Θεωρητικά…το “R! Επιλογή” είναι ≥8
Εσύ μας ξέφυγες, δεν βλέπω να έχεις πει κάτι για τον δίσκο…
Yπάρχει λόγος. Δεν θέλω να χαλάσουμε τις καρδιές μας
Καλά δεν πειράζει έλα να τα πούμε στους Accept
Απαιτούμε να μάθουμε με τι χρηματικό ποσό πριμοδοτήθηκε ο κύριος που έβαλε επιλογή rocking στο medusa. Τώρα όμως πριν ξυπνήσει o quintom
Ας μη πηγαίνουμε στα άκρα. Καλύτερα δε θα είναι;
Κοτια να δεις ομως που υπαρχουν αλλα 5 ατομα εδω μεσα που οχι μονο εχουν βρει κοινα σημεια, αλλα που σχεδον ταυτιζονται οι αποψεις μας.
Δεν έχει να λέει, και στο θρεντ του hardwired ταυτίζονται οι απόψεις μας, εδώ διαφωνούμε. Το παραπάνω δεν το είπα για να σε μειώσω, πιο πολύ για να δείξω ότι δεν υπάρχει σημείο επαφής και άρα η όλη κουβέντα είναι ψιλό ανούσια και επαναλαμβανόμενη.
Νομίζω πάντως ότι περισσότερο κάνει εντύπωση ο ενθουσιασμός για τις συγκεκριμένες δουλειές και η σύγκριση - ταύτιση με την εξέλιξη του ήχου τους στα πρώτα 10 χρόνια τους ( πάνω - κάτω ) , παρά στο αν δεν αρέσει στο κουιντομ και αρέσει στον λοστ παρανταις.
Και εσύ από ότι καταλαβαίνω και αν θυμάμαι καλά δεν έχεις εντυπωσιαστει. Απλά το βρίσκεις μια χαρά άλμπουμ ( για μένα το μια χαρά είναι ένα δίσκος του 6 - 7 , βάζω την βαθμολογία για να μπορέσουμε να συνεννοηθουμε , όχι γιατί πιστεύω σε αυτές ) οπότε μου φαίνεται και κάπως υπερβολικό να του βάζουμε και δάφνες .
Κάπου εκεί το βαθμολογώ ναι, δεν νομίζω παντως ότι είπε κανείς για κάνα αριστούργημα, ακόμα και ο σαντοου δεν έχει κάναν τρομερό ενθουσιασμό, πιο πολύ σε αντίδραση για ποστς που τον χαρακτηρίζουν σκουπίδι πάνε όλα αυτά όπως το βλέπω.
ναι αλλα αν θεωρητικα ο δισκος ειναι του 6 (λεμε τωρα) για σενα ή πες κατα γενικη - ψυχραιμη ομολογια και αν το σκουπιδι που λεει καποιος αλλος ειναι του 2-3 , δεν την λες τεραστια διαφορα αποψεων.
προφανως και κανεις δεν θα επιβαλλει στον αλλον τι θα ακουσει (ή δεν θα ακουσει) απλα τονιζω οτι οσο αντιδραστικο φαινεται το σκουπιδι , αλλο τοσο ειναι και ο χαρακτηρισμος , ανατριχιλες , εμπνευση στα υψη κτλ.για ενα σχετικα μετριο δισκο (για αλλους κατω το μετριου , κοντα δηλαδη στο αδιαφορος - κακος , για αλλους πανω απο αυτο δηλαδη καλο -
βρισκουν ακομα στοιχεια μεσα σε αυτη την δουλεια που να τους συγκινουν).
Ρε drenie σκουπίδι τον λέει πριν ακούσει μία νότα. Μόλις έγραψα ότι θα έχει μπρουταλ φωνητικά άρχισε τα μπινελίκια τι λέμε τώρα …
Αν θυμάμαι καλά εγώ έγραψα πρώτος το σκουπίδι .
Θεώρησα ότι οκ πόσο να μπω και να γράψω ότι τον θεωρώ κακό δίσκο και δεν το συνέχισα .
Για να την βλέπουμε ολόκληρη την εικόνα όμως και εγώ και ο κουιντομ γράψαμε μόνο θετικά με το πρώτο δείγμα που μας μοίρασε ο matia ( το longest winter δηλαδή ).
Χάνουμε λίγο την ουσία νομίζω . Υποθέτω ότι ο κουιντομ το παρακάνει και "βαράει το χέρι του στο τραπέζι " , όχι γιατί δεν έχει ο δίσκος νέα στοιχεία ( σιγά δεν χρειάζεται πάντα να υπάρχει εξέλιξη για να σου αρέσει αυτό που θα ακούσεις , δηλαδή για acdc και motorhead τι θα λέγαμε ; ) ,αλλά εστιάζει στο ότι του φαίνεται χωρίς έμπνευση και επιτηδευμενο αυτό που ακούει , κάτι που ισχύει για τους περισσότερους ( εδώ μέσα ) που δεν τους αρέσει ο δίσκος .
Δηλαδή δεν λέω ότι δεν μπορεί αυτό το “πισωγυρισμα” να συγκινεί φίλους των λοστ, αλλά για να υπάρχει και τέτοια αίσθηση δυσφορίας από παιδιά που έχουν ακούσει και ασχοληθεί ιδιαίτερα με την μουσική τους , θα έχει και αυτό κάποια δόση αλήθειας .
Μία δόση αλήθειας …ξέρεις την άποψη διαφόρων οπαδων των λοστ για το symbol of life και one second καλύτερα μη σου πω (αν και φαντάζομαι θα ξέρεις). Δεν έχει “δόση αλήθειας” η άποψη τους ;.
Και μη μου πεις κολλημένοι μεταλάδες κλπ… για οπαδούς των λοστ μιλάμε όχι των manowar
Και εκεί υπάρχει δόση αλήθειας . Για καλλιτεχνία μιλάμε , λογικό να υπάρχουν και αντίθετες απόψεις .
Αυτό όμως είναι απόδειξη ότι το πλαγκ και το μέδουσα είναι σούπερ άξια έργα ;
Δεν μπορώ να ξέρω τα ακούσματα όλων των οπαδών αλλά η εξήγηση και η ανάλυση της όποιας ένστασης έχουν στην καλλιτεχνική διαδρομή της μπάντας , θα δείξει και πόσο σοβαρή είναι σαν άποψη .
Επίσης ο χρόνος δικαίωσε την μπάντα και όχι τις αντιδραστικες φωνές .
Το μέδουσα σίγουρα δεν έχει πάρει το χρόνο του , αλλά το πλαγκ δεν το βάζει και κάποιος εύκολα σε υψηλή θέση στη δισκογραφία τους .
Μπήκε ποτέ στη πρώτη πεντάδα δίσκος συγκροτήματος 30 ετών και δεν το ήξερα ; Άσε που δεν έχει πάρει το χρόνο του ούτε το πλαγκ. Τουλάχιστον δέχτηκες με το πρώτο σκέλος της απάντησης σου το αυτονόητο
O monos logos pou to Plague Within den pairnei tin teleutaia thesi sti diskografia tous, einai epeidi vgainei methaurio to Medusa kai episima.
Δεν μίλησα για πρώτη 5αδα, σορρυ αν το πήρες έτσι το υψηλή θέση .
Εγώ το πλαγκ θα το έβαζα στην τελευταία θέση ( εξαιρώ προς το παρόν το μέδουσα , αλλά και αυτό σήμερα που μιλάμε εκεί θα το τοποθετούσα ) αντε πες ότι πλέον δεν μπορώ να ακούσω και τον πρώτο τους δίσκο .
Επίσης βλέπω ως μεγάλες - τεράστιες δουλειές από το icon (ίσως να ξεκίναγα και από το shades , αλλά πλέον με κερδίζουν πολύ περισσότερο μεταγενεστερες δουλειές τους ) μέχρι και το host. Άρα δεν με συγκινεί και πολύ μια στροφή προς το πρώιμο ήχο τους .
Στο τρατζικ μπορεί επίσης να έκλειναν το μάτι στο ντρακονιαν αλλά το θεωρώ ίσως και την κορυφή τους οπότε δεν με χάλασε καθόλου , δεν το περίμενα και ταυτόχρονα μου έβγαζε μια φρεσκάδα . Ίσως και για αυτό νιώθω πιο έντονα μια απογοήτευση με τα 2 τελευταία . Βασικά δεν έχω το κουράγιο να τα ξανακούσω.
Δεν το λέω για να δείξω γκρίνια . Ότι γράφω είναι για να κάνουμε κουβέντα άνθρωποι που αντιλαμβανονται μια ( ή και 2 μόλις ακούσεις το μέδουσα ) δουλειά εντελώς διαφορετικά .
Το plague τελευταία θέση ;;;οκ κατάλαβα δεν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο . Ο κάθένας έχει τα γούστα του τα οποία - από ότι φαίνεται - μπορεί να διάφέρουν δραματικά ακόμη και οταν μιλάμε για ένα μόνο συγκρότημα:slight_smile:
Εσύ ποιο θα έβαζες στην τελευταία θέση ; να στο κάνω πιο εύκολο πες 3 και δεν χρειάζεται να παραθέσεις βαθμολογία δίπλα . Απλά να γράψεις τι θα έβαζες κάτω κάτω .