Paradise Lost

double post γιατί μπορώ και έχω και ακόμα μια κριτική

1 Like

Να δωσουμε ενα κρεντιτ στο Νικολακη εδω, που ολο κραξιμο ακουει για καποιο λογο, οτι ειναι απο τους πιο πολυδιαστατους εκει εξω? Δηλαδη εχει το κλασσικο “γρεζατο”, το καθαρο, το γκοθατο πιο βαρυτονο και το μπρουταλ, ολα σε πολυ καλα επιπεδα, δεν το λες και τρομερα απλο.

Ποσο γαμανε οπως παντα οι lead στο Ghost ρε Γρηγορη εντωμεταξυ? Λατρευω και τον πιο "χορευτικο¨χαρακτηρα του κομματιου, το βλεπω να γινεται τεραστιο χιτ στις συναυλιες.

7 Likes

Σπουδαίος ερμηνευτής!

1 Like

Btw να πούμε, για όσους ίσως να μην γνωρίζουν, ότι θα υπάρχουν και δύο bonus κομμάτια, hear the night και defiler.

Σπουδαιος ερμηνευτής ο Holmes, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, ολα αυτά τα χρονια το εχει αποδειξει.
Οπως λέει και ο morgoth, πολυδιάστατος όσο πολύ λιγοι. Μπορει κάποιες φορές να μην ηταν στα γνωστά για αυτόν επίπεδα και αυτά που αναμένουμε από αυτόν, η χρήση των brutal μπορεί να ξενίζει κάποιους αλλα αυτό δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά την αξία του ως ερμηνευτή.

3 Likes

και στο beneath black skies είχε sisters of mercy φωνητικά και στο worth fighting for

1 Like

Ναι φυσικά, δεν εννοούμε όμως μόνο φωνητικά αλλά και μουσικά

5 Likes

Να πούμε κιόλας ότι τα περισσότερα κομμάτια τα δοκιμάζουν με όλα των ειδών τα φωνητικά και επιλέγουν αυτά που πάνε καλύτερα.
Θα τα δούμε και τα b side τα οποία - κατα κανόνα - επιφυλάσουν ευχάριστες εκπλήξεις. Αν με ρωτάτε πάντως το ghost το γουστάρω πιο πολύ από το say just words. Μου κάνει εντύπωση πάντος που στη κριτική που μόλις πόσταρες δεν λέει λέξη για το εναρκτήριο darker thoughts που όλοι προηγούμενοι το θεωρούσαν το καλύτερο του δίσκου…

Αν αποφασίσουν να ασχοληθούν και με τον λαηβ ήχο τους , ναι θα είναι πολύ ωραίο

εγω θα έλεγα - λίγο πεσιμιστικά - να δούμε και πότε θα γίνει λαιβ…

Εγώ δεν είμαι αισιόδοξος γενικά , αλλά στο θέμα του ιού πιστεύω ότι ο Δεκέμβρης είναι πολύ μακριά για να είμαστε αισιόδοξοι ή απαισιόδοξοι

Αν και μετά το λαηβ στο Ακαντεμυ το πιο πρόσφατο , εγώ δεν τους ξανατιμαω κι ας είναι αυτός ο δίσκος της χρονιάς . Απαίσιος ήχος με καθαρά δική τους ευθύνη

Paradise lost live πεταμένα λεφτά. Βέβαια για να το πω αυτό έφτασα να τους δω καμιά δεκαριά φορές αλλά πλέον με τίποτα όσο αγαπημένη μπάντα και να είναι(το μόνο λάιβ που θα πήγαινα ήταν εκείνο το γκόθικ στο roadburn). O Holmes δεν παλεύεται λάιβ

1 Like

Άρχισαν τα σχόλια από Έλληνες κάτω απ’ το βίντεο.

Γιατί έχουν και αλλού οπαδούς;; :stuck_out_tongue:

2 Likes

Έχουν Γερμανία και κεντρική ευρώπη γενικά μπόλικους. Επίσης ΜΕΧΙΚΟ.
Υπερβολικά αυτά που λέτε για τα λαιβ απόδειξη το τελευταίο λαιβ στο Rockwave με τρελό καυσωνα.ή το λαιβ για το plague within στο fuzz νομίζω. Μην τα ισοπεδώνουμε

Και το 14 ήταν φοβεροί, ο χώρος ήταν σκατά.

Χαχα! Πέτυχα σχόλιο από τη Γεωργία πάντως! Το έκανα google translate και μου έβγαλε αυτό, δεν ξέρω τι εννοεί ο ποιητής:

Είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Όπως πάντα είστε στο ύψος της κλήσης σας. Νικ, τηλεφώνησέ με πίσω και άφησέ με να πιω.

Τους φωνάζουν και στο Bloodstock να παίξουν. Προσέξτε τριχόπτωση ο Nick Holmes. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι μπήκε στο κλαμπ των ξυρισμένων.

To '14 ήταν όντως φοβεροί. Το Stage Volume 1 είναι πολύ καλός χώρος, απλά δεν είναι για συναυλίες πάνω από 800-900 άτομα. Μαλακία που τον κλείσανε.

2 Likes

Για πες μας και το προηγούμενο λαηβ στο ροκγουεηβ με τρελό καύσωνα επίσης , αυτό που επαιξαν 20 λεπτά λιγότερα :stuck_out_tongue:

Αποδείξεις υπάρχουν και για όταν έπαιζαν σκατά

2/4 καλά λαηβ έχω προσωπικά. Κακό ποσοστό για μεγάλη μπάντα . Είναι και θέμα βιωμάτων . Άλλοι ίσως τους έχουν δει μόνο σε καλές συναυλίες ή μόνο σε κακές

2 Likes

Κοιτά δεν είναι και το καλύτερο τους , αυτό είναι το σίγουρο. Επίσης και η διάρκεια θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. Αν δίνανε και πιο καλά λαιβ (τύπου machine head/ amon amarth πούμε αν και η σύγκριση είναι αδόκιμη καθώς μιλάμε για πιο ξεσηκωτική μουσική) θα ήταν και μεγαλύτεροι σαν μπάντα αφού και συνθέσεις έχουν γενικά πουλάνε στην ευρώπη. Στην ποιότητα των συνθέσεων θεωρώ ότι υπερτερούν σε σχέση με πολλούς άλλους που είναι μονίμως πιο ψηλα στα φεστιβαλ (μη πω ονοματα δεν χρειάζεται) .Άρα είναι λιγο θέμα τα λαιβ. Απλά είναι και πότε θα τους πετύχεις.

2 Likes

Το συγκεκριμένο ήταν απόδειξη γι’ αυτά ακριβώς που λέμε. EDIT: του 2012 λέω εγώ :stuck_out_tongue:

Πάντως για να είμαι δίκαιος, έτυχε και τους είδα τον Δεκέμβρη στην Ισπανία και ήταν πραγματικά πολύ καλοί.

2 Likes