Ti κλεψιμέικο ; Αν εννοεις οτι κλέψαν τους ιδιους τους εαυτους, καλύτερα τοτε! Αν κλεγομαστε αν κλεβουν δε θα βγάλουμε ακρη ! Ολοι οι σημερινοι καλλιτεχνες απο ολο το φασμα τις μουσικης καπου εχουν επηρρεαστει !
Για το πρωτο που υπογραμμισα το fallen children και το Unreachable εχουν καλυτερα πλήκτρα απο το παραδειγμα το First Light που τη χαντακωνει στο τέλος τη κιθάρα ξεκρεμαστη:
παρε παραδειγμα το 2:05 που θα μπορουσε να επερνε ενα αρκετα καλο σλάιντ η κιθάρα ή κατι αλλο και δε το κανει με αποτελεσμα να εχει αταιριαστα πλήκτρα και κιθαρα! Με αποτέλεσμα να μπορουσε να γινόταν ακόμα καλύτερο το τραγούδι.
Εαν η διαφορα ειναι ενα ευρω, θα προτιμουσα ανετα Metal Era γιατι πολλες φορες εχει τυχει πακετα να μου εχουν ερθει “χτυπημενα”. To play.com εχει καλες τιμες αλλα δυστυχως δε κανει καλο packaging και δεν θα το συνιστουσα για αγορα τετοιων εκδοσεων.
Οσον αφορα το βινυλιο παντως απ οσο ειδα η Nuclear Winter εφερε κοπιες στα 16 ευρω οποτε οσοι τυχον ενδιαφερομενοι… κλικ και βουρ.
Γιατί πάλι τα bside είναι τόσο κομματάρες ;;; Νομίζω ότι αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στη μουσική βιομηχανία πια ! Γενικά η συσκευασία του special edition είναι πολύ καλή συστήνεται ανεπιφύλακτα.
[B]OFF TOPIC:[/B]Έχω κάνει παραγγελία από το play.com το Paradise Lost και το High On Fire. Μου το έστειλαν από τις 19\4 (και τα περιμένω).
Μου έχουν χάσει ήδη το πρώτο cd που παρήγγειλα από αυτούς, το νέο Anathema. Γενικά, τώρα άρχισα να ψάχνω την φάση με τα eshops, αλλά επειδή και στο Amazon μου έχασαν το Barren Earth πριν καμιά δεκαριά μέρες, αρχίζω να το ξανασκέφτομαι. Προτιμώ να δίνω 4-5 ευρώ παραπάνω για να το πάρω από το δισκάδικο, παρά να μην ξέρω αν θα μου έρθει.
Έχετε ανάλογες εμπειρίες;
[B]ON TOPIC:[/B]Ο δίσκος είναι κορυφαίος, αλλά μόνο ο χρόνος θα κρίνει αν τελικά είναι τόσο καλός όσο τα Icon και Draconian.
Θα προτιμούσα 1-2 τραγούδια σε στυλ Over the Madness ή Requiem.
Πάντως, το In Requiem με συγκίνησε περισσότερο απ’ όσα κυκλοφόρησαν μετά το Believe in Nothing.
Θα έχει πλάκα μετά από κάποια χρόνια οι Lost να ξαναπειραματιστούν.
Κοιτα για να καταλαβεις τι γινεται, απο play.com εχει τυχει να μου ερθουν πραγματα μετα απο δυο γεματες βδομαδες. 14 μερες νομιζω ειναι το οριο που μου εχει τυχει. Δεν θα το απεκλεια οτι μπορει να σου σκασουν τα δεματα στο ακυρο, γιατι βλεπεις τα παραγγειλες τη περιοδο του Πασχα… κι ειναι λιγο αγραφος νομος οτι τη περιοδο των Χριστουγεννων / Πασχα ειναι καλυτερα να αποφευγονται παραγγελιες γιατι ολοι εκεινη τη περιοδο στελνουν μαζικα λογω εορτων. Οποτε περιμενε λιγο ακομα, μπορει απλα να κολλησαν στο δρομο.
Οντως πολυ ωραια η συσκευασια, και το αλμπουμ εξαιρετικο καιι πολυ καλα δουλεμενο. Ο Γκρεγκ εχει κανει τρομερη δουλεια, ισως τη καλυτερη μετα το draconian times. Χωρις αυτον σε τετοια φορμα τα τραγουδια θα ακουγοταν πολυ διαφορετικα. Πραγματικα αψογη δουλεια. Δεν ξερω αν ειναι καλυτερο απο οποιοδηποτε προηγουμενο τους αλμπουμ ουτε με ενδιαφερει, αλλα ξεπερασαν τις προσδοκιες μου και αυτο ειναι που μετραει. Μεσα στα αλμπουμ της χρονιας σιγουρα.
Υ. Γ Το μπονους στη σπεσιαλ εκδοση δε με ενθουσιασε και καλως το αφησαν εξω, η διασκευη ομως μου αρεσε πολυ. Επισης το αλλο τραγουδι που θα κυκλοφορησουν στο περιοδικο ειναι πολυ καλο . Θα μπορουσαν να το βαλουν τουλαχιστον στη σπεσιαλ εκδοση.
κατσε ρε πλακα μας κανεις?εφυγαν 19 με ΣΚ μεσα και ηθελες να ερθουν?
και μενα μου εχει τυχει να κανουν 2 βδομαδες και 20 μερες σε ακραια περιπτωση,οποτε μην αγχωνεσαι,αλλωστε το play δινει περιθωριο 21 μερες και μετα τους λες οτι δεν εφτασε
σορρυ για το οφτοπικ αν ειναι ας μεταφερθει στο καταλληλο τοπικ
Πω ρε, δεν έχω γράψει σ’αυτό το θρεντ από το ξεκίνημα του.
Ναι λοιπόν, τον άκουσα τον δίσκο, μάλλον πρέπει να επανέλθω και με ένα δικό μου review για να μην απορεί και ο midnight g. :PP
“Μεγάλα” ερωτήματα γεννιώνται: Τι άποψη θα έχω σχηματίσει άραγε έχοντας κατά νου τα εξής: 1) τα σχόλια μου περί “συντηρητικής στροφής” των Λοστ πολλούς μήνες πριν. 2) το γεγονός πως αγάπησα τα πειραματικά τους άλμπουμ (ειδικά το One Second) και μου λείπουν εκείνες οι μέρες και 3) το οτι τα τελευταία άλμπουμ τους μου άρεσαν, αλλά ως εκεί.
Τις επόμενες μέρες, και αφού το ακούσω 2-3 φορές ακόμα, θα επανέλθω. :PP
δεν ξερω αν θα τους ηθελα να πειραματιστουν σε καποιο νεο ηχο για αυτους
πχ και ο χολμς και ο μακιντος γουσταρουν κβελερτακ, δεν νομιζω οτι θα τους ηθελα να προσπαθουν να βαλουν στον ηχο τους τον ηχο των κβελερτακ
απο την αλλη θα τους ηθελα να δοκιμαζανε κατι ισως πιο doom/λιγοτερο μελωδικο και λιγοτερο πιασαρικο, κατι κοντα στον ηχο του shades of god
αλλα αυτο παλι δεν θα θεωρειται πειραματισμος,αλλα μια ακομα προσπαθεια επιστροφης στο μεταλ παρελθον τους.
οπωτε i’m happy with what i got
και στην περιπτωση του νεου αλμπουμ
οπως ειπε και ο christendom
ξεπερασαν τις προσδοκιες μου
και απο τι βλεπω απο σχολια και κριτικες
το κερδισανε το στοιχημα
δεν θυμαμαι να εχει συζητηθει ετσι καποιο απο τα 3 τελευταια τους αλμπουμ
ο χολμς σε ερωτηση στη συνεντευξη στο τελευταιο χαμερ σχετικα με το αν θα ξανακανουν πειραματικα αλμπουμ απαντησε σιγουρα οχι,και αν γινει κατι θα γινει ως προτζεκτ και οχι ως paradise lost.αρα οσο πειραματιστηκαν,πειραματιστηκαν.
α και κατι μου λεει οτι ο ellanor γουσταρει,αλλα δεν εκδηλωνεται8)