Paradise Lost - Tragic Idol

Πολύ δυνατό κομμάτι κι αυτό! Ειδικά το κλείσιμο του Greg, πςςςςςςςςςς! Άνετα χωνόταν στο άλμπουμ, τους έπιασαν οι ντροπές

Πολύ καλό κομμάτι, κρίμα που δεν το έβαλαν στο δίσκο…

Το θεμα δεν ειναι οτι δεν το βαλαν στο δισκο, το θεμα ειναι οτι το ρίξαν σε ενα τρεχα γυρευε flexi σε περιοδικο το οποιο μπορεις να αποκτησεις μόνο με συνδρομη. Ανετα θα καταληξει το πιο σπανιο τους κομματι, αναμένω τιμες ebay.

Αντε βρεσ το τωρα …και είναι φοβερο κομμάτι φοβερη κιθάρα…το καλυτερο b side εδω και πάρα πολύ καιρό .

ετσι ειχαν πει αλλά εδω δεν δείχνει οτι μπορείς να το πάρεις χωρίς συνδρομή??!

Πάντως φαίνεται οτι η αποχή των Lost απο την συγγραφή περισσότερο heavy/extreme για τα δεδομένα τους πάντα κομματιών έχει επίπτωση και στο poll…υπο άλλες συνθήκες και σε άλλη εποχή το Theories θα ήταν πρώτο με διαφορά…επίσης και τα To the darkness και το In this we dwell…κομματάρες επίσης το Solitary One και το a Glorious end…

ψηφισα και εγω.fear και tragic idol τα καλυτερα(φαινεται και απο το αποτελεσμα).
απο κει και περα ερωτας με το solitary one και κολλημα τα in this we dwell και worth fighting for.

Εγώ μετάνιωσα που δε ψηφισα το Το The Darkness και ψηφισα εκτός από In this we dwell ,fear of impending hell που δε τα μετανιώνω, το Worth fighting for το οποίο αν υπάρχει πιθανότητα διόρθωσης θα το εβαζα στο Το the darkness ! Εχω κολλησει ασχημα!

δεν νομιζω οτι εχει να κανει με αυτο που λες
τα fear και tragic idol ειναι τα πιο εμπνευσμενα κομματια του δισκου
και τα πιο paradise lost
το theories δεν θυμιζει paradise lost
ουτε και το to the darkness με εξαιρεση το doom σημειο

εδιτ: επισης εξωφυλλο και στο terrorizer

Συμφωνώ απόλυτα με signal! Και πραγματικά απορώ με κάποιες κριτικές που διάβασα από δω και από κει που λένε ότι το Theories…θυμίζει παλιούς Paradise Lost! Άλλη μπάντα ακούω τόσα χρόνια??? :-k

ειναι απλα θεωριες απο αλλο κοσμο:p

Διαφωνώ! Το Hallowed land εχει το περίπου ίδιο [U][B]ύφος (προσοχη για υφος μιλαω)[/B][/U] με το Το the darkness. Αν ηταν ετσι το κομματαρα του b-side μονο paradise lost δε μοιαζει με solo περασματα, solo επιδειξη και ρυθμικα που παραπέμπουν τρανταχτα απο αλλου!

Θελεις να ακουσεις το Into the void απο Black sabbath ; Γιατι κι αυτό εχει Doom σημείο!

πολυ καλος δισκος οντως,καλυτερος απτον προηγουμενο…

ενιωσε κανεις deja vu στο solitary one κατι απο i remain?

μπα.το solitary μου θυμιζει το never for the damned.ειναι και τα 2 τους μακραν τα πιο dark κομματια των λοστ θεωρω.

Καλησπέρα στην παρεα:) Να πω και εγώ κάποια πραγματάκια για το νεο άλμπουμ…
Σε γενικές γραμμές με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Κομμάτια όπως το fear, in this we dwell, theories, tragic idol, to the darkness, τα βάζω ξανά και ξανά να ακουσω την τελευταία βδομάδα, glorious end, honesty και worth fighting for ειναι εξαιρετικα επισης. Συνολικά μου αρέσουν όλα τα κομματια εκτός απο τα δυο πρώτα. Το crucify ειναι καλο μεν αλλα δε με έχει κερδίσει ακόμα όπως τα υπόλοιπα και το solitary one μου δινει την αισθηση του μη ολοκληρωμενου, νομίζω ότι είναι κάπως μόνοτονο…
Συγκρίσεις με παλιότερα δε θα κάνω, είτε αφορούν το 95’ είτε την εποχή του SoL κτλ, σημασία έχει ότι μετά απο 20 και πλέον χρόνια μπορούν να βγάζουν ακόμα δισκους τέτοιας ποιότητας, δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλές μπάντες που μπορούν να λένε ότι ο 13ος δίσκος τους βγήκε ΕΤΣΙ…
Με απλά λόγια, δισκαρα!:smiley:

Το The last fallen savior το άκουσα χθες, χωρίς καμία αμφιβολία είναι κομματαρα δεν το συζητάμε, είναι όμως και πολυ διαφορετικό σε σχέση με τα αλλα, δεν “ταιριάζει” νομίζω με τον υπόλοιπο δίσκο. Φαντάζομαι ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν το έβαλαν και κατα τη γνώμη μου καλά έκαναν…κανένα πρόβλημα έτσι και αλλιώς, υπάρχει ήδη στα γνωστά μέρη για κατεβασμα8)

P.s Οποιος θέλει να πάρει μια καλή γεύση απο το ending through changes ας κοιτάξει στο iTunes και ειδικά αυτοί που έχουν iPhone, iPad. Έχουν βάλει το άλμπουμ και υπάρχει 1,5 λεπτό περίπου preview. Αυτο που μπορώ να πω είναι μου αρέσει πολυ αυτο που ακούω…ατμόσφαιρα, μελωδία, κομματαρα και αυτο

απο τι φαινεται κανουνε μικροαλλαγες στο σετλιστ

αντι για isolate παιξανε το χιτακι erased
αντι για hallowed land παιξανε forever failure
και αντι για το to the darkness το in this we dwell

ελπιζω τα 2 πρωτα να μην τα αλλαξανε
κρινωντας απο αντιδρασεις του κοσμου

Εννοειται προτιμαμε Forever Failure απο Hallowed Land μωρεεεε!

Ε όχι και εννοείται!!! Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την Δευτέρα για να ακούσω την διασκευή στους Spear Of Destiny! Αν το βρει κανείς νωρίτερα…ξέρετε :wink:

γιατι το ending thru changes βγηκε?

Μπα ούτε και αυτό…ισχύει ότι και πιο πάνω!