Paradise Lost- Medusa (2017)

Δεν έχω προλάβει να το ακούσω ακόμα, αν έχει δάνειο απ αυτή την κομματάρα, μόνο ευχάριστο το βρίσκω. Άντε να δούμε…

Ρε παιδιά απλά είναι τα πράγματα με “αποψάρες” τύπου παίζουν σκουπίδια, πέθαναν και άλλα γραφικά το κάνεις επειδή θέλεις και να προκαλέσεις και τίποτα παραπάνω. Και εκεί αρχίζει το γνωστό τροπάριο … .
Επίσης μην προσπαθούμε ντε και καλά να περάσουμε το “αφήγημα” ότι οι σημερινοί λοστ μας αρέσουν μόνο και μόνο επειδή παίζουν μεταλ. Το βρίσκω γελοίο σαν επιχείρημα σε ότι με αφορά τουλαχιστον (αλλά φαντάζομαι και για τους υπόλοιπους “υπερασπιστές” του plague)

2 Likes

Αυτες ειναι οι αποψαρες φιλε μου .
Δεν εγραψα τιποτα παραπανω απο την γνωμη μου . Οταν καποιος θελει να το παιξει εμπειρος τοτε θα ερθουν και τα γνωστα τροπαρια.

2 ποστ εκανα για το μεδουσα και ουτε εξυπναδες πουλησα ουτε τιποτα . οταν υπαρχουν ομως αντιστοιχες απαντησεις ειδικα απο φιλους μου , δεν θα κατσω να μετραω τα λογια μου.

3 Likes

Η αναφορά σου πάντως για τη Μέδουσα στο θρεντ των Μετάλλικα είναι εξυπνάδα. Και στο λέω εντελώς φιλικά.

1 Like

φιλικα θα σου απαντησω λοιπον ,ελεγα οτι θα τρολλαρω τον φιλο μας πιο πανω που τους εμαθε οταν επαιζαν ντουμ οι λοστ.

Και ναι το θεωρω πολυ χειροτερο το μεδουσα, ηδη . δεν χρειαζεται να τα αναλυσω περισσοτερο .

Θα το συνεχισουμε τον θρεντομπατσσιμο εδω μεσα ή ειναι οκ μονο αν κραξουμε τους Metallica ?

α και κατι ακομα . 4 παιδια ηδη εδω μεσα ειπαν οτι δεν ειναι του γουστου τους . Το λαμβανουμε αυτο υποψιν ή απλα θα συνεχισουμε να λεμε ποσο ωραιο ειναι το μεδουσα , μετρωντας τις ακροασεις μας ;

1 Like

Αποψαρα @drenie είναι να πετάγεσαι και να λες έτσι από το πουθενά ότι ξέρεις κόσμο που δεν γούσταρε το plague ενώ πραγματικά δεν μας ενδιαφέρει…

Απο το daylight torn εννοούσα πάντως, ελπίζω να μην απογοητευτείς…

1 Like

δεν θα το συνεχισω Φωταρα. δεν εχει νοημα .

Ετσι κι αλλιως ειπαμε . εγω ειμαι ο φανμποης εδω μεσα , αλλα αν πει κανεις κατι ψιλοχοντροαρνητικο για κανεναν αλλο καλλιτεχνη ή τα κειμηλια του μεταλ περα απο τις κουραδες των Metallica , δεν σηκωνουμε μυγα στο αιματοβαμμενο σπαθι μας.
Keep going.

1 Like

Εντωμεταξύ μόνο εσύ μιλάς για τους Metallica σε αυτό το θέμα…

Πάντως να λέμε και την αλήθεια ο shadowking είπε : όσοι δεν γουστάρετε το plague δεν έχει νόημα μην ασχολείστε …Είναι σαν να βάλω εγώ να ακούσω το optimist και να αρχίζω να το κράζω επειδή έμαθα anathema με το silent enigma θα είχε κανένα νόημα το κράξιμο μου ; δεν νομίζω

ναι μωρε μονο εγω ασουμε.

2 Likes

Χμμ…το μόνο καλό που βρίσκω σε αυτή την κατάτ’άλλα ατυχή σύγκριση, είναι να ανοίξουμε ένα θρεντ με τους πάτους μεγάλων συγκροτημάτων, αν δεν υπάρχει ήδη.

γιατι δεν ανοιγουμε και ενα θρεντ με αυτα που ψυχαναγκαστικα μας αρεσουν (ή και οχι) ;
να δουμε και ποσοι την εχουν πραγματικα μεγαλη βρε αδερφε.

