Paradise Lost live in December

Eγώ κατα 90% θα πάω Θεσσαλονίκη…

Το καλο με μενα ειναι οτι οι συναυλιες που θελω να δω ειναι πανω - κατω μαζεμενες σε ενα τετραημερο. Δηλ, απαξ και τα σκασουμε, ξεμπερδεψαμε.

Αν ειναι ομως να θυσιασω καποια απο αυτες, οι πρωτοι υποψηφιοι (δυστυχως) είναι οι Λοστ. :-s

ευτυχως ειναι στην αρχη του μηνα το λαιβ και θα εχω στανταρ λεφτα…(αχχχχ σκιντ ροου…)…
αρα δεν υπαρχει περιπτωση να μην παω…

Αν παρω φωτογραφικη την Κυριακη θα παιξει προβλημα??

Εχω ξαναπει στο παρελθον κολπο να περνας τις μηαχνες σε συανυλιες θα το πω και τωρα.
Μεσα σε ενα τσαντακι (απο αυτα που κρεμαμε στον ωμο ή γυναικεια αν εχουμε γυναικα μαζι) βαζουμε την μηχανη μας κατω κατω καμουφλαρισμενη και απο πανω βαζουμε μια μιας χρησης.Οταν σου ανοιγει ο αλλος το τσαντακι να ψαξει σου παιρνει τη μηχανη (μιας χρησης) και ενω εσυ αρχιζεις το κλαψομουνιασμα -μα γιατι και πως και πειναω και πεσε πιτα να σε φαω μα συγγνωμη δε σε περασαμε για πειναλα κτλ -κλεινεις διακριτικα το τσαντακι και περνας τη μηχανη σου μεσα.
Επιτυχια 100%

φίλε δεν νομίζω να παίζει πρόβλημα…σε όλες μα όλες τις συναυλίες που έχω πάει ακόμα και tool(και στις 2) που ήταν και αυστηρά πέρασα μηχανή…σε μία κωλότσεπη, μπουφάν εσωτερική τσέπη που είναι και χειμώνας…:wink:
άμα βρει κανένας set list να το βάλει σε spoiler να το δούμε όσοι θέλουμε…thanks!

Ποιος θα παει απο δω στη θεσσαλονικη?

Στο gagarin δεν σε ψαχνουν καν. Αλλα για να εισαι και σιγουρος, βαλτη μεσα στο πουλι σου

Ειναι λιγο δυσκολο να το καταφερεις! :lol:

Εσυ τελικα θα ρθεις;

Νταξει μωρε, θα φαινεται πολυ αλλα κερδισμενος μπορει να βγεις απο αυτο, γιατι αν σου πει τπτ ο πορτιερης κανεις και παρατηρηση :stuck_out_tongue:

Ναι θα ερθω. Επεισα εναν φιλο μου που δεν τους ξερει καν να ερθει :stuck_out_tongue: :lol:

αντε αντε! ζυγωνει ο καιρος μεχρι την κυριακη!8) 8) 8)

Εγω δε ξερω ακομα. Ειναι κι αλλα λαιβ γμτ. Αν ειναι να θυσιασω καποιο, αυτο θα ειναι των Λοστ. Κριμα δηλαδη. :?

Θα σου πω το σετ-λιστ της Τεταρτης και μπορει και ν’αλλαξεις γνωμη…!:slight_smile:

Να το πεις. Ευχαριστω ταμαλα. :smiley:

Edit: Συνεντευξη Paradise Lost φρεσκια φρεσκια. Μιλαει και για το λαιβ στη αθηνα. Λεει θα ειναι σπεσιαλ!

http://www.rocking.gr/article4026.php

Εύγε.

να πω και γω τον πονο μου που ερχομαι 3μερη με το σχολειο αθηνα και θα φαω στη μαπα πεγκυ ζηνα πληρωνοντας 30-35 ευρωπουλα ενω μια μερα αργοτερα παιζουν paradise lost!! :cry: :blow: :x

Τουλαχιστον την προηγουμενη μερα εχει 3 αξιολογα λαιβ να δεις.

Εδιτ: Ο Σιγκναλ πως και δε σχολιασε; Λεω, μην επαθε κανα κολουμπρο!

:cry: :cry: φευγουμε σαββατο μεσημερι-απογιομα. τιποτα για παρασκευη η πεμπτη υπαρχει?? θα με σωσετε απο ατελειωτες ωρες ασταματητου μπαλαντοσκυλιασματος :thumbdown: ας πηγαιναν σε κανα καλο μπουζουξιδικο τουλαχιστον
οσο για τους paradise θα παιξουν παλια? γιατι μου εχουν πει πως συνηθως παιζουν τις καινουργιες κυκλοφοριες κατα κυριο λογο

Οι Lost παντα παιζουν ρε συ 5-6 (τουλαχιστον) κομματια απο τα παλια.

Για παρασκευη μονο High On Fire εχει που δε νομιζω να σου πολυαρεσουν.

Εχει δυο κομματια για (δωρεαν) κατεβασμα εδω. Τσεκαρε να δεις. Παιζουν μαζι με τους Pelican: http://www.myspace.com/pelican

Δε χανεις κατι να τσεκαρεις.

Ελα το σετ-λιστ στο Μαντσεστερ σε τυχαια σειρα:

[SPOILER]The Enemy
Ash and Debris
Grey
So much is Lost
No Celebration
Enchantment
Praise Lamiented Shade
Requiem
Unreachable
As I Die