Djent δεν ξερω αλλα μεταλκοριζουν. Κατα βαση crossover jpop με metalcore το λες αν θες να του δωσεις ταμπελα ντε και καλα.
ναι έχεις δίκιο , με παραπέμπει και σε metalcore πολύ . Αλλά και πάλι στα απαίδευτα αυτιά μου το djent είναι στυλ ( progressive ) metalcore με πιο χαμηλά κουρδίσματα και 8-χορδες
just saying όλα αυτά , φυσικά
Και εγω χωρις να ειμαι ειδικος στο Djent ναι καπως ετσι το αντιλαμβανομαι, συγγενευουν ολα αυτα ετσι και αλλιως.
Πρέπει να παιδευτεις λίγο παραπάνω εσύ
χρόνο έχουμε εξάλλου
Κοίτα λιγο αυτό
To xost γερμανία πηγε καρφωτό
Τοτε νομιζω οτι οι πωλησεις μολις πρωτοεβγαινε ενας δισκος εξαρτωμταν πολυ απο τον αντικτυπο του προηγουμενου.
Θυμησου τι εγινε (εδω, Ελλαδα, οχι Γερμανια) οταν βγηκε το Load και τι εγινε οταν βγηκε το Reload.
Δεν εχει να κανει με το θρεντ η τον οποιο φανμποισμο μου με τους Λοστ, το ιδιο με εκνευριζει η συγκεκριμενη κουβεντα οταν γινεται για τους Μεταλλικα, τους Nightwish, τους Moonspell και πολλες αλλες μπαντες ακομα.
Δεν ειναι ακριβως μυστικο οτι η ΕΜΙ ηταν πολυ δυσαρεστημενη απο τις πωλησεις των 2 αλμπουμ των Λοστ μαζι τους, και μετα το ΒΙΝ τους εφτυσε στα ισα.
Και σε ασχετη σημειωση, μιας και αναφερθηκε το ειδος, μακαρι να δοκιμαζαν οι Lost επιρροες djent στον ηχο τους, θα τους πηγαιναν εξαιρετικα βασικα.
Εδω διαφωνουμε καθετα, κανεις δε θα επρεπε να ενσωματωνει djent επιρροες ποτε και για κανενα λογο.
Εντιτ: πιο ορθα, για ποιο λογο να εχει κανεις djent επιρροες ;;
Σύμφωνοι για την ΕΜΙ , έτσι είναι οι κολοσοι δισκογραφικές. Αλλά για load/reload μην ξεχνάτε ότι το σοκ είχε ήδη γίνει με one second και άρα όποιος αγόραζε χοστ , απλά δεν περίμενε να ακούσει μεταλ πλέον ήταν δεδομένο.
Άσχετο έχει προπαραγγείλει κανείς από NUCLEAR BLAST ; τα φέρνουν εγκαίρως , δηλαδή την ημέρα της κυκλοφορίας ;
Ξέρω γω, η καλύτερη μπάντα της δεκαετίας που τελείωσε πριν λίγους μήνες είχε πολλές επιρροές djent και ήταν υπέροχες.
Γιατί αν τις ενσωματώσεις σωστά, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.
Εκτός αν σε λένε μεσουγκα.
Οι arctic monkeys djent?
Τι να σου πω, μπορει, αυτα τα πραματα δεν ειναι my cup of tea
Τι είναι το djent OEO ;;;;;;;;;
Κάτι με DJ;;;
OK BOOMER
Όταν οι Shuggah φτιάχνανε το Nothing το djent δεν υπήρχε ως ιδέα ε.
Σοβαρά τώρα προσπαθώ να κάνω εικόνα Μάκιντος να παρακολουθεί διάλογο και μπορώ να τον φανταστώ μόνο κάπου ανάμεσα σε
και
Μαθε μπαλιτσα στο 2:44
Καλα ουτε καν ομως. Σιγα μην δεν ακουει τετοια πραγματα ο Mackintosh. Ακουει παρα πολλα πολυ πιο περιεργα απο djent, και σιγα μην σνομπαρε βασικα.