1 Like

Τεσπα μην το πάμε παραπέρα, ο δίσκος είναι ξεκάθαρα doom metal με brutal φωνητικά και κάποια καθαρά σε 2-3 κομμάτια μόνο. Τα τραγούδια δεν είναι αριστουργήματα αλλά είναι καλά στην πλειοψηφία τους, τουλάχιστον δεν υπάρχουν σκουπίδια κατά την άποψη μου. Όσοι πιστοί προσέλθετε οι υπόλοιποι προσπεράστε. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται όλο αυτό

1 Like

Διακόπτουμε τη ροή του flame για να πούμε την άποψή μας. Δυστυχώς συμφωνώ με τον Quintom, τον βρήκα χειρότερο ως δίσκο από το Plague. Τετριμμένο με σκόρπιες ιδέες που κεντάνε εδώ κι εκεί από πλευράς Greg, ο οποίος και κλέβει τις εντυπώσεις από τον Holmes, ο οποίος δε με πείθει καθόλου ως προς την ερμηνεία του. Μέχρι και το ομώνυμο, το οποίο θεωρητικά θα έπρεπε να μου αρέσει, το θεωρώ τρομερά παράφωνο και αβέβαιο στο τι θέλει να είναι. Σκοτεινό δεν είναι, μίζερο (με την κακή έννοια) το θεωρώ, γιατί ούτε σε κόβει ψυχικά με μαχαίρι, αλλά ούτε και σου βγάζει ένα συναίσθημα συγγενικό αυτού που βιώνεις όταν ακούς το Gothic λόγου χάρη. Η μουσική τους, αν προερχόταν από άλλο σχήμα, θα ήταν της σειράς και ανάξια προσοχής.

Και ντάξει, δε σας αρέσουν Host και BIN, το καταλάβαμε, μπορούμε κάποιοι να θεωρούμε πως μέχρι και In Requiem έβγαζαν δισκάρες; Είτε μπλιμπλίκια έπαιζαν είτε καφρίλες είτε όριζαν το goth metal, ήταν εξίσου αξιαγάπητοι (και είναι) για τα κατορθώματά τους. Τώρα με τη νέα στροφή δεν χάνουν εκτίμηση για το παρελθόν, αλλά αυτό δε συνεπάγεται αυτομάτως πως θα αποθεώσουμε καθολικά τη στροφή τους. Και ανέμπνευστη θα τη βρούμε πολλοί και διάφορα άλλα.

4 Likes

Μπράβο ρε μεγάλε, βρήκες ένα από τα 3 πόστ που έχω κάνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

1 Like

Με αυτό το ποστ δεν θα μπορούσα να "αρπαχτω " ας πούμε… είπα κι εγώ ότι δεν ανατρίχιασα με κανένα κομμάτι. Το ακούω μεν ευχάριστα δεν είναι όμως κάτι κορυφαίο, όπως για μένα δεν ήταν και το plague κορυφαίο.
Και έχω πει άπειρες φορές ότι και το Host και το BIN μου αρέσουν. Αλλά δεν μπορώ την ισοπέδωση…"σκατα αυτό σκατα το άλλο " "RIP paradise lost " κτλ

3 Likes

να ποσταρεις συχνοτερα . :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Μόνο με αυτό θα διαφωνούσα, με την έννοια ότι αυτή είναι μια άποψη που θα μπορούσαμε να την πούμε για οποιαδήποτε σεβαστή μπάντα έχει βγάλει ένα σκασμό δίσκους. Αυτό είναι κάτι που κέρδισαν οι λοστ και όλοι οι υπόλοιποι και δεν βρίσκω τον λόγο να το χτυπάμε σαν επιχείρημα

1 Like

Η ισοπέδωση, η απολυτοτητα είναι που εκνευρίζει όχι η διαφορετική άποψη. Και τα χιλιοειπωμενα κλισε για μεταλλαδες, φανμπους κτλ. Τα RIP και λοιπές σαχλαμάρες.
Και ναι προφανώς υπάρχει κόσμος που έμαθε τους PL από τα πρώτα τους άλμπουμς. Και όλοι ξέρουμε ότι με το One second έχασαν κόσμο αλλά και κέρδισαν.
Προσωπικά τους γουστάρω για αυτό που είναι όλα αυτά τα χρονια. Είτε στις εποχές SoG, Icon draconian, είτε στις εποχές των πειραματισμών αλλά και από in requiem και μετά.
Και ξαναλέω σταματήστε κάποιοι το τροπάριο για το μεταλ αν είναι ή δεν είναι και πόσο αυτό καθορίζει την κρίση κάποιων για τους PL. Εγώ γουστάρω το Plague, το θεωρώ δισκαρα αλλά τους PL τους έμαθα από το Host, αυτός ήταν ο πρώτος δίσκος που άκουσα…

2 Likes