Paradise Lost - Tragic Idol

Και νομιζα οτι με 2 μονο κουτια θα ημασταν ενταξει, καταστροφη παλι :lol:

Τι εφκιασαν τα παληκαρια!:cry:

Εγω θα περιμενω να βγει και μετα θα το ακουσω, ουτως ή αλλως αυτο τον καιρο θα κανω μια επαναληψη-λιωσιμο σε ολοκληρη την δισκογραφια των Lost που εχω αρκετα κενα, οποτε θα κολλησει μια χαρα το καινουριο…

Παιδιά, αν μπορεί κάποιος ας κάνει την καλή και προς τα εδώ. :!:

EDIT: Κομπλέ.

Ναι ξέρω, είπα ότι θα τα πούμε μετά το Πάσχα, αλλά αυτό το Fear of Impending Hell είναι ΕΠΟΣ!

πωπω το doom σημειο στο To The Darkness!!!
μου θυμισε εποχες shades of god!!!

και τα lead/solos του mackintosh!!

παντως ανετα κολλαει να παιξουν τιποτα ξεχασμενο απο εποχες shades/icon!!!

τραγουδι σαν το tragic idol ειχαν χρονια να γραψουν.

καιρικες συνθηκες κατα την ακροαση του δισκου το πρωι.
μουντιλα-ψιλοβροχο-βροχη-χαλαζι(οσο ο δισκος πλησιαζε στο τελος)
ο καιρος ειναι συμμαχος \m/

Εκπληκτικό κομμάτι το ομώνυμο, βγαλμένο καρφί από το DT, μελωδιάρες, ρεφρενάρα, κλασικο massive hit παλιών καλών paradise lost.

Στο repeat είναι το άλμπουμ, 3 φορές σερί ως τώρα και δεν με βλέπω να ακούω τίποτα άλλο σήμερα. Εντάξει εγώ είχα ενθουσιαστεί και με τα 2 προηγούμενα εδώ απλά προσκυνάω.

Ετσι φτιαξτε με… Μακαρι να ειναι τοσο καλο οσο ακουω…

να αφιερωσουμε και ενα τραγουδι στη μνημη
του μεγα pete steele
νομιζω το ομωνυμο του ταιριαζει απολυτα…

Εφυγε παραγγελία για το fan pack version…και κρατιειμαι να μην πληρώσω συνδρομή στο decibel για το flexi με το αποκλειστικο bside.

3 φορες το εχω ακουσει το αλμπουμ και μου εχει μεινει. Σιγουρα ειναι μεγαλος δισκος. Θα περιμενω να ερθει και το δισκιον για να πεσει λιωσιμο. Καλη ανασταση…οι λοστ αναστηθηκαν παντως.:slight_smile:

οντως

το κομματι απο το decibel πως θα το βρουμε?

Ξεχώρισα ήδη απο τη δεύτερη ακρόαση το crucify, το tragic idol, το to the darkness, το fear of impending hell και το solitary one. Ο δίσκος είναι μια μίξη των παλιών pl με τους pl των νεώτερων άλμπουμ. Πάντως είναι καλύτερος ο δίσκος απο τον προηγούμενο και μου έχει κολλήσει περισσότερο. Αναμένω να δώ πραγματικά και τα κομμάτια του δίσκου που θα παίξουν live απο κοντά.

Καλα τοση ωρα κανεις δεν εχει αναφερει το ιντρο του Theories from another world?

Μπήκε! :papas:

ενα pm και εδω με το λινκ?:roll:

Το λοιπόν.

Με την πρώτη ακρόαση, μου φαίνεται φοβερός δίσκος. Ο Greg ξέφυγε τελείως. Πρώτη εντύπωση από όσα μου μείνανε: Solitary One τρελή ατμόσφαιρα, In This We Dwell ίσως το καλύτερο μαζί με το ομώνυμο(το οποίο ομώνυμο είναι βγαλμένο καρφί από DT, και με μία λέξη είναι έπος). Crucify, Fear of Impending Hell και To The Darkness κομματάρες, το Honesty in Death λίγο meh. Για τα άλλα βλέπουμε.

SPOILERΞαναμπήκε. :papas:[/SPOILER][/SPOILER]

To Honesty εμενα μου αρεσε παααρα πολυ παντως και συνεχιζει.

Για το ομονυμο τι να πεις, ανετα θα μπορουσε να ειναι B-side στο Draconian και απο πλευρας ηχου και απο πλευρας ποιοτητας. Ααααα ρε Γρηγορη λατρεια με τις lead σου.

Παω να συνεχισω το λιωσιμο.