PARADISE LOST @ Stage Volume 1 , 13/9/2014 - Principal Club Theater 14/9/2014

Όχι, δεν έχει πεθάνει, αναστήθηκε στα 00ς.
Μένει να βρούμε ποιος είπε τελικά το “δεύρο έξω”.

Αν θετε πάντως την άποψη μου είναι ξεκάθαρο ότι το αγαπημένο μας μέταλ το έσωσαν οι Slipknot

το μέταλ όπως είπε ο κρισπ αναστήθηκε στα 00ς, με το που κυκλοφόρησαν οι βοταν το καρμινα μπαρμπαρικα κι έδειξαν ότι υπάρχουν ακόμα μπάντες που εχουν τα @@ να παίξουν αληθινή μουσική.

και το and Justice δε εχει fillers. για το fuel εχεις δικιο, παρασυρθηκα

Εχει κανα-δυο κομματια που μπορει να σκιπαρω και το Justice αλλα οκ, προσωπικη αποψη.

Ποια ρε άμπαλε?

Ειστε οφτοπικ κυριε :stuck_out_tongue:

Πες μας την γνωμη σου για το 90’s μεταλ μιας και περασες απο δω.

Χαχαχα για το …And Justice, θα τα πούμε από κοντά

Για τα 90ς…τα 90ς γάμησανε στεγνά - black, death, doom/ death, νεοthrash (ας το πω έτσι) τύπου Machine Head και τα λοιπά, όλα βγήκανε - και δισκάρες αμέτρητες

Και φυσικά…PANTERA
Α και ψόφησε και το γαμω poser/ AOR που το απεχθάνομαι :slight_smile:
Και όπως και να χει, δεκαετία που “μπαίνει” με το Hammerheart και το Seasons In The Abyss δεν μπορεί να πάει στραβά μουαχ

Ετσι ακριβως, πες τα! :smiley:

…sorry για το offtopic…αλλά υπάρχουν ακόμα 20άρια?:):!:

κανω το οτι δεν το διαβασα ποτε.

Όχι, έχουν τελειώσει

Δεν ξερω, ενω το Justice ειναι θεορατος δισκος παντα το εβαζα αρκετα πιο κατω απο τα 2 καλυτερα τους.

Ουλβερ εμενα μου πηρες 20 τοτε που σου ειπα η τον ηπια?

Δεν υπάρχει μέτριο τραγούδι στο Justice.&-

Τον ήπιες στεγνά - στο είπα τότε ότι δεν πρόλαβα να σου πάρω και μου είχες πει ΟΚ, θα το αναλάβεις εσύ

Θα ηθελες να μας πεις ποια δυο τραγουδια θεωρεις fillers?

Τα 90’s ηταν μια παραξενη δεκαετια για το Heavy Metal, σιγουρα λιγοτερο παραγωγικη απο την χρυση για την μουσικη αυτη δεκαετια των 80’s, αλλα ηταν μια δεκαετια που παρα τις δυσκολιες που αντιμετωπισε το metal λογω της μειωσης του ενδιαφεροντος απο τις δισκογραφικες, λογω των λαθων και των υπερβολων απο μπαντες του χωρου που οδηγησαν σε καποιον κορεσμο, στο τελος βγηκε αλωβητο και πιο δυνατο. What doesn’t kill you makes you stronger. Στον χωρο του metal βγηκαν διαμαντια στα 90’s και ενα πολυ σημαντικο κερδος ηταν η απενοχοποιηση καποιων πραγματων οπως ο πειραματισμος, η χρηση στοιχειων απο αλλα μουσικα ειδη κτλ… Το metal στα 00’s εγινε ακομα δυνατοτερο με πολλες απο τις παλιες μπαντες υπερδυναμεις να κυκλοφορουν ξανα δισκαρες και τις εταιρειες να το στηριζουν και παλι, αλλα αν δεν υπηρχαν τα 90’s και ολες οι ζυμωσεις που εγιναν τοτε, τιποτα δεν θα ηταν ιδιο.

Πολλες μπαντες μεγαλουργησαν στα 90’s και θεωρω οτι οι 2 πιο κυριαρχες μπαντες στην δεκαετια αυτη που επηρεασαν κοσμο και κοσμακη και ηταν στο top της δημοτικοτητας τους ηταν οι Paradise Lost και οι Pantera.

Και το …And Justice for All δεν εχει fillers ουτε για πλακα…

…ετσιμπήθει:p…από ReLoad 23 ευρώ…Νο144:):!:

Μολις το τσιμπησα και εγω…
Αντε καλο χειμωνα!

Originally Posted by stef
…ετσιμπήθει…από ReLoad 23 ευρώ…Νο144

Εμένα το δικό μου γιατί γράφει 25 ευρά από ticket house?

Originally Posted by morgoth
Εχει κανα-δυο κομματια που μπορει να σκιπαρω και το Justice αλλα οκ, προσωπικη αποψη.

8O ΠΟΙΑ???