Paradise Lost

Νέο άλμπουμ οι Maiden αλλά εξώφυλλο οι Lost!!!
Αυτό και αν πρέπει να ήταν υπέρβαση για το Hammer!!!

1 Like

Μαλλον δεν ειχαν σε πολυ εκτιμηση τον Bayley τοτε :slightly_smiling_face:

Ίσως επειδή το Draconian Times είναι ένας από τους δέκα καλύτερους μεταλ δίσκους των 90ς, μια δεκαετία με τρελό ανταγωνισμό

5 Likes

Εγώ συμφωνώ, απλώς το Hammer έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν χαρίζεται όσον αφορά διάφορα “τοτέμ” του μέταλ. Και έχω την εντύπωση πως η ποιότητα του εκάστοτε άλμπουμ δεν πρέπει να παίζει και πολύ ρόλο.

1 Like

Είναι στο πατρικό αυτά τα τεύχη αλλά το επόμενο ή μεθεπόμενο νομίζω ότι τους έχει εξώφυλλο.

Draconian Ιούνιος 1995, X factor Οκτώβριος 1995.

5 Likes

Δεν είχε βγει ακόμα το X Factor, μετά κάθε δεύτερο τεύχος τους είχε εξώφυλλο :stuck_out_tongue_closed_eyes:

4 Likes

Ηταν εξωφυλλο στο Χαμμερ, ειχε αποθεωθει ηταν και ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟ ΜΕΤΑΛ, χαλια δισκος.

1 Like

Το μπερδευεις με το Medusa

1 Like

Αντε να βγει επιτέλους!

Μας πέθανε ο τύπος! Βασικά απο αυτά που διαβάζω, μουσικά θα είναι σε αυτά τα μονοπάτια που αγάπησα στους Lost, δηλαδή στα πιο gothic, καλό και το doom/death, αλλά εκεί είναι δάσκαλοι οι Lost.

Συγκρατημένη κριτική από το Rocking

Σίγουρα η πιο συγκεκρατημένη που έχω διαβάσει.Ομολογώ πως περίμενα τουλαχιστον rocking επιλογή δεδομένων των όσων έχουμε ακούσει μέχρι τώρα αλλά και των λοιπών κριτικών. Ωστόσο άποψη δεν μπορώ να έχω , πολύ πιθανόν να έχει δίκιο ο άνθρωπος. Θα δούμε …εγώ πάντως “καταπιεσμένος” οπαδός δεν είμαι, οπότε ια προσπαθήσω να είναι όσο πιο αυστηρός γίνεται. Οι παρατηρήσεις του πάντως σε σχέση με τη σύγκριση medusa/plague με βρίσκουν απολυτα σύμφωνο αφού πράγματι το medusa ξέρει ακριβώς τι θέλει και σαν σύνολο είναι πιο συμπαγές.

4 Likes

Κι εγώ αυτό το "καταπιεσμενος " δεν το πιάνω και βασικά το βρίσκω ολίγον αχρείαστο. Η κριτική πρέπει να γίνεται πάνω στον δίσκο, όχι στους οπαδούς ξέρω γω

Από ότι κατάλαβα θεωρεί ότι έχει αποσπάσει πολλές καλές κριτικές επειδή πολύ περίμεναν την επιστροφή στη μελωδία…
Bodom line : σου λέει ότι έχει πολύ καλά κομμάτια, έχουν γράψει και καλύτερα και τα brutal κάπου χαλάνε τη συνταγή.
Δεν πειράζει και αυτοί που κρίνουν θα κριθούν μια μέρα (προφανώς το λέω για πλάκα μη πέσετε να με φάτε χαχα)

«Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε· εν ω γαρ κρίματι κρίνετε κριθήσεσθε, και εν ω μέτρω μετρείτε μετρηθήσεται υμίν».

4 Likes

Ναι μωρέ μια χαρά τα λέει κατά τα άλλα, γούστα είναι αυτά άλλωστε

Κοίτα εάν ένας δίσκος μου αρέσει και περνάω καλά ακούγοντας τον, δεν μου καίγεται καρφί ότι και να θεωρεί η πλειοψηφία (παραδείγμα : Nostradamus priest). Το θέμα είναι εάν πριν δεν το έχεις ακούσει και απλά περιμένεις να βγει οπότε ναι όσο ναναι μία χλιαρή κριτική σε χαλάει κάπου ειδικά όταν είναι από ένα αξιόπιστο site/περιοδικό. Εν τέλει όμως δεν έχει και τόσο σημασία είναι απλά (προφανώς) μια ακόμη άποψη

Δεν την βρίσκω χλιαρή την κριτική μεταξύ μας, μια χαρά θετικότατη είναι

Δεν ήθελα να εκφράσω πιο αναλυτική άποψη για το άλμπουμ πριν βγει η επίσημη παρουσίαση - βασικά, ούτε καν είπα στον Άλκη την άποψή μου. Ο οποίος Άλκης είναι οπαδός Lost και εμπιστεύομαι την κρίση του ακόμα κι όταν δεν συμφωνούμε (πχ “Medusa”).

Σαν δευτερολογία μπορώ να πω ότι το άλμπουμ ξεφούσκωσε μέσα μου. Χάρηκα για τα μελωδικά στοιχεία και το κομμάτι που ο Holmes μου θύμισε γιατί έχω αγαπήσει τη φωνή του, αλλά ως σύνολο δουλειάς με χάνει κάπου στη πορεία.

Μιας και αξιολογούσατε δισκογραφία πιο πάνω, σίγουρα σκοράρει ψηλότερα από τα δυο προηγούμενα αλλά πολύ δύσκολα πάνω από οποιοδήποτε προηγούμενο (πάλι εξαιρώ το πρώτο που είναι εκτός γούστων μου).

Και πάλι, όμως κρατάω κάτι θετικό. Το έχω ακούσει ήδη περισσότερο από τα δυο προηγούμενα + 2-3 καλές συνθέσεις.

Α, και συνεχίζω να θεωρώ τα brutal του Holmes απάλευτα. :stuck_out_tongue:

5 Likes

Ναι ήμουν υπερβολικός. Χλιαρή σε καμία περίπτωση. Ο outshined τα λέει πολύ χειρότερα από κάτω . Αν και στον τελευταίο αρέσει πολύ το τελευταίο Katatonia οπότε τα γούστα του τίθονται υπό εύλογη αμισβήτηση :stuck_out_tongue:

2 Likes