Paradise Lost - Tragic Idol

Χαχα, οι Lost είναι σαν εκείνες τις γκόμενες στις οποίες έχεις τόση αδυναμία, που ντρέπεσαι να εκδηλωθείς. :PPP

Καλά και το 99 έλεγε ότι δεν θα ξαναγυρίσουν στο μεταλ, και δεν θα ξαναφήσει μαλλιά και μπλα μπλα μπλα…

Την ώρα που πέρασα από metal era είχε τελειώσει η limited… γκαντεμιά :stuck_out_tongue:
Θα ξαναφέρει βέβαια…

Για να πνίξω τον καημό μου αγόρασα την deluxe έκδοση του The Gallery των DT 8)

Ρε σεις για οποιον δεν το εχει παρει ακομα,μολις το παρειγγειλα απο εδω
http://www.cmdistro.com/Item/Paradise_Lost_-Tragic_Idol-ltd._ed._digi_box-/41671
Θυμομουνα οτι εχουν καμποσα μεταφορικα, αλλα το εβαλα στο καλαθι και περνωντας τα βηματα μεχρι να προστεθουν και τα μεταφορικα τελικα 0 μου εβγαλε.
Κοιταξα και στο paypal μου και τελικα μονο 15$ πληρωσα (δηλαδη 11,90 ευρω),δεν ξερω αν εχει γινει κανα λαθος αλλα προς το παρον κανονικα προχωραει η παραγγελεια.
Οποιος ενδιαφερεται ας το κοιταξει

Η limited edition είναι επιεικώς ένα αριστούργημα !

την εχω παρει,αλλα δεν μου εχει ερθει ακομα.
τα μπονους εχουν κυκλοφορησει πουθενα?

ναι εχουν κυκλοφορησει
οπως εχουν κυκλοφορησει και τα γιαπωνεζικα μπονους
κατι λαιβ εκτελεσεις

οντως η limited ειναι καταπληκτικη
το μονο που με χαλαει ειναι το 2ο cd
θα προτιμουσα να ητανε ολα τα κομματια σε ενα cd
ή αν τους αρεσει η ιδεα του μπονους cd
να ητανε σε μια ξεχωριστη θηκη και να ειχε παραπανω κομματια

Καποιο λαθος ειναι σιγουρα, και εγω το εχω παραγγειλει αλλα η πληρωμη δεν εχει ολοκληρωθει (οπως και η δικη σου), ειναι ‘‘pending’’. Μακαρι να μας το στειλουν για $15 συνολικα, οταν η wholesale τιμη ειναι 13.50 ευρω χωρις μεταφορικα :lol:

[U]Εδω[/U] μπορειτε να διαβασετε μια δευτερη γνωμη. Οσοι αγορασατε τη limited εκδοση του CD καντε μια καλη και βγαλτε καμια φωτογραφια, επειδη δεν το κοβω καθολου απιθανο να την αγορασω για το εικαστικο της υποθεσης.

Χμμμ ενάξει όλα είναι θέμα γούστου αλλά το ρεφραιν του Honesty In Death είναι γαμάτο! Με έπιασε από τα μούτα με τη μία! Για 7 δεν είναι πάντως, πιστεύω ότι είναι για παραπάνω. Όχι για 10 σαν τα Icon, DT, One Second, Gothic, Shades Of God, λίγο παρακάτω.

Επίσης να πω ότι η διασκευή είναι φοβερή όπως ακριβώς την περίμενα! Μεγάλη μπάντα ρε πούστη!

Καλα εδω εβαλε πιο πολύ το καινούργιο των Anathema,χαρακτηριζοντας ότι διανύουν τη καλύτερη περίοδο τους, παρά το καινούργιο των PL. Ενταξει ωραία μερκά τραγούδια τους αλλα το πολύ ναούρισμα φέρνει υπνηλία και σε καμια περίπωση δεν ειναι η καλύτερη στιγμή τους ! Και πολλά μπορώ να πω ότι επηρρεαστηκε η μουσική των Anathema τώρα!

Αλλα απόψεις είναι αυτές! Ο δισκος των PL θα δείξει με το χρόνο!

ρε συ angmar
τι εννοεις οταν λες οτι για δευτερη φορα εχουν τραγουδια που δεν θυμιζουν το υφος των paradise lost?

