Εγω λεω να αφήσουμε ολο το αλμπουμ να το χορτάσουμε και να βγάλουμε συμπερασματα…Καλύτερα “χορτάτος”, κριτικάρεις καλύτερα.
Φαίνεται πάντως ότι εχει γίνει πολύ καλή δουλειά στις κιθάρες ! 8)
Εγω λεω να αφήσουμε ολο το αλμπουμ να το χορτάσουμε και να βγάλουμε συμπερασματα…Καλύτερα “χορτάτος”, κριτικάρεις καλύτερα.
Φαίνεται πάντως ότι εχει γίνει πολύ καλή δουλειά στις κιθάρες ! 8)
Νομιζω πως υπερβαλλετε λιγο. Απο λιγο εως παρα πολυ μη πω.
Αν αυτος ο δισκος ειναι του 10, τοτε το μεταλ εχει πεθανει ε. Το Fear of Impending Hell ομολογουμενως με εχει διαλυσει. Απο εκει κι υστερα, Worth Fighting For και Tragic Idol κλασσικα πολυ καλα PL τραγουδια, Solitary One και Theories αρκετα καλα κι αυτα, ε και για τον υπολοιπο μισο δισκο κατι τρεχει στα γυφτικα.
μεγάλη κουβέντα !
Ε ενταξει εσενα σου αρεσαν και τα προηγουμενα. Δεν ειναι καλυτερο απο το In Requiem παντως. Κατι Never For The Damned, Unreachable και Requiem κανουν σκονη το 70% αυτουνου. Σκεφτειτε το λιγο.
Το Ιn Requiem ήταν καταπληκτικό! Στο προηγούμενο κάτι με χάλασε μετά από τις πολλές ακροάσεις, πάλι είχε φοβερά τραγούδια αλλά σαν σύνολο κάπου έχανε. Αυτό μου αρέσει περισσότερο! Το θέμα είναι να δούμε αν θα αντέξει στον χρόνο. Οι κριτικές πάντως που διαβάζω είναι στο 90% αποθεωτικές.
Εγω να σου πω την αληθεια το In Requiem το αγαπησα μολις τωρα που το ξανακουσα επειτα απο αυτο το δισκο. Για να ειμαι ειλικρινης, ξερω οτι πολλες φορες ακουγομαι μαλακας και δεν το κανω επιτηδες, αλλα αν αυτος ο δισκος παιρνει 10, το Draconian τι θα επρεπε να παρει, 100; Το μισο album παντως μου αρεσει αρκετα εως πολυ, πιο πισω ειχα κανει edit κι ειχα βαλει τα κομματια που ξεχωρισαν στ αυτια μου. Αλλα απο κει και περα νταξει καλο ειναι σλοου δε χορσις.
Που είπαμε ότι πέρνει 10; 8O
Απλά ήταν ένας αρκετά καλός δίσκος πάντα υπό το πρίσμα της μπάντας που το έβγαλε, και χωρίς να λέμε ότι είναι καλύτερος απο draconian. Άσε που οι μισοί εδώ πέρα, μαζί και εγώ, είμαστε απλά φανμπόιδες
Είχε αρκετά πολύ καλά κομμάτια
Ok… Άν εγώ τώρα πω πως το In Requiem δε μ’άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ κι αυτό το τελευταίο το θεωρώ δισκάρα;
Τα 10άρια κλπ είναι για γέλια - μαλακίες του Hammer. Τον θεωρώ πάντως πολύ καλό δίσκο. Νησάφι με βαθμολογίες και συγκρίσεις, δείτε τα μεμονωμένα. Άν σ’αρέσει ο δίσκος φίλε γιούζερ είναι για 10. Άν δε σ’αρέσει είναι για 0. Τέλος.
Eγω δεν μιλαω για βαθμους ε γιατι θα μου την πεσουν οι φανμποηδες.
Το In requiem είναι δισκάρα και προσωπικά το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Το tragic idol το βρίσκω στα ίδια επίπεδα για καλύτερο δεν ξέρω ακόμα. Πάντως αποτελεί γεγονός πως τα 10αρια του hammer κάνουν ζημιά (10αρι είχε πάρει και το In requiem).
