παντως crucify και honesty
ακουγονται πολυ καλυτερα
στη ροη του δισκου
Για μένα όλα ειναι κομματάρες! Όμως έχω την αίσθηση ότι κάνει μια μικρή κοιλιά στην μέση με τα πιο γρήγορα κομμάτια…ίσως με τις επόμενες ακροάσεις να αλλάξω γνώμη. Πάντως τα Solitary One, Fear…, Honesty…, Tragic Idol & Worth Fighting…είναι κομματάρες που μόνο οι Paradise Lost γράφουν! Α, και να μην ξεχάσω να πω ότι η φωνή του Nick με έκανε να ανατριχιάσω ξανά!
εβαλα και πολακι για το καλυτερο τραγουδι.ψηφιζετε οσα θελετε:D
Εριξα στα 5 που είπα παραπάνω! Μισός δίσκος!
Πωωωωωω, απιστευτο αλμπουμ! Αυτο το fear of… κατευθειαν απο το draconian ξεπηδησε! Καλα το πε το παληκαρι πιο πριν… ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕΕΕΕ!!!
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
The Glorious End
Τι να λεμε ρε!ΔΙΣΚΑΡΑ!Το ομωνυμο,οπως ακριβως ειπε και ενα παλικαρι παραπανω,ειναι σα να βγηκε καρφι απο B-side του Draconian([B]ΟΛΑ ΤΑ Β-SIDE ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ ![/B]),εχει ιδια ατμοσφαιρα!
τη δευτερα ξεκιναει το τουρ τους
οπωτε θα ξερουμε και τι κομματια παιζουν
o adrian ποσταρε στο τουιτερ οτι προβαρουν νεα κομματια
τωρα εννοουσε νεα κομματια απο το νεο δισκο
ή γενικα νεα κομματια?
Πάλι σολάρες έγραψε ο Γρηγόρης. Μπράβο στη μπάντα, έβγαλε άξιο διάδοχο των θεϊκών κυκλοφοριών του παρελθόντος.
Δε θα σταθώ στο πιό είναι το καλύτερο κομμάτι του άλμπουμ. Εξάλλου κάτι τέτοιο για το συγκεκριμένο συγκρότημα δεν θα είχε και νόημα. Κάθε κομμάτι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, όλα έχουν την ομορφιά τους και την ατμόσφαιρά τους.
Κάθε ακρόαση θα αποκαλύπτει και κάτι παραπάνω. Προχωράμε.
σιγα μην ξεκουνηθουν και παιξουν τπτ εκτος embers fire,last time,one second.τοσα χρονια τους ξερουμε.
Οκ το έβαλα χθες με σκοπό να διαβάσω και από το πρώτο λεπτό ήμουν σε φάση
"ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ"
Εννοείται ότι δεν μπορεσα να διαβάσω γραμμή από το σκάλωμα.
Αγαπημένοι paradise lost :roll:
(τώρα για να ψηφίσω θα περιμένω μερικές ακροάσεις ακόμη)
καλα τι να λεμε? για ακομα ενα αλμπουμ οι λοστ μεγαλουργησαν.ειναι μια μπαντα που ξερω οτι ποτε δε θα βγαλει κατι μετριο.μου αρεσε ολο το αλμπουμ,ισως λιγο πιο πολυ ξεχωρισα το solitary one και honesty in death.αντε,ποτε βγαινει το επομενο? :lol: :lol: :lol:
Έχω βεβαιωθεί πλέον ότι μιλάμε για μεγάλο δίσκο. Είναι κατα πολύ ανώτερος απο τον προηγούμενο, και περισσότερο κολλητικός βέβαια, επηρεαζόμενοι σαφέστατα απο δικές τους παλαιότερες συνθέσεις.
επιτελους και ελεγα οτι ειμαι ο μονος που το πιστευει.δεν ξερω αν το εκαναν επιτηδες η απλα τους βγηκε,αλλα θεωρω οτι ολα τα τραγουδια ειναι χιταρες,και η μελωδια σου κολλαει στο μυαλο με την πρωτη.
το εχει σημειώσει και καποιος πιο πάνω.
ο holmes σε πείθει σε αυτόν τον δίσκο.
δεν είναι ο holmes του “δεν ξέρω να κάνω τίποτα άλλο οπότε συνεχίζω να τραγουδάω”, αλλά ο Holmes του “ΠΡΕΠΕΙ να τραγουδήσω!”
[B]ALBUM TRAILER[/B] Λεει αν και τον έχουμε ακούσει 150 φορές (αλλά μπορούμε να ακούσουμε λίγο την διασκευή)
edit…γαμώ τα λεφτά μου.
Το δεύτερο από τέλος είναι απλά must…
Όντως πολύ ωραίο μπλουζάκι.
Καλα αυτή πιστεύω θα εξαντληθεί…πρώτα σε αυτή πέφτει το μάτι και μετά στην μπλε
επίσης συνήθισα και το Crucify που δεν μου καθόταν καλά
[B]ΜΠΛΟΥΖΑΡΕΣ ΟΛΕΣ[/B] 8O8O8O
[B]Ειδικα 1η, 4η, 7η[/B]
Η γκρι είναι επική! Α, και το The Glorious End κρύβει τον ήλιο!