PARADISE LOST @ Stage Volume 1 , 13/9/2014 - Principal Club Theater 14/9/2014

Trend το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν, είτε αυτό λέγεται gothic metal είτε electro gothic metal μετέπειτα. Η πορεία τους ήταν αντίστοιχη με τους Metallica, με την έννοια ότι μετα τα κορυφαία τους αλμπουμς τόλμησαν να κάνουν μεγάλη στροφή στον ήχο τους παρά μια επανάληψη της μεγάλης τους επιτυχίας.

κριμα παντως γιατι η συναυλιες τους μετα το draconian times ηταν απο τις καλυτερες που εχω δει.
κριμα επισης γιατι στα μεσα των 90s οταν στα μεταλαδικα παιζανε το true belief γινοταν τις πουτανας. οι ιδιοι οδηγησαν πολλους οπαδους στο να ειναι δυσπιστοι απεναντι τους. τωρα θα μο πει καποος οτι ο καλλιτεχνης κανει οτι θελει. συμφωνω αλλα συναυλια 70 λεπτων δεν παω να ξαναδω. οποιος και αν παιζει.

Δεν έχει να κάνει με αυτό που λες. Και οι Metallica προτίμησαν να εξερευνήσουν άλλα μονοπάτια και να κυκλοφορήσουν τα Load/Reload, τα οποία δημιούργησαν πολλούς εχθρούς. Επίσης έβγαλαν το St. Anger λίγα χρόνια αργότερα, για να μη θυμηθούμε ιστορίες όπως αυτή με το Napster που τους δημιούργησαν ακόμα περισσότερους εχθρούς. Και όμως μετά από 30+ χρόνια είναι ακόμα στην κορυφή και παίζουν headliners μέχρι και στο Glastonbury, πέρα από Download, Rock Am Ring κτλ.

Είναι δικαίωμα σου και το σέβομαι απόλυτα, κι εγώ αν δεν ήμουν φανμποϋς δεν θα πήγαινα, όπως ας πούμε δεν θα ξαναπάω στους Soulfly που παρόλο που μου αρέσουν πολύ παίζουν κι αυτοί 75 λεπτά.

οι Μετάλλικα ήταν ήδη τεράστιο όνομα με το Μπλάκ άλμπουμ,καμία σχέση.Οι Λόστ τότε έχτιζαν καριέρα

…για να πούμε και τίποτα για το live, εκτός απροόπτου θά’μαι μέσα…σε κανά δεκαήμερο θά’χω πάρει και το εισιτήριο

[SPOILER]τσέκαρα και έχει αρκετά ενδιαφέρον σετ-λιστ, που στα φεστιβάλ είναι για 70’…στα κλαμπς με δυο-τρία τραγούδια παραπάνω, μου φάνηκε για περίπου 90λεπτο[/SPOILER]

:):!:

Αυτο που λεει ο nikosPL. Και σκεψου οτι οι Metallica ηταν ηδη ονομα απο τα 80’s που το heavy metal ηταν πανισχυρο. Και αυτοι στα 90’s εχασαν οπαδους και υπηρχε κραξιμο ακομα και για το γεγονος οτι κουρευτηκαν, οχι μονο για την μουσικη κατευθυνση που ακολουθησαν. Σκεψου το αυτο στην περιπτωση των Lost με το One Second ή ακομα χειροτερα με το Host που ηταν και μπαντα μικροτερου βεληνεκους…

Οι μεταλλικα οπως και οι PL (που του ειδα στο ροδον το 1997) είναι συγκροτήματα που τα ακολουθώ από τα τέλη των 80’s. Σέβομαι και θαυμάζω την δημιουργικότητα τους, αλλιώς καταλήγεις μια από τα ίδια που τολμώ να πω ότι είναι πχ οι Μaiden που από το fear of the dark και μετά είναι στάσιμοι ενώ οι οι μετάλικα ακόμα και με το st.anger που μου αρέσει ως brutal δίδαξαν και τόλμησαν. Το ίδιο και οι PL με την στροφή τους επιβίωσαν αλλιώς θα ήταν μια από τα ίδια.

Περα απο αυτά οι metallica παίζουν 3 ώρες live (αν και τα 30 λετπα ειναι φιγουρες)

Από όσο είδα το volume 1 χωράει 2000 άτομα (ετσι αναφερει το προφιλ του) οποτε ειναι οκ. ΜΙα ερωτηση, ο αντικαπνιστικος νομος εφαρμοζεται, ειναι smoke free;

2000 δε χωράει ούτε σε τρελά όνειρα.

