Paradise Lost

Πάντως brutal φωνητικά θα ακούσεις κ σε άλλα τραγούδια και ντουμιες, χωρίς αυτό να το θεωρώ καλό ή κακό…Απλά μη περιμένεις κανένα δίσκο τύπου symbol ούτε καν plx.
Μια και το θέσαμε…υπάρχει κανένας editor να το έχει ακούσει να πει τίποτα μέρες που είναι…Ευχαριστούμε προκαταβολικά :slightly_smiling_face:

Λογική επιλογή από τη στιγμή που έχει έντονη τριχόπτωση.

1 Like

σιγα οι μεταλάδες δες πτούνται από κάτι τέτοια , χαιτούλα και καπελάκι λολ

Παρεμπιπτόντως το καπελάκι ανάποδα έχει γίνει σήμα κατατεθέν του Lars.

Απιστοι οταν τα εκανε αυτα ο Κατης οι αλλοι ετρωγαν βαλανιδια (sic)

2 Likes

Εγώ τα έδειξα και προσφάτως, εξ αφορμής κορωνοϊού (Φωτογραφίες).

Και για του λόγου το αληθές.

1 Like

Ντουμιες εχει και το symbol of life μεσα, και ολα τα αλμπουμ, προφανως οχι μονο δε με ενοχλουν τα αργοσυρτα μιζερα ριφφακια των PL, αλλα τα λατρευω, αλλιως δε θα λατρευα και αυτην την μπαντα.

Το τι θα ακουσουμε θα το δουμε συντομα. Προς το παρον μπορεις να με αφησεις να χαιρομαι που η μουσικη τους κατευθυνση φαινεται να παιρνει εναν καλυτερο για μενα δρομο, και πιο ειλικρινη πιθανοτατα.

Τα μπρουταλ φωνητικα του Χολμς ειναι γενικως γελοια, οποτε οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα.

Δεδομένου ότι τα 2 προηγούμενα για μένα πέρασαν και δεν ακούμπησαν (ειδικά το “Medusa”) στις λίγες ακροάσεις μου έχει αφήσει πολύ καλή αίσθηση.

Δυστυχώς έχει ακόμα κάποια brutal, ευτυχώς πιο περιορισμένα. Έχει κάποια φανταστικά σημεία/τραγούδια και με την πρώτη μου έκανε περισσότερο από τα δυο προηγούμενα άλμπουμ.

6 Likes

Κι αλλα ευχαριστα νεα!

1 Like

Ειλικρινής απορία μιας και δεν ακούω την μπάντα ιδιαίτερα:

Τόσο χάλια είναι τα μπρούταλ του Holmes πλέον στους PL;

Γιατί στα 2 Bloodbath, με το πρώτο κιόλας με αυτόν στα φωνητικά να είναι καλός δίσκος για τα γούστα μου, είναι παραπάνω από αξιοπρεπής.

Προφανως εξαρταται απο το ποιον θα ρωτησεις. Εμενα μου φαινονται αισχρα.
Σε αλλους εδω μεσα αρεσουν. Σε σενα πιθανοτατα θα αρεσουν αν σου αρεσαν και στους Bloodbath.

1 Like

Ρωτάω κυρίως μήπως επιχειρεί ένα στυλ που πλέον δεν μπορεί να το υποστηρίξει.

Στους BB ας πούμε, καταλαβαίνεις πως γενικά δεν το αντέχει η φωνή του και τα επιχειρεί λίγο διαφορετικά, που πιστεύω πως στέκονται αξιοπρεπώς, να ένα δείγμα:

1 Like

εμενα μου αρεσε αρκετα το The Plague Within συν του οτι τα brutal μου αρεσαν ανεκαθεν στο PL

Προσωπικά τουλάχιστον δεν με χαλάνε τα brutal φωνητικά του αλλά οι απαράδεκτες κραυγές που βγάζει τώρα τελευταία. Π.χ στο Fall from Grace στο 0.15 αυτό που ακούω είναι τραγικό. Στο κουπλέ του τραγουδιού από την άλλη δεν είναι άσχημο, συμβάλλει στην δομή του τραγουδιού.

2 Likes

Σε ευχαριστουμε για το σπόιλερ. Πάντως τα μπρούταλ σε τραγούδια όπως fearless skies και beneath μόνο πετυχημένα μπορείς να τα πεις. Όπως και να έχει οι λοστ είναι χαμελαίοντες με κοινό παρανομαστή, την ισοροπημένη μελαγχολία (όχι απόγνωση) σαν συναίσθημα , αυτονόητο είναι ότι δεν μπορούν να αρέσουν σε όλους οι μορφές που έχουν πάρει.

Ο Homes έχει τόσο φανταστική φωνή και στα καθαρά και στα γρετζαριστά του που πραγματικά θεωρώ αδιανόητο το ότι αναλώνεται σε μέτρια brutal, όσο κι αν για κάποιους ταιριάζουν στη μουσική κατεύθυνση.

Στο εναρκτήριο “Darker Thoughts” νομίζω είναι ξεκάθαρη η διαφορά όταν μπαίνουν μετά απο το πρώτο σχεδόν μαγικό δίλεπτο. Αλλα είναι τοσο ωραιο τραγούδι που ούτε τα brutal καταφέρνουν να το χαλάσουν.

9 Likes

Τα ειπες ολα, αν και ξεχασες ενα λαμδα

4 Likes

Εγω κρατάω αυτό και είμαι :slightly_smiling_face:

Χαχα πρωτοβουλίες για διόρθωση του κινητού.

Μας έκαψες Μεγαλοπαρασκευιατικα! Ωραία νέα! Για πες αν θέλεις για το Ghosts