Paradise Lost - Tragic Idol

μου ρθε mail οτι ταχυδρομηθηκε
ευελπιστω δευτερα με τριτη!!! :D:D:D

εχω συνεντευξεις απο metal hammer και terrorizer
προσπαθω να τις ανεβασω
αλλα οταν αντιγραφω το λινκ εδω
το μεγεθος δεν ειναι ικανο για να τις διαβασει κανεις
τι κανω λαθος?

Στο itunes υπαρχει sample διαρκειας 1:30!

δε ξερω τι παιζει με itunes εγω βρηκα αυτο

Καλά έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν! Πολύ καλό αλλά μόνο ένα λεπτό…

ναι ωραιο σονγκι.ε αυριο-μεθαυριο θα το ακουσουμε ολο

Ίσως λίγο off topic αλλά μόλις γύρισα από live τους και δυστυχώς για άλλη μια φορά μετριότητα. Τα καινούργια ακούγονται πολύ ωραία live αλλά…anyway, καλό setlist, λογικα θα μπούνε και αλλά από το καινούργιο μέχρι να έρθουν εκεί…

ατάκα της βραδιάς : we’re paradise lost from 30 miles down the road…:stuck_out_tongue:

Γιατί ρε συ …δεν του έβγαινε η φωνή πάλι ? ο ήχος ? Εντάξει εγώ τουλαχιστον σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι είναι μια αρκετά καλή live μπάντα …

απο το twitter του adrian erlandson

“[I]I ruined PL, sorry![/I]”

τι σκατα σημαινει αυτο???

εδιτ:

ΗΡΘΕ ΤΟ CD!!! FUCK YEAH!!!

Οτι κουραστικε τόσο που εγινε ερείπιο!

…άρα προφανώς δεν αναφέρεται σε live εμφάνιση :stuck_out_tongue:

Είναι αρκετα μονολεκτικό ετσι όπως το διατύπωσε. Δε ξέρω! Ρωτήστε τον!

Ακούγοντας το αλμπουμ διαπίστωσα ότι τα Crucify και Honesty In Death (τα οποία ήταν και τα πρώτα που ακούσαμε πριν την επίσημη κυκλοφορία) είναι (κατ’ εμέ) τα χειρότερα το δίσκου. Μου κάνει εντύπωση γιατί υποτίθεται ότι είχαν διαρρεύσει σκοπίμως για την προώθηση του δίσκου. Δεν εννοώ ότι είναι χάλια τραγούδια, ίσα-ίσα. Απλά τα υπόλοιπα κομμάτια είναι σαφώς ανώτερα. Επίσης και το Solitary One μου φάνηκε ολίγον βαρετό. Γενικά ο δίσκος είναι πολύ καλός, αλλά όχι καλύτερος των δύο τελευταίων τους. Στα ίδια(υψηλά) επίπεδα θα έλεγα, χωρίς ωστόσο να κάνουν το τεράστιο μπαμ. Εξακολουθώ να θεωρώ το In Requiem το καλύτερο από την εποχή του Draconian Times

Χμ αν θες να συγκρίνω ηχητικα το (παραδειγμα) frailty με το -παρε οποιο θες- από ηχο κιθαρας του καινουργιου (παραδειγμα Τhe Glorious End) προτιμώ το 2ο!

Edit: Για το In requiem,ανοιγεις αλλη συζήτηση και γω ακομα δε ξέρω να απαντήσω! Θα απαντηθει με το χρόνο!

Έχει πολύ ενδιαφέρον πόσο διαφορετικές απόψεις έχουμε γενικά!

Ας πούμε εγώ θεωρώ πολύ κατώτερο το Ιn Requiem από το Faith Divides Us…

Όλοι αγαπάμε Lost αλλά πάντα θα διαφωνούμε :stuck_out_tongue:

Εγω παντως εστειλα χθες τη κριτικη μου και το clue ειναι το ακριβως αποπανω. Το ιδιο καλο με το In Requiem σε γενικες γραμμες. Η διαφορα ειναι οτι εχουν μοιρασει τις δυνατες στιγμες καλυτερα στο tracklisting, στο IR ακους το πρωτο μισο του δισκου που ειναι καλο, και μετα οταν περνας το Unreachable παρατηρεις μια κοιλια ΝΑ με το συμπαθειο. Και το Fallen Children τρωγεται δλδ αλλα αυτα τα πληκτρα του σκανε τελειως αταιριαστα και το καταστρεφουν.

Solitary One παντως μεγαλο κομματι, κλεψιμεικο κλεψιμεικο, αλλα πρωτη φορα που εγραψαν κατι με θρηνωδια που μου εφερε εστω και λιγο το Gothic κατα νου. Αλλα απαιτει αλλο mood για να το προσεξει κανεις, με εμενα δλδ ετσι εκατσε.

εγω μόλις το τσίμπησα το cd και επιτέλους είμαι έτοιμος να διαμορφώσω προσωπική άποψη. Ένα είναι σίγουρο θα το ακουσω πολλές φορές μέχρι να γράψω κάτι εδώ .

Όποιος αγοράζει το cd από δισκοπωλείο αν μπορεί ας γράφει από ποιο και την τιμή!

Να ξέρουμε όσοι θα το αγοράσουμε τις επόμενες μέρες!

METAL ERA 22 EURO SPECIAL EDITION

Θα πάω αύριο να το τσιμπήσω. Το δεύτερο cd έχει μόνο τα 2 bonus tracks?

παντως το limited edition ειναι φοβερη συσκευασια
και οσοι το κανατε preorder θα το βρειτε και υπογεγραμμενο… :D:D

τα μπονους τα ακουσα μια φορα το πρωι πριν φυγω
οπωτε δεν μπορω να κρινω ακομα
αλλα παντως μου αρεσαν ετσι σαν πρωτη φορα