Paradise Lost

Δεν μπορώ να το κατεβάσω την τρέλα μου! Μου βγάζει μήνυμα “Too many users have viewed or downloaded this file recently”. Και το βίντεο πιο πάνω το κατέβασαν.
HEEELP!

περιεργο!μολις τωρα δοκιμασα και κανονικα θα μπορουσα να το κατεβασω και παλι…

@pao1979 μαλλον κανεις κατι λαθος
Θα δω αν μπορω να το ανεβασω καπου και στελω λινκ με pm
Αλλιως δοκιμασε να κανεις convert,μονο ετσι το κατεβασα εγω

Οκ το βρήκα και το κατέβασα.

1 Like

Αυτό είναι?

2 Likes

Ναι αυτο ειναι
edit : @pao1979 ωραιος, καλη ακροαση :metal:

1 Like

Ε αφού είναι αυτό , να πω ότι είναι γαμάτο

Φάση Bacardi , φάση batman ή κάτι σε στυλ Valencia ???

2 Likes

Το άκουσα, 4 φορές σερί. Δεν περνούν οι μέρες λεμε…
Κομματάρα, μπόλικη δόση από SoL και PL.
2 στα 2 και συνεχίζουμε, πάμε για μεγάλα πράγματα.

Πολύ ωραίο κομμάτι. Καμία σχέση με το Fall. Μ’αρεσει τρομερά η δουλειά που έχει γίνει στα drums! Και δεν μιλάω σαν ήχος αλλά για αυτά τα εξαιρετικά fills. Αν κυμανθεί σε τέτοια μονοπάτια το άλμπουμ θα είναι πολύ ευχάριστη αλλαγή.

Τωρα που το ακουσα αρκετες φορες να πω οτι σε καποια σημεια μου θυμιζει παρα πολυ το στυλακι των Tiamat αλλα και τον ηχο τους.

Επισης, ο Χολμς τραγουδαει με τα καλυτερα φωνητικα του σε αυτο το τραγουδι. Με τετοια φωναρα που εχει, δεν θα επρεπε να τραγουδαει με κανεναν αλλον τροπο.

1 Like

Πραγματικά εξαιρετικός ο Nick. Αν έλειπε και το ααααα στο τέλος θα ήταν ακόμα καλύτερα…

3 Likes

Ειναι πραγματικα γελοιο, αλλα στο συγκεκριμενο τραγουδι απλως μπορω ευκολα να το αγνοησω, γιατι ειναι 2 δευτερολεπτα μεσα σε 4.5 λεπτα αγνης πωρωσης. Τωρα το ποιανου ιδεα ηταν να το χωσει εκει περα πραγματικα δεν το καταλαβαινω.

Πολυ καλο και αυτο, ενδιαφερουσα επιλογη να βγαλουν το πιο ντουμ και το πιο γκοθικ κομματι του δισκου (πιθανολογω αλλα μαλλον ετσι φαινεται) σαν τα 2 πρωτα.

Για όποιον δεν το έχει λιώσει ακόμα…

2 Likes

Tribute στους Tiamat του Judas Christ κλπ με νότες Lost, πάρα πολύ ωραίο αν και χιλιοπαιγμένο σαν στύλ, θα μου πείς τι δεν είναι πλέον…η κραυγή σαν ιδέα κόλλησε τέλεια στο σημείο εκείνο αλλά έπρεπε να ήταν λίγο πιο αρχιδάτη, τώρα ακούγεται πολύ ξεψυχισμένη και ψεύτικη ρε παιδί μου…

Ναι tribute στους Tiamat που έκαναν tribute στους Sisters of Mercy. Goth rock λέγεται σε όλες τις περιπτώσεις. Αν και το judas christ πιο κοντα στο pop παρά στο rock γενικά. Πολύ καλύτερο το skeleton skeletron κατ’εμε (αν και εκεί καταλαβαίνεις ότι χωρίς τους sisters δεν θα υπήρχαν τα περισσότερα κομμάτια).
Το θέμα είναι ότι η βασική μελωδία του Ghosts είναι 100% mackintosh, ο ρυθμός 100% κλασικό goth rock (νόμιζα ότι άκουγα την εισαγωγή του alice)

Βασικά και οι Tiamat από Lost επηρεάστηκαν, οπότε tribute στο εαυτό τους κάνουν :stuck_out_tongue: αλλά πέρα από την πλάκα το κομμάτι είναι εύκολα ότι πιο Sisters Of Mercy έχουν κάνει από την εποχή του One Second.

Να σου πω εκτος από το say just words δεν θεωρώ ότι τα άλλα κομμάτια θυμίζουν πολύ sisters , μπορεί να κάνω και λάθος . Επίσης, το ξανασκέφτηκα , το ghost θα μπορούσε να ήταν στο PLX όχι στο symbol , απλά του λείπουν τα πλήκτρα. Καλύτερα !

Ναι δεν έχεις άδικο, έτσι είναι, το Say Just Words είναι το κομμάτι με τις περισσότερες αναφορές σε Sisters και πιο πίσω το Shattered. Αλλά θεωρώ πως όλη η lead τεχνοτροπία του Greg είναι επηρεασμένη από Sisters απλά την πήγε παραπέρα.