Κάνουν ζημιά σ’αυτούς που ασχολούνται μ αυτά και δεν τα θεωρούν ΜΑΛΑΚΙΕΣ
A απο εκεί προήρθε το δεκάρι! Μάλιστα
Ευτυχώς που είσαι κ εσύ γιατί νόμιζα ότι έιμαι ο μόνος που τον βρήκε μέτριο,με 2-3 ακροάσεις που έκανα.
επιτελους αρχισαν τα οργανα:band:
οι βαθμοι ειναι μαλακιες.και ναι οντως αν αυτο ειναι για 10 το icon ειναι για 200.το θεμα ομως δεν ειναι η συγκριση με το draconian(τελειως ακυρη η αναφορα στο ροκινγκ περι διαδοχου,ουτε καν)αλλα πως ακουγεται για lost του 2012.ε εκει γαμαει.πειτε μου μπαντα που στο 13ο δισκο της γραφει τοσες κομματαρες.
απο κει και περα το in requiem ειναι η πιο φουσκα δισκος των lost.σου φευγουν τα σαγονια στις πρωτες ακροασεις,αλλα 3-4 κομματια αξιζουν(αντικειμενικα,γιατι φανμποικα ακομα το ακουω ολακερο)
Πάντως για να ακουστεί και μια τρίτη άποψη…αντιλαμβάνεστε ότι όσοι (σαν εμένα) περιμένουμε στωικά την επίσημη κυκλοφορία κοντεύουμε να τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε εδω μέσα !!!
Εντάξει γούστα είναι αυτά.Πάντως τον έχω ακούσει απο το πρωί 7-8 φορές και ο δίσκος ειναι πάρα πολύ καλός.Για δεκάρια και βαθμολογίες δεν μιλάω,είπαμε γούστα.
Ο μισός κατά την αποψή μου είναι εκπληκτικός.Δηλαδή fear of impending hell,theories from another world,in this dwell,tragic idol,the glorious end σπέρνουν.Πάντως το solitary one που ανοίγει τον δίσκο το θεωρώ μάλλον το χειρότερο.
Υπερβάλλεις… Γι αυτό είναι το φόρουμ. Καθένας γράφει τα δικά του κ τη γνώμη του που μπορεί να αναιρεί κάθε άλλη γνώμη Κι εγώ περιμένω την κυκλοφορία κ με κάποιες απόψεις διαφωνώ κάθετα αλλά δε θα τρελαθώ κιόλας
Δεν με καταλαβες. πιο πολυ μιλούσα για την ανυπονησία μου ακουσω τον δίσκο και όχι για τις αντικρουόμενες απόψεις εδώ μέσα. Άλλωστε μπορώ να πω ότι εδώ και πολλά χρόνια παρατηρώ μια τόσο μεγάλη σύμπνοια στις απόψεις για κανούργιο δίσκο των λοστ. Όταν πχ είχε βγει το ρεκβιεμ …εντάξει η κατάσταση είχε ξεφυγει ο ένας το εθαβε… ο αλλος το απωθέωνε, το ίδιο και με το faith πάνω κάτω
και για να προκαλεσω λιγη αναστατωση.σετλιστ απο την πρωτη σταση της περιοδειας στο καρντιφ εψες.
εχει εκπληξεις:D
[SPOILER]
Desolate (λολ)
Honesty in Death
[B][SIZE=“4”] Widow [/SIZE][/B]
Isolate
Hallowed Land
[B][SIZE=“5”]Soul Courageous [/SIZE][/B]
To the Darkness
Praise Lamented Shade
Pity the Sadness
True Belief
As I Die
[B][SIZE=“3”]Symbol of Life [/SIZE][/B]
Tragic Idol
The Enemy
Encore:
One Second
Fear of Impending Hell
Faith Divides Us - Death Unites Us
[/SPOILER]
Αν λεγαμε για αλλα κομματια στην αρχή οταν ακουσα Faith divides us… μου αρεσε το Αs Horizons End και Universal dream αλλα θα μπορουσαν να είχαν γινει ακόμα καλύτερα τραγούδια… Ειδικα το 2ο θα ήταν ενα ωραίο doomy τραγούδι αν ήταν λίγο πιο αργο και με λίγο πιο εμπνευσμένα περασματα μεταξύ κουπλέ-ρεφρεν !
Γιαυτό λεω να μη βιαστουμε να βγαζουμε γρήγορα συμπερασματα! Εχουμε χρόνο μπροστα μας να το κρίνουμε το αλμπουμ!