Χαχαχα όχι απλώς γράφω γρήγορα, και για το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε κάτι να σκεφτώ.
5αδα μαλλον θα ελεγα τα εξης (με τυχαια σειρα) : Draconian Times/One Second/In Requiem/Symbol Of Life/Icon και παλι δυσκολευτηκα…
Μαζί σου 100%
Αντε να αλλαζα το 2 με το 3.
Double post αλλά το medusa πόσο σκουπιδι μπορει να ειναι. Εχω κανει απειρες προσπαθειες να το ακούσω ολοκληρο και απλά δε γινεται.
Γουστα ειναι βεβαια σε αλλους μπορει να αρεσει.
Αυτά. Συνεχίστε…
Η αιρεση μου δεχεται παντοτε νεα μελη.
η αιρεση λεει!
Believe in nothing
Medusa
Lost paradise
The plague within
Host
Paradise lost
Faith Divides us…
In requiem
Tragic idol
Symbol of life
Shades of God
Gothic
One second
Icon
Draconian times
Χωρίς πολλά λόγια, άλλωστε γούστα είναι αυτά.
Έλεος με τα νούμερα ΓΤΧΜ
άκου σκουπίδι το medusa . Γελάει ο κόσμος …Σκουπίδι το longest winter ; το fearless skies και το ομώνυμο ; Βαρετό η δισκάρα shades of god ; Βλασφημία ! Δεν μπορούμε ούτε για ύπνο να πάμε εδω μέσα και βγαίνουν όλοι αιρετικοί .
Στη πυρά λοιπόν ! Προτείνω για εξαγνισμό την ακρόαση δισκογραφίας Vallenfyre πρωί βράδυ και μετά Strigoi για χώνεψη. Λίστα μη μου ζητάτε είναι αδύνατο
Αν ΔΕΝ αφήσεις κενό στο πρώτο και το τελευταίο νούμερο μεταξύ του αριθμού και της πρώτης λέξης δεν το χαλάει. Δες πως το έχω κάνει εγώ.
Τα έσβησα να πάει να γαμηθει
Καλα ρε συ τελευταίο ο DTIMES
Σκουπίδι
Ναι για πέταμα αντιγραφή black album/sisters και The cult .
Κανε μια λίστα κι εσύ πάντως, δύσκολο είναι το ξέρω, κι εμένα πόνεσε η καρδιά μου που έβαλα τελευταίο το BIN αλλά ακόμα και αυτό έχει μέσα τόσα διαμάντια, και πάλι εξαιρετικά B sides.
Γιατί δεν κάνετε μια λίστα από το καλό στο καλύτερο να γλιτώσετε και το αυτομαστίγωμα?
Μα αυτό κάνουμε
Είναι δύσκολο γαμώτο, μία λίστα με τα καλύτερα 20-30 τραγούδια ίσως , αλλά και πάλι τι να πρωτοβάλεις. Θα δω ίσως πιο μετά
- Lost Paradise
- Gothic
Γενικώς δεν το έχω με την τόσο σκληρή μουσική, οπότε δεν είναι τόσο θέμα ποιότητας αλλά περισσότερο θέμα γούστου. Αν και το Gothic σαν τραγούδι το λατρεύω.
- Host
- BIN
- One Second
Προφανώς δεν μπορώ να εκτιμήσω τόσο πολύ τους πειραματισμούς της μπάντας. Κάποιες καλές σκόρπιες ιδέες αλλά μέχρι εκεί.
-
In Requiem -----> Συνθετικά λίγο. Απογοήτευση
-
Symbol ----> Μμμμ… κάτι γίνεται εδώ. Σωνεται!
-
Medusa --> Τα single του αρκετά καλά.Μέχρι εκεί!
-
The Plague Within
No Hope in Sight!!! Στα 10 καλύτερα τραγούδια τους. -
FDUDUU ----> Για το ομώνυμο ότι και για το No Hope. Vanquish the pain!!! Καλές στιγμές στα υπόλοιπα, ακούγεται ακόμη.
-
Shades of God ----> Εδώ σοβαρευουν τα πράγματα
-
Tragic Idol ----> Πολύ καλό! Με εξέπληξε ευχάριστα η ποιότητα του. Δεν το περίμενα μετά την προηγούμενη δουλειά τους.
-
Paradise Lost —> Δισκάρα. Over the Madness, Shine, Don’t Belong έπη. Τεράστιο come back!
-
Icon
-
Draconian
Για αυτά τα 2 τώρα τι να πεις…ο χρόνος έχει δείξει νομίζω την αξία τους.
Επειδή κάποιοι λειτουργούμε καλύτερα μέσα από λίστες, κι εγώ αυτό έκανα αυτές τις μέρες προσπαθώντας να αποφασίσω που μπαίνει αξιολογικά το νέο τους άλμπουμ…
Εδώ κατέληξα…
1.Draconian Times (1995)
2. Icon (1993)
3. Gothic (1991)
4. Symbol of Life (2002)
5. Tragic Idol (2012)
6. One Second (1997)
7. Paradise Lost (2005)
8. Believe in Nothing (2001)
9. Host (1999)
10. In Requiem (2007)
11. Shades of God (1992)
12. Faith Divides Us – Death Unites Us (2009)
13. The Plague Within (2015)
14. Medusa (2017)
15.Lost Paradise (1990)