Paradise Lost live in December

Μεταλ Λοους, καντο εδιτ και σε σποιλερ για τον κοσμο που δε το ξερει & δε θελει να το μαθει.

Σχολιο:

Μλκια. Δεν εχουν αλλαξει κατι. Θελω να δω τι σταδιαλα θα κανουν και θα ναι τοσο σπεσιαλ.

θα βγει γυμνος ο Χολμς μαλλον και οι υπολοιπο ντυμενοι α λα YMCA

Job’s done! Εγω πιστευω οτι ο Μακης λεγοντας περι ξεχωριστου εννοουσε ισως συναισθηματικα οπως θα χαρακτηριζε και ολες τους τις συναυλιες στην Ελλαδα μαλλον. Δεν νομιζω οτι εννοουσε κατι ξεχωριστο σε setlist, guests ή να κανουν διασκευη Κοτοκο…:stuck_out_tongue:
Και αυτο περι “ξεχωριστου” το ειχα σκεφτει πριν δω και το σετ-λιστ στο Μαντσεστερ.

:!:

Θα ηταν το σοου του αιωνα. Και θα παιζανε και το Fear που εχει και ευθυμο ρεφρενακι! :lol:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
οχι ρε

θα παιξουν το draconian times σε χριστουγεννιατικη εκτελεση!!!

και στο ενκορ
θα παιξουν σε thrash\doom εκτελεση το “τραγουδι” απο το v for vendeta

και θα το κανουν

remember,remember the ninth of december
of gothic,metal and rock
i know of no reason,why this christmas season
we can’t miss paradise lost

[SPOILER]Ελεος! Ουτε ενα απο Icon και μονο ενα απο Draconian Times?? 8O

Επισης παραπαιζουν πολλα απτο καινουργιο ρε γαμωτο! Δεν λεω, τρελη δισκαρα, αλλα μονο το Never for the Damned, το Requiem και το The Enemy θα διαλεγα να παιξουν αν ηταν στο χερι μου…Βεβαια το σετλιστ μαμαει αν σκεφτουμε οτι μονο τα τραγουδια σε μπολντ να παιζανε, για μενα που τους βλεπω πρωτη φορα εφταναν…[/SPOILER]

το

as i die

ειχανε πει οτι βαρεθηκανε να το παιζουνε.
γιατι συνεχιζουν και το κανουνε???
αχ αχ αχ

παλι πίνεις ρε?

Εγώ.
Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ εισητήρεια επί τόπου?

Αχ ανυπομονω πως και πως! Θα τα σπασουνε!!! :smiley:

Ποιος καλος ανθρωπος θα μου στειλει το No Celebration???:roll:

και βεβαια,με τη διαφορα οτι κανουν 30 εναντι 27 ευρω,και φυσικα να μην ειναι σολντ αουτ(ενταξει,δε νομιζω να ναι:p )

Κάνε και κάτι μόνος σου… [-X [-X

λολ. Εγω δεν ειχα ακουσει κανενα απο Symbol of Life και Paradise Lost λογω τιμων και επειδη δεν μου τα κατεβαζε και το τορρεντ :stuck_out_tongue:

Τελικα ομως βρηκα τροπο http://www.youtube.com/watch?v=R6Kp6EC6M0I

Εγω το εχω το Symbols αλλα το εχω Ελλαδα και για να ειμαι ειλικρινης ουτε καν θυμαμαι πως παει το No Celebration!:stuck_out_tongue: Thx anyway!

Ελα μην κανεις ετσι και μπορει να βαλω τους Αxxis να μου υπογραψουν το Access all areas και μετα να στο δειξω!:stuck_out_tongue: :smiley:

5.20 euro δεν νομιζω να ναι πολυ ακριβα…

ρε παιδια γιατι ειναι διαφορετικες τιμες με αθηνα??

Ποσο ειναι στην αθηνα ρε c?

Οταν μιλουσα για 27 και 30 εννουσα για pre-sale και on door,οκ?

Εδω ειναι 32 εουρος…

μαλλον λογω αυτου του special surprise που ετοιμαζει για την Αθηνα:p