…το ξανακοίταξα…23 από ReLoad…κοίταξα και στο πρόγραμμα του rocking και ενώ έγραφε μέχρι πριν μια εβδομάδα 20/23 τώρα γράφει 25/26…μυστήριο:-k :!:
edit…γράφει ότι από 1η Σεπτέμβρη πάνε στα 25 ευρώ, και στο ταμείο 26:):!:
…το ξανακοίταξα…23 από ReLoad…κοίταξα και στο πρόγραμμα του rocking και ενώ έγραφε μέχρι πριν μια εβδομάδα 20/23 τώρα γράφει 25/26…μυστήριο:-k :!:
edit…γράφει ότι από 1η Σεπτέμβρη πάνε στα 25 ευρώ, και στο ταμείο 26:):!:
Εγω το πηρα την Παρασκευη 29 Αυγουστου απο ticket house και ειχε 23 ?.Νουμερο 269
Ωχ! Εμείς που θα πάμε αυτή τη βδομάδα για εισιτήριο θα πληρώσουμε 25άρι δηλαδή. Τουλάχιστον να περάσουμε καλά το άλλο Σάββατο αυτό είναι το πιο σημαντικό!
Ναι τωρα μπηκες μεσα με το 2ευρω παραπανω φιλε μου…
Το κακο ειναι οτι πολυ πιθανο να δειτε παλι τον Holmes να βαριεται που ζει του στυλ "να τελειωνουμε την αγγαρεια να φευγουμε…"
Ευχομαι ολοψυχα να κανω λαθος και να περασετε καλα οσοι πατε…
Εγώ προτείνω στην didi να βάλει το ticket στο ταμείο 30ε. Τι 26ε? Τι τσιφουτιές είναι αυτές?
Αφού ξεκινήσαμε από 20ε, πήγαμε 23 και τώρα 25, ας πάμε ταμείο 30. Να μην ψάχνουν και οι άνθρωποι για ρέστα και κουράζονται.
Πουλαω ενα εισιτηριο για το λαιβ της Αθηνας αν ενδιαφερεται καποιος, στη τιμη των 23 ευρω. Στειλτε πμ οποιος ενδιαφερομενος.
Πουλάω και γω ένα των 25 για Αθήνα…
Τι εγινε ρε παιδια, πουλατε ολοι? Ελατε,καλα θα ειναι…
Ζηλεψαν τον Μαρινακη μαλλον…
…τι ώρα θα βγουν έχει ανακοινωθεί?:):!:
Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου (Stage Volume 1- Aθήνα)
Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30
Potergeist on Stage: 20:30 ? 21:10
Paradise Lost on stage :21:30
Το ταμείο του χώρου θα λειτουργήσει προς εξυπηρέτηση του κοινού από τις 19:00
…μια χαρά…πολύ βολικό πρόγραμμα…θενκς:):!:
Guys όποιος έχει σκοπό να πάρει εισιτήριο από το ταμείο σήμερα, ας μου στείλει ένα π.μ. να γλιτώσει και ένα ευρώ και να διευκολύνει και μένα να μη μου μείνει στο χέρι το εισιτήριο…
Εφτασε η μερα των Paradise Lost, επιτελους θα τους ξαναδω μετα απο εκεινη την κουτσουρεμενη χρονικα εμφανιση τους στο Rockwave. Ευχομαι να εχει κεφια ο φιλτατος Nick και να περασουμε τελεια… Α και ο,τι και να παιξουν οπωσδηποτε Embers Fire, που το παιζουν παντα στην Ελλαδα, μην ξεχνιομαστε…
Γύρισα λοιπον PL. Δε μπορω να πω, πέρασα αρκετά καλά. Είχε τα συν και τα πλην το λαϊβ αλλά οβεραλ μια χαρά ήταν. Εξάλλου εγώ προσωπικά ποτε δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις για να μη χαλιεμαι στο τέλος
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοί οι Lost , ωραία περάσαμε , δεν πιάνουν και υψηλά στανταρ απόδοσης στα live. To μοναδικό καλό του χώρου ότι είναι κοντά στο Μετρό. Κατά τα άλλα κακός ήχος και αφόρητη ζέστη. Ψιλοκοτέτσι. Ανεβάστε οπωσδήποτε setlist Potergeist .Πρώτη φορά τους άκουσα και μου άρεσαν πολύ, Με ποιο κομμάτι έκλεισαν ???