Για τον αντικαπνιστικό νόμο να φανταστώ ότι αστειεύεσαι.

Αν δεν σέβεσαι όμως τον πελάτη σου μην περιμένεις κόσμο, μπορώ να ζητήσω επιστροφή εισητηρίου για την ζημιά που θα προκληθεί στον οργανισμό μου από το καπνό (έχω να πλησιάσω σε καπνό 2+ χρόνια και έχω άσμα)

Δηλαδη το fear of the dark ειναι ιδιο με το final fontier και με το st anger (ενα απο τα χειροτερα αλμπουμ στην ιστορια του μεταλ) οι metallica “Διδαξαν” ?

Οσο για τους paradise lost ακομα περιμενουμε τον αληθινο διαδοχο του gothic …

Του “Lost Paradise” εννοείς.

Επισης δεν ειναι τυχαιο που ολα τα “γενναια” συγκροτηματα εκαναν προσπαθειες να ξεφυγουν απο το μεταλ την δεκαετια του 90, οταν οι λεξεις heavy metal ηταν δηλητηριο , και ξαναγυναν μεταλλαδες μετα το 2000 οταν το μεταλ ξαναπηρε τα πανω του ?

Μακάρι να επιτύχεις να πάρεις επιστροφή χρημάτων για τέτοιον λόγο.

Πιστεύεις ότι οι Paradise Lost, στρεφόμενοι σε μονοπάτια εκτός metal, κέρδισαν σε αριθμό οπαδών ή έχασαν;

ποια ήταν τα γενναία συγκροτήματα που τόλμησαν κάτι τέτοιο?Επίσης πιστεύω ότι η δεκαετία του 90 ήταν από τις καλύτερες στον χώρο της μέταλ μουσικής

Δηλαδή όταν οι Metallica έβγαλαν τον πιο εμπορικό μεταλ δίσκο όλων των εποχών το 1991, είπαν να αλλάξουν στυλ για να πουλήσουν παραπάνω με τα Load/Reload;;; Και πως μπορεί ένα group που ονομάζεται Metallica να ξεφύγει από τον όρο" Metal";

Ή αντίστοιχα, όταν οι PL κυκλοφόρησαν το Draconian Times και έκαναν εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις, είπαν να φύγουν από τον αποδεδειγμένα επιτυχημένο (και) εμπορικά ήχο του, να τον αλλάξουν ριζικά και να κυκλοφορήσουν το One Second για να πουλήσουν παραπάνω;

Ειλικρινά, δε μπορώ να κατανοήσω τέτοιους συλλογισμούς.

Φαντάζομαι πως μαζί με το διάδοχο του Gothic, θα περιμένεις αντίστοιχα το διάδοχο του Nattens Madrigal κ.ο.κ. :wink:

Εγώ τι να πω που 50 χρόνια περιμένω τον διάδοχο του “Revolver” αλλά πάνε και πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλο;

η ανάπτυξη είναι καλό, αν παίζεις για 30 χρόνια τα ίδια και τα ίδια οκ…απλώς ανακυκλώνεσαι…αν αλλάζεις είναι καλό…και ας μην πουλάς.

όσο για το 2ο θέμα που έθεσα ναι, όταν υπάρχουν θέματα υγείας μπορείς να ζητησεις τα λεφτά σου πίσω απλως είναι ένα περίπλοκο νομικό ζήτημα. προσωπικά δεν μπορώ να σταθώ πάνω από λεπτά σε χώρο με κάπνα

Οι τσικνοπέμπτες πρέπει να 'ναι εφιάλτης για σένα. Ε;

Οι Paradise Lost πριν το Draconian Times είχαν κυκλοφορήσει 4 albums. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει συγκρότημα που δεν θέλει να γίνει πολύ μεγάλο. Και προτιμά να εξερευνήσει νέα μονοπάτια ώστε να μην γίνει τεράστιο. Οι Paradise Lost δεν έγιναν ποτέ Metallica γιατί δεν άξιζαν να γίνουν. Γιατί δεν έχουν την τρομερή δισκογραφία των Metallica και γιατί αν συγκρίνεις τα live τους είναι η μέρα με τη νύχτα. Και σε χρονική διάρκεια και σε απόδοση που επί 2 ώρες οι Metallica οργώνουν τη σκηνή.