Paradise Lost

Καλά αυτό είναι πταίσμα μπροστά σε κάτι Alter Bridge που του αρέσουν :stuck_out_tongue:

2 Likes

Αμ πες μου έτσι και τρόμαξα :stuck_out_tongue:

Θα συμφωνήσω σε αυτά πάνω κάτω.
Το Medusa δε μου έκανε όχι λόγω brutal, αλλά γενικά δεν με άγγιξε. Σε αυτό το άλμπουμ σίγουρα υπάρχει μια καλύτερη ισορροπία, και στοιχεία που προσωπικά μου είχαν λείψει από τους Lost.

Σε βάθος χρόνου δεν νομίζω πως θα μνημονεύεται και τόσο ο δίσκος (ή πόσο θα νιώθω ανάγκη να τον ξανακούσω), αλλά οπωσδήποτε έχει μερικά πολύ δυνατά κομμάτια.

3 Likes

Δεν έχω διαβάσει καμία κριτική πλην αυτής του rocking πριν λίγο

Καλύτερα ελαφρώς συγκρατημένη κριτική παρά να περιμένω κάνα tragic idol και να ξενερώσω

3 Likes

Σε αυτό συμφωνώ, αλλά και πάλι μπορείς να πεις ότι είχε κάποια καλά κομμάτια (αλλά τα b sides είναι καλύτερα)

Ναι εντάξει δεν ήταν για πέταμα. Προσωπικά με χάλασε φοβερά η παραγωγή, άλλος ένας αποτρεπτικός παράγοντας.

Ναι καταλαβαίνω τι λες απόλυτα

Συμφωνώ σε αυτό . Αν και το εάν ένας δίσκος ξεπερνάει κάποιον άλλον ειδικά της ίδιας μπάντας , δεν είναι κάτι που το καταλαβαίνεις άμεσα , θέλει να περάσει χρόνος για να δεις πόσες φορές θα επιστρέψεις σε αυτόν.

2 Likes

Πάρτε κι ένα ωραίο συνοδευτικό/πρόγευμα (όπως το δει κανείς) με τον Nick.

2 Likes

Δεν το έγραψα για κατάταξη και λοιπά , αλλά ως ένα ας το πούμε δικό μου στάνταρ όπως έχω στο μυαλό μου τους PL που μου αρέσουν και θα με ενδιέφερε να ακούσω αναλογιζόμενος τα χρόνια τους κλπ

Ωραίος ο Νικόλας

1 Like
1 Like

Ρε συ, εγώ τόσες μέρες έβρισκα κριτικές με 9/10 ποσα τους έδωσες για να βάζουν 10αρια;;;

1 Like

Εμ όχι πολλά να είμαι ειλικρινής έχει πέσει πείνα

1 Like

Άτιμη κρίση…

1 Like

Πλάκα πλάκα, 2 10κάρια σε μία μέρα + ένα 8αράκι από το rocking :stuck_out_tongue:

• 2 6ράκια απο 2 rocking editors. Έλα καλά πάει …
1 Like

απελαση :slightly_smiling_face:

2 Likes

Αλήτες του rocking σας ψάχνουμε :joy:

5 Likes

@pantelis79 μίλα ρε.

5 Likes

Ξέρει αυτός πόσο σκληροί είμαστε εμείς οι γκοθαδες :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like