Χαλι μαυρο ο ηχος αλλα το κομματι μου φανηκε γαμηστερο. Dem leads.
Ρίχτε εδώ μια αυτιά και ματιά… http://www.metal-hammer.de/video-audio/premieren/article283550/paradise-lost-exklusiv-beim-video-dreh-von-honesty-in-death.html
Λοιπόν τελικά η σχετική απογοητευση μου (ναι το παραδέχομαι) κράτησε πολυ λίγο και εξηγούμαι :
με προλαβες !
Αυτά τα γαμημένα τα lead του Greg!!!
Και τα φωνητικά not bad καθόλου
Στο δίσκο σίγουρα θα είναι μια χαρά τα φωνητικά, στα live μας τα χαλάει αλλά τι να τον κάνουμε…
η κιθαρα σπερνει ολεθρο.τι leads ειναι αυτα γαμω την πουτανα:cry:
λαιβ βεβαια ειναι ψιλογτπ η φωνη.
επισης δεν μ αρεσε πολυ που επαναλαμβανε συνεχεια honesty in death.
το βιδεο παλι βλακεια φαινεται,παλι καλα που δεν ξυριζουν καποιον.
αλλα η κιθαρα,η κιθαρα!
To video του Honesty In Death:
Εποχή Icon μου θύμισε το κομμάτι… ωραία πράματα
Φαινότανε από το live ότι θα είναι κομματάρα! Καλό και το βίντεο!
Και εμένα μου θύμισε Icon.
ωραίο το κομματι, πολύ ωραίο το βίντεο, πανάκριβη η Limited .
ξέρει κανείς τι έχει?(αν είναι πάλι Making of θα πάρει τα παπαρια μου με £22.49 που εχει)
θα σε απογοητευσω μαλλον.εχει ενα b side και μια διασκευη(τουλαχιστον ετσι λεει στο σαιτ τους)
και ναι το κομματι στουντιακα σπερνει.καλυτερο απο το πρωτο.
ναι στην ουσια νομιζω πληρωνεις τη συσκευασια παρα το εξτρα περιεχομενο…
επισης στο amazon βλεπω βγαινει σχεδον 27 ευρω ενω στο play 20,50 οποτε αν θες το παρεις μην την πατησεις (εκτος και αν ειναι αλλη εκδοση του play που δεν νομιζω)
α και μολις ειδα οτι στο Grooves-Inc εχει 18,90 και μεχρι σημερα εχει δωρεαν μεταφορικα (αυτο βεβαια δεν ξερω αν ισχυει μονο για τα υπαρχοντα μελη) αλλιως τα δωρεαν ειναι ανω των 20 ευρω,οποτε χτυπας και καμια προσφορα του 5-6ευρου και καθαρισες
Κομματάρα το Honesty…τι να λέμε. Αυτές οι κιθάρες, αυτές οι κιθάρες…σήμα κατατεθέν. Ένας ήχος μόνο για τον Greg. Και αυτό γίνεται σε όλο το άλμπουμ, ο άνθρωπος ζωγραφίζει σε κάτι To The Darkness, Tragic Idol, The Glorious End. Αρκετή doomy ατμόσφαιρα, πολύ heavy σε σημεία και ένας Holmes που γρεντζάρει περισσότερο από τα προηγούμενα 2. Δεν είναι Icon, δε θα μπορούσε άλλωστε, αλλά σαν πρώτη εικόνα ηχητικής παραπομπής είναι το πρώτο άλμπουμ που θα παραπέμψει κάποιος με βάση τον συνθετικό οίστρο του Greg.Το εξώφυλλο ανταποκρίνεται τελικά μαζί με το λογότυπο. Fanboyλίκι.
ζηλεύω οτι καποιος εχει ακούσει κάτι που άλλοι δεν μπορούμε
*wintersun αν είναι το ίδιο θα πέσει και η τιμή στο amazon. ποτέ δεν εχει μεγαλύτερη τιμή από τα άλλα.
κοιτα Grooves-Inc που εχει και φωτογραφια ειναι σιγουρα το ιδιο
εγω μαλλον θα το παρω απο εκει γιατι πιο πιθανο βλεπω να ανεβει στα αλλα παρα να πεσει στο amazon…
οχι ρε, εχω τσεκάρει πολλά preorder που πάντα πέφτουν στο amazon. και σου γυρίζουν λέει την διαφορά μετά.
*σορρυ για το οφ τοπικ
ωραιο το νεο κομματι! ο γκρεγκ πραγματικα εχει τρελο οιστρο!
:|:|:|