Paradise Lost - Tragic Idol

Είχα καιρό να ακούσω τόσο γαμάτη φωνή απο τον Nick live ! Τσεκάρετε…

Γουστάρω τρελά Paradise Lost αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι δεν μου άρεσε και πολύ. Το θεωρώ αρκετά μέτριο κομμάτι. Το Crucify ήταν πολύ καλύτερο!

Πολλές αναλύσεις δεν χρειάζονται : Πιο paradise lost από αυτό δεν γίνεται . . . Κομματάρα μεγίστη ! Εν αναμονή του υπόλοιπου δίσκου λοιπόν … η υπομονή είναι αρετή :slight_smile:

Dem leads, dat solo.

Μου αρεσει οτι οσα εχω ακουσει δεν ειναι τοσο heavy οσο τα προηγουμενα 2 αλμπουμς τους αλλα πιο μελωδικα και ατμοσφαιρικα, παραπεμπουν στην χρυση περιοδο <333

Για την ακριβεια, παραπεμπουν τοσο, που η μελωδια στα leads θυμιζει κατι απο παλαιοτερο κομματι. ;p Αλλα μπορει και να κανω λαθος.

Ωραία πράγματα. Γενικά…8)

Ωπα…το άκουσες ε?? Για ρίχτα…:smiley:

Σεβόμενοι κάποια πράγματα δεν είμαστε σε θέση να πούμε πολλά. Αλλά τα λίγα που μπορούμε να πούμε είναι πολύ καλά. Πολύ καλά όμως…

Γαμιέσαι ε…ρε μη σέβεσαι τίποτα πέστα όλα:p

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΜΩΣ:(

Μου φτάνει αυτό, έχοντας ακούσει ήδη 2 κομμάτια μπορώ να καταλάβω την κατεύθυνση του δίσκου. Το μόνο που θέλω είναι να υπάρχει έμπνευση! Το Crucify δεν με τρέλανε κιόλας αλλά το Honesty… είναι ήδη κόλλημα! Λίγη ακόμα υπομονή!

τα καταφερατε… Ενω ειχα πει οτι δεν θα ασχοληθω με τον δισκο μεχρι να βγει, ακουσα

to Crucify και ειδα και το βιντεο του Honesty in death… (ετσι δεν λεγεται ?).

Παντως, τελευταια ακουω τα one second και host, οποτε δεν :frowning:

E καλα τώρα …Πείτε και κάτι παραπάνω …:p:p

Εγω αντιστεκομαι και περιμενω καρτερικα τον δισκο πρωτα. Μια και εξω θα τον ακουσω.

το Crucify ενδεχομένως να είναι από τις μέτριες στιγμές του άλμπουμ. Γενικά πλέον η πρωτοτυπία και ο πειραματισμός έχουν υποχωρήσει αισθητά, αλλά είπαμε, όταν ο Greg έχει έμπνευση και κρυφοκοιτάζει στις χρυσές μέρες το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να 'ναι παραπάνω από αξιόλογο. Πλήκτρα καθόλου, μόνο στο εισαγωγικό ένα πιανάκι που δένει τέλεια με την ατμόσφαιρα, αλλά συνολικά κιθάρες, κιθάρες και κιθάρες.
Και το Fear Of… κλασικότατες ρυθμικές του Aedy και leads από greg μέχρι την σολάρα…κάτι από true belief ενδεχομένως στη δομή.

Και οκ, κακό άλμπουμ δεν έχουν βγάλει οι Λοστ. Και δε θα το κάνουν.
Αν έχουν μέτριες στιγμές ή κάποια fillers τα προηγούμενα 2-3 είναι άλλο θέμα, αλλά συνολικά κακό δίσκο δεν μπορεί να γράψει η μπάντα.

Όλα αυτά που θέλαμε να ακούσουμε το 1999 δηλαδή…!

Ναι, αλλά καλά έκαναν και συνέχισαν την απρόβλεπτη πορεία τους τότε και έκαναν τον κύκλο τους επιστρέφοντας τελικά στον τελείως δικό τους ήχο σταδιακά μετά το '05.

Συμφωνώ απόλυτα, απλά στο δρόμο χάθηκαν πολλοί οπαδοί που θα εκτιμούσαν αυτή την επιστροφή.
Και φυσικά Paradise Lost και μέτριος δίσκος είναι έννοιες αντίθετες!!

Σεμνάααα…

Ας περιμένουμε την επίσημη κριτική στο site για να πούμε περισσότερα.