Πρέπει να είναι η έβδομη ή η όγδοη φορά που είδα live τους Λοστ, τους οποίους οι παλιότεροι του φόρουμ γνωρίζετε πόσο αγαπώ.
Και, μα την αλήθεια, αυτή η φορά κατά τη γνώμη μου ήταν από τις καλύτερες, τουλάχιστον των τελευταίων χρόνων. Οι Lost ήταν σε τρελά κέφια και αποδίδουν, πλέον, τα τραγούδια των διαφορετικών περιόδων τους, όπως τους αρμόζει. Τα τραγούδια των πρώτων δίσκων τους, βαριά και ασήκωτα, με τον Holmes να μη διστάζει πια να γρυλίσει στο μικρόφωνο… (κάτι που είχε εγκαταλείψει εδώ και 20 χρόνια σχεδόν!). Και τα τραγούδια των πιο electro περιόδων τους, με τα ωραιότατα τους samples, τις ταξιδιάρικες κιθαριστικές τους μελωδίες και όλα.
Και αν κάποια τραγούδια λέμε πως έχουμε ακούσει άπειρες φορές στα live, είναι γεγονός πως το να ακούσω κομμάτια όπως το “Mortals Watch The Day”, το “Over The Madness” , το “Isolate” και το απόλυτο (ευχάριστο) σοκ, το “Rotting Misery”… και με τον Holmes να βρυχάται κανονικά και εμένα να κοντεύω να πάθω καρδιακό και να παραληρώ γενικά… όχι, αυτό δε το περίμενα (ps, ποτέ δε κοιτώ τα playlist από πριν).
Οκ, δε θα μας χάλαγε να έπαιζαν και λίγο παραπάνω, μπας και ακούγαμε κανένα τραγούδι ακόμα, αλλά τους ξέρουμε τους Λοστ. Αυτοί είναι, τόσα χρόνια.
Ο ήχος εμένα προσωπικά, από εκεί που βρισκόμουν, μου φάνηκε πολύ καλός. Μόνο παράπονο η φρικτή πραγματικά ζέστη, έστιβες λίμνη κανονική από όλους μας εκεί μέσα.
Θα κλείσω λέγοντας αυτό: Μεταξύ μας. Ξέρετε πολλά συγκροτήματα που έχουν την ικανότητα σε ένα live, να μεταπηδούν από ένα “Rotting Misery” σε ένα “One Second”? Nαι, τέτοιες μπάντες με έμαθαν να μην έχω παρωπίδες στη μουσική.
Forever Shadow Kings.
Southern Crown.
Για τη ζέστη ό,τι ειπώθηκε, σε κάποιες φάσεις η κατάσταση ήταν πραγματικά αφόρητη.
Κατά τα άλλα τιμιότατοι οι Lost, με το καλύτερο σετλιστ που τους έχω δει και πολύ καλό ήχο, προς τη μέση που ήμουν εγώ τουλάχιστον. Mackintosh, Aedy, Edmondson και Erlandsson στα συνηθισμένα υψηλά στανταρ και ο Holmes την πάλεψε αρκετά. Σε Gothic και Rotting Misery (!) έβγαλε και μπρουταλ, δε του το 'χα.
Και ακούσαμε Over the Madness ε.
…πολύ καλό live, ασχέτως διάρκειας, με ικανοποιητικό σετ - λιστ, και καλή απόδοση απ’την μπάντα…και ο Holmes ήταν πολύ καλός τραγουδώντας με τρεις διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με την περίοδο που ήταν το κάθε τραγούδι…o Aaron Aedy εκπληκτικός, με απίστευτο κέφι, έπερνε όλη την ενέργεια απ’το κοινό, και την γυρνούσε πίσω διπλή…και με προβλήματα με την κιθάρα του…[SPOILER]Θεικό φινάλε με Last Time[/SPOILER]
…τους Potergeist τους πρόλαβα στο τελευταίο τέταρτο, και δεν με χάλασαν καθόλου
:):!:
Πραγματικά το rotting misery έσκισε πάτους…πολύ ωραία ερμηνεία… Δε μπορω όμως να χωνεψω οτι δεν άκουσα forever failure, as i die και enemy…και οι potergeist ενω τους ήξερα δεν τους είχα πολύ ακούσει και μου άρεσαν πολύ
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk