλασουν?!?! :-k

κομματια σαν το hands of reason χλωμο
κανα once solemn που το χαν παιξει και στο Koko για το dvd θα μαστε τυχεροι να τα ακουσουμε!

η μαλακια ειναι οτι απο τα παλια τους κομματια (του τεστιν μεχρι το draconian) τα τραγουδια απο το draconian αλλα και απο το icon μπορουν να τα παιξουν ανετα στα λαιβ τους!
εννοωντας οτι ενα hands of reason,ενα yearn for change εχουν και τη μελωδια τους (για να αρεσουν) και το “πιασαρικο” στοιχειο τους (ωστε να μην ξενερωσουν οσοι δεν τα ξερουν)!
ή εφοσον παιζεις απο το host σταματα να παιζεις το ρημαδι το so much is lost.υπαρχουν τοσες κομματαρες απο κει μεσα!!!
τεσπα μονοι μας τα λεμε ,μονοι μας τα ακουμε!! :stuck_out_tongue:

Προσωπικα εχω βαρεθει να βλεπω στο σετλιστ τους So Much Is Lost k Say Just Words.Σε καθε μα καθε λαιβ.Αμαν!!

Gregor, αν ξανακάνεις τέτοια δήλωση θα βρω άλλον κιθαρίστα!

Nick

:stuck_out_tongue:

Εγω δεν τα χω ακουσει ομως :stuck_out_tongue:

Για το So Much Is Lost συμφωνω. Παιχτε π.χ. ενα Behind The Grey. :stuck_out_tongue:

Βασικα τα χω παρει εξ’αρχης…Ουτε ενα Ember’s Fire??? The Last Time? Τι στο διαολο τα ξεχασανε εντελως? Επισης θα εβγαζα και κανενα απτο προτελευταιο για να χωσω κανα I am Nothing ή Fader…Τεσπα, οπως και να χει καλα θα περασουμε…

Δε βαριεσαι,πρωτη φορα ειναι που θα τους δω λαιβ,δε με πολυ νοιαζει το σετλιστ.Οι παλιοι εχετε δικιο παντως

Τσουπ, ακυρώθηκιε!

Το live της Θεσ/νίκης ακυρωθηκε αλλα για Αθηνα δεν ξέρω ακομη…και πηρα εισητηριο σημερα το πρωϊ ελεος…#-o