απο το one second και επειτα εχει αλλαξει το songwriting της μπαντας
σε καθε δισκο και επειτα
και κυριως απο το believe in nothing και μετα
υπαρχουν τραγουδια που εχουν σημεια, ριφ, μελωδιες που θυμιζουν κατι αλλο
ειτε απο μπαντες που τους επηρεασαν (η αρχη του I remain ειναι βγαλμενη απο δισκο morbid angel)
ειτε απο πιο συγχρονα γκρουπ, μιας και τα μελη της μπαντας συνεχισαν να ακουνε καινουργια μουσικη και να αντλουν εμπνευση απο νεα ειδη (πχ η ρυθμικη στο close your eyes)

και αυτο που λες για τις συνθεσεις και τις δομες των τραγουδιων
κολλαει περισσοτερο στον προηγουμενο δισκο που ηταν οντως οτι ναναι
με μισθωμενο drumming

anyway
ασχετα απο βαθμους και κριτικες (που απο τι εχω καταλαβει γενικα τα εχει παει εξαιρετα)
ειναι πρωτη φορα που βλεπω σχολια ικανοποιησης απο τους οπαδους
οχι γιατι οι lost παιζουνε μεταλ αλλα γιατι οι lost βγαλανε καλο δισκο

και το honesty in death λογικα σου θυμιζει μια true belief μιξη με as i die
και το σχολιο για το ρεφραιν του κομματιου ειναι λιγο ακυρο αν αναλογιστεις
οτι στο true belief το ρεφραιν ειναι μοναχα 2 λεξεις που επαναμβανονται περισσοτερες φορες απο το honesty in death

Ναι αλλα εκεινο μου αρεσει. :stuck_out_tongue: Τι να σου πω, η γνωμη μου δεν αλλαζει. Η διαδικασια ειναι το ακουω —> μου αρεσει / δε μου αρεσει —> σκεψη / επεξεργασια —> γιατι μου / δεν μου αρεσει; —> κειμενο. Τωρα, αν θα εβαζα 7 ή 8 ηταν κατι τελειως τυπικο για μενα στη παρουσα φαση γι αυτο και το αναφερω οπως το αναφερω στον επιλογο. Πιο κατω ή πιο πανω δεν παιρνει παντως για μενα για διαφορους λογους.

Περι δευτερης φορας παντως εστιαζω στους τελευταιους δισκους της μπαντας γι αυτο και λεω περι τριτης εποχης. Αλιμονο μη συγκρινα το Gothic με το Host δλδ. :stuck_out_tongue:

λοιπον το χε βγαλει ηδη φωτογραφια η γυναικα
οπωτε here you are

αυτο που βλεπεις με το γνωστο εξωφυλλο ειναι το βιβλιαρακι
η θηκη που περιεχει το cd εχει αλλο artwork
και το μπονους cd οπως βλεπεις μπαινει σε μια εσοχη του κουτιου

…πολύ καλή συσκευασία…αλλά το bonus cd έχει πάλι μόνο δυο τραγούδια…είναι όμως πραγματικά μια lmt edition:):!:

Το άκουσα πρώτη φορά χτες, με απογοήτευσε σε σχέση με το τι διάβαζα εδώ μέσα. Καλύτερο από το προηγούμενο μόνο, τίποτα παραπάνω. Θα το λιώσω τις επόμενες μέρες και θα επανέλθω.

Εντύπωση μου έκανε που στην κριτική του Angmar διάβασα αρνητικό σχόλιο για το refrain του ‘‘Honesty in death’’, το μοναδικό σημείο που εμένα μου έκανε αμέσως κλικ σε όλο το album. :!:

Πάντως σε πολλά σημεία στο δίσκο παρατήρησα το μεγάλο μέιον των Lost τα τελευταία χρόνια. Φτωχές φωνητικές γραμμές από το Holmes. Για άλλη μία φορά.

Anyway, πρώτες σκέψεις απλά, θα δούμε πώς θα ‘‘μεγαλώσει’’ ο δίσκος.

To Never take me alive μου θυμιζει BIN.

τους ειδα χθες λαιβ στο λονδινο
και δυστυχως δεν…
ακομα σκεφτομαι αν φταιει μονο ο αντι-λαιβ holmes και η μια ωρα και ενα τεταρτο που κρατησε το λαιβ
η το γεγονος οτι οι paradise lost λαιβ ποτε δεν προκειται να ειναι αυτοι που ηταν
πριν 15 χρονια (εμφανιση,αποδοση,τραγουδια,κοινο κλπ κλπ)

anyway
τα νεα κομματια ακουγονται πολυ καλα ζωντανα
και πολυ ευχαριστη η εκτελεση του soul courageous σε πιο μεταλ υφος

ασχετο
αλλα το Scala οπου εγινε η συναυλια
audio engineer ηταν ο alex balakakis τραγουδιστης των hannibal,spitfire κ.α.

τελικα μολις μου ηρθε μαιλ στο οποιο ζητουσαν και συγνωμη γιατι καθηστερησαν 3-4 μερες την αποστολη λογω προβληματος στην αποθηκη, το cd τελικα εφυγε και πληρωσα 11,80 ευρω.

:lol: καλο αυτο, ελπιζω να το λαβω και εγω :slight